Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Frosh gratuluję, :klacz: ale nie zazdroszczę,małym zapowiada się niesamowity włos,będziesz od początku musiała pilnować rozczesywania :shiny: dobrze że w pudlach jest tyle fryzur do wyboru :ylsuper:

• Replies 9.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alfa1']Frosh gratuluję, :klacz: ale nie zazdroszczę,małym zapowiada się niesamowity włos,będziesz od początku musiała pilnować rozczesywania :shiny:kajak dobrze że w pudlach jest tyle fryzur do wyboru :ylsuper:[/quote]

a co to znaczy shiny i kajak :question:

Posted

[quote name='Frosh'][quote name='Alfa1']Frosh gratuluję, :klacz: ale nie zazdroszczę,małym zapowiada się niesamowity włos,będziesz od początku musiała pilnować rozczesywania :shiny:kajak dobrze że w pudlach jest tyle fryzur do wyboru :ylsuper:[/quote]

a co to znaczy shiny i kajak :question:[/quote]

Rozbroiłaś mnie ,dawno się tak nie uśmiałam,są to ikonki,które nie wiem dlaczego nie wyświetliły się, poprawiłam-ale Ty byłaś szybsza :cry:

Posted

Jak napisałam to sie sama kapnęłam i stwierdzam, ze chyba i mnie grypa dopada bo coraz wolniej kojarzę. :stupid:

Ale pzrynajmniej sprawiłam ci uciechę i o to chodzi :ylsuper:

Posted

[quote name='Alfa1'][quote name='Frosh']a co to znaczy shiny i kajak :question:[/quote]

Rozbroiłaś mnie ,dawno się tak nie uśmiałam,są to ikonki,które nie wiem dlaczego nie wyświetliły się, poprawiłam-ale Ty byłaś szybsza :cry:[/quote]

Bardzo proszę bez takich scen, bo o mało, że się nie zadławiłam poranną kawą, całe szczęście skończyło się tylko zalaniem klawiatury :wink:

Posted

Witam wszystkich :)
Trochę czasu zajęło mi przeanalizowanie wszystkich postów, ale przebrnęłam :)
Mam nadzieję, że przygarniecie kolejną pudlomaniaczkę do swojego licznego grona :)
Pozdrawiam, Magda&Szelma

Posted

Cześć Magda ! :D

Jakie masz pudle ? :roll:

A ja spędzam sobotę ślęcząc nad angielskim. :cry: Może będzie mi łatwiej pogadać z reniferami . Może... :talker:

Jutro też planuję zabrać się za odfilcowywanie psiaków.

Posted

No coś sie ruszyło :P chyba będę :B-fly: z radości.

To w końcu jedyna dla mnie rozrywka, bo pzry dzieciakch za nic innego nie mogę sie zabrać :( Mąż zajął sypialnie i tam jest izolatka. W dużym pokoju dzieci oglądają bajki. a mnie został tylko :user: . Ksiązki nie poczytam bo co sie wciągne to muszę zmieniać na Kubusia Puchatka lub Bambi (tego domaga sie moja córka.

Posted

Witam Magdę :laola:

Czy to znaczy, ze pudlarze w komplecie :question:

Miło mi powitać siostrę przyrodnią Rafaeli, chyba są po jednym ojcu, bo mamusia Rafci dopiero pierwszy raz rodziła.

A może byś zdjecie wkleiła :question:

Posted

Myślę, że pozostały jeszcze pojedyncze jednostki pudlarzy :)
A zdjęcie... nie mam narazie nic ciekawego. Chyba trzeba będzie poczekac aż Małgosia doprowadzi ją do pożądku bo narazie nie prezentuje się najlepiej ;)

(pokrewieństwo ze strony ojca)

Posted

Szelma prezentuje się ślicznie nawet z zarośniętym pyszczkiem :)
Cykniemy z Magdą kilka zdjęć jak ją doprowadzimy do pożądku na wystawę warszawską. Postaram się nie zapomnieć cyfrówki :wink:

Posted

[quote name='Santy']

A ja spędzam sobotę ślęcząc nad angielskim. :cry: Może będzie mi łatwiej pogadać z reniferami . Może... :talker:

[/quote]

Santy,może jednak lepiej za finski ,bo jak wszystkim wiadomo renifery ani w ząb po angielsku :wink:

Magdo,serdecznie Cię witamy :hand:

Posted

[quote name='-Magda-']Myślę, że pozostały jeszcze pojedyncze jednostki pudlarzy :)
A zdjęcie... nie mam narazie nic ciekawego. Chyba trzeba będzie poczekac aż Małgosia doprowadzi ją do pożądku bo narazie nie prezentuje się najlepiej ;)

(pokrewieństwo ze strony ojca)[/quote]

A kto jest mamusią :question:

Posted

[quote name='"Alfa1"'][quote name='Santy']

[/quote]

Santy,może jednak lepiej za finski ,bo jak wszystkim wiadomo renifery ani w ząb po angielsku :wink:

Mylisz się moja droga ! Współczesne renifery są poliglotami. :D
A zatem na razie angielski wystarczy. :wink: