Alfa1 Posted February 25, 2005 Posted February 25, 2005 Frosh gratuluję, :klacz: ale nie zazdroszczę,małym zapowiada się niesamowity włos,będziesz od początku musiała pilnować rozczesywania :shiny: dobrze że w pudlach jest tyle fryzur do wyboru :ylsuper: Quote
Frosh Posted February 25, 2005 Posted February 25, 2005 [quote name='Alfa1']Frosh gratuluję, :klacz: ale nie zazdroszczę,małym zapowiada się niesamowity włos,będziesz od początku musiała pilnować rozczesywania :shiny:kajak dobrze że w pudlach jest tyle fryzur do wyboru :ylsuper:[/quote] a co to znaczy shiny i kajak :question: Quote
Alfa1 Posted February 25, 2005 Posted February 25, 2005 [quote name='Frosh'][quote name='Alfa1']Frosh gratuluję, :klacz: ale nie zazdroszczę,małym zapowiada się niesamowity włos,będziesz od początku musiała pilnować rozczesywania :shiny:kajak dobrze że w pudlach jest tyle fryzur do wyboru :ylsuper:[/quote] a co to znaczy shiny i kajak :question:[/quote] Rozbroiłaś mnie ,dawno się tak nie uśmiałam,są to ikonki,które nie wiem dlaczego nie wyświetliły się, poprawiłam-ale Ty byłaś szybsza :cry: Quote
Frosh Posted February 25, 2005 Posted February 25, 2005 Jak napisałam to sie sama kapnęłam i stwierdzam, ze chyba i mnie grypa dopada bo coraz wolniej kojarzę. :stupid: Ale pzrynajmniej sprawiłam ci uciechę i o to chodzi :ylsuper: Quote
Frosh Posted February 25, 2005 Posted February 25, 2005 i jeszcze jedno [img]http://www.album.com.pl/szulala5490//118073.jpg[/img] Quote
BiBi Posted February 26, 2005 Posted February 26, 2005 [quote name='Alfa1'][quote name='Frosh']a co to znaczy shiny i kajak :question:[/quote] Rozbroiłaś mnie ,dawno się tak nie uśmiałam,są to ikonki,które nie wiem dlaczego nie wyświetliły się, poprawiłam-ale Ty byłaś szybsza :cry:[/quote] Bardzo proszę bez takich scen, bo o mało, że się nie zadławiłam poranną kawą, całe szczęście skończyło się tylko zalaniem klawiatury :wink: Quote
Frosh Posted February 26, 2005 Posted February 26, 2005 Gdzie wszyscy :question: Na sankach czy na wystawie :hmmmm: My biedni grypa złożeni i nawet nie mogę poczytać nowych postów od pudlarzy :( Quote
.ania Posted February 26, 2005 Posted February 26, 2005 Witam wszystkich :) Trochę czasu zajęło mi przeanalizowanie wszystkich postów, ale przebrnęłam :) Mam nadzieję, że przygarniecie kolejną pudlomaniaczkę do swojego licznego grona :) Pozdrawiam, Magda&Szelma Quote
góral Posted February 26, 2005 Posted February 26, 2005 Ja sobotę spędzam z suszarkę w ręcę :wink: Mała gotowa, teraz zabieram się za dużą :-? Quote
Karka Posted February 26, 2005 Posted February 26, 2005 [b]góral [/b] ja wczoraj spędziłam w taki sposób dzień :P [b]Frosh[/b] z Rafy to już "kawał" psa :) słodziach :angel: nic dodać , nic ująć :P Quote
Santy Posted February 26, 2005 Posted February 26, 2005 Cześć Magda ! :D Jakie masz pudle ? :roll: A ja spędzam sobotę ślęcząc nad angielskim. :cry: Może będzie mi łatwiej pogadać z reniferami . Może... :talker: Jutro też planuję zabrać się za odfilcowywanie psiaków. Quote
Frosh Posted February 26, 2005 Posted February 26, 2005 No coś sie ruszyło :P chyba będę :B-fly: z radości. To w końcu jedyna dla mnie rozrywka, bo pzry dzieciakch za nic innego nie mogę sie zabrać :( Mąż zajął sypialnie i tam jest izolatka. W dużym pokoju dzieci oglądają bajki. a mnie został tylko :user: . Ksiązki nie poczytam bo co sie wciągne to muszę zmieniać na Kubusia Puchatka lub Bambi (tego domaga sie moja córka. Quote
Gośka Posted February 26, 2005 Posted February 26, 2005 Witam Cię, Magda :D cieszę się że razem z Szelmą dotarłyście. Santy, Szelma to starsza siostra (przyrodnia) Rafaeli Forsch :wink: Quote
Frosh Posted February 26, 2005 Posted February 26, 2005 Witam Magdę :laola: Czy to znaczy, ze pudlarze w komplecie :question: Miło mi powitać siostrę przyrodnią Rafaeli, chyba są po jednym ojcu, bo mamusia Rafci dopiero pierwszy raz rodziła. A może byś zdjecie wkleiła :question: Quote
.ania Posted February 26, 2005 Posted February 26, 2005 Myślę, że pozostały jeszcze pojedyncze jednostki pudlarzy :) A zdjęcie... nie mam narazie nic ciekawego. Chyba trzeba będzie poczekac aż Małgosia doprowadzi ją do pożądku bo narazie nie prezentuje się najlepiej ;) (pokrewieństwo ze strony ojca) Quote
Gośka Posted February 26, 2005 Posted February 26, 2005 Szelma prezentuje się ślicznie nawet z zarośniętym pyszczkiem :) Cykniemy z Magdą kilka zdjęć jak ją doprowadzimy do pożądku na wystawę warszawską. Postaram się nie zapomnieć cyfrówki :wink: Quote
Gośka Posted February 26, 2005 Posted February 26, 2005 aaaaaaa, sory za błęda, bo tu polonistę mamy, zaraz mi na czerwono byka podkreśli. Miał być oczywiście "porządek" Quote
Alfa1 Posted February 26, 2005 Posted February 26, 2005 [quote name='Santy'] A ja spędzam sobotę ślęcząc nad angielskim. :cry: Może będzie mi łatwiej pogadać z reniferami . Może... :talker: [/quote] Santy,może jednak lepiej za finski ,bo jak wszystkim wiadomo renifery ani w ząb po angielsku :wink: Magdo,serdecznie Cię witamy :hand: Quote
Frosh Posted February 26, 2005 Posted February 26, 2005 [quote name='-Magda-']Myślę, że pozostały jeszcze pojedyncze jednostki pudlarzy :) A zdjęcie... nie mam narazie nic ciekawego. Chyba trzeba będzie poczekac aż Małgosia doprowadzi ją do pożądku bo narazie nie prezentuje się najlepiej ;) (pokrewieństwo ze strony ojca)[/quote] A kto jest mamusią :question: Quote
góral Posted February 26, 2005 Posted February 26, 2005 Hura skończyłem i mam nowy rekord zmieściłem się w 3 godzinach :D Witam nowych pudlarzy :Dog_run: Quote
Gośka Posted February 26, 2005 Posted February 26, 2005 W 3 godziny dużego pudla? To chyba tylko samo strzyżenie Quote
Santy Posted February 26, 2005 Posted February 26, 2005 [quote name='"Alfa1"'][quote name='Santy'] A ja spędzam sobotę ślęcząc nad angielskim. :cry: Może będzie mi łatwiej pogadać z reniferami . Może... :talker: [/quote] Santy,może jednak lepiej za finski ,bo jak wszystkim wiadomo renifery ani w ząb po angielsku :wink: Mylisz się moja droga ! Współczesne renifery są poliglotami. :D A zatem na razie angielski wystarczy. :wink: Quote
Gina&Tiger Posted February 26, 2005 Posted February 26, 2005 Góral widzę że zajęliśmy się tym samym ,u mnie też wielkie pranie i strzyżenie Quote
Recommended Posts