Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Sonya-Nero'][b]Santy[/b]
... i vice versa :wink:

[b]góral[/b]
Już za niedługo... plan wystaw na pierwsze półrocze został już zrobiony i wysłany do Moskwy :D
To naprawdę bardzo miłe :D , gdy hodowcy interesują się dalej szczeniakiem :D i widać, że im na nim zależy :D[/quote]

To prawda. Moja Pańcia to rozsyła zdjęcia Zuby wszystkim swoim znajomym, posłała nawet reniferom :lol:
Iwonko WIELKIE DZIĘKI :D :D :D

Posted

[quote name='"góral"'][quote name='Sonya-Nero'][b]Santy[/b]

[b]góral[/b]
Już za niedługo... plan wystaw na pierwsze półrocze został już zrobiony i wysłany do Moskwy :D
To naprawdę bardzo miłe :D , gdy hodowcy interesują się dalej szczeniakiem :D i widać, że im na nim zależy :D[/quote]

To prawda. Moja Pańcia to rozsyła zdjęcia Zuby wszystkim swoim znajomym, posłała nawet reniferom :lol:
Iwonko WIELKIE DZIĘKI :D :D :D[/quote

No tak góral,tyle.że to ja muszę wciąż wysyłać zdjęcia i nie tylko...
A może je też oglądają renifery ? :D

Posted

[quote name='"Santy"'][quote name='góral'][quote name='Sonya-Nero'][b]Santy[/b]

[b]góral[/b]

Iwonko WIELKIE DZIĘKI :D :D :D[/quote

No tak góral,tyle.że to ja muszę wciąż wysyłać zdjęcia i nie tylko...
A może je też oglądają renifery ? :D[/quote]

Kto wie może nasze renifery się znają :wink:

Posted

[quote name='Alfa1']MY też chcemy zobaczy zdjęcia :modla:[/quote]

Przykro mi, :cry: ale Gina ma kiepski aparat i zdjęcia są do "bani".
Tylko renifery magą je oglądać. :D

Ale jestem umówiona na sesję fotograficzną u profesjonalisty.Niestety, ma sporo pracy i wyznaczył mi termin dopiero na kwiecień.Twierdzi,że w lutym i w marcu fotografuje tylko apricoty.Dyskryminacja jakaś,czy co ? :-?

Posted

[quote name='Gina&Tiger']Przepraszam ale moj aparat jest w porządku ale piesek do bani[/quote]

:evil: Gina !!!Ty......Musiałaś mi to zrobić ? :2gunfire:
Nie daruję !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Takie słowa pod adresem Bambo ???????????????????
I TO NA FORUM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Teraz wszyscy już wiedzą,że mam................................

Posted

[quote name='Alfa1']A w jakich miesiącach sesje zdjęciowe innych kolorów :question:[/quote]

O inne kolory musisz zapytać osobiście.Mój fotograf też udziela się na forum.Ale terminy ma naprawdę odległe.Ja zapisywałam się w kwietniu 2003,kiedy Bambo był w planach... :P

Posted

[quote name='góral']Santy nie martw się ja wierzę w Bambo :wink:[/quote]

Dzięki Góral !

Mówią,że prawdziwych przyjaciół poznaje się w biedze...Ja dzisiaj się zawiodłam :bigcry: Jestem roztrzęsiona.....
Mierzyłam ciśnienie 460/400 !!!! Obym nie dostała zawału,bo kto wtedy przygarnie Miśka i Bambo ???????????

Posted

[quote name='Santy'][quote name='góral']Santy nie martw się ja wierzę w Bambo :wink:[/quote]

Dzięki Góral !

Mówią,że prawdziwych przyjaciół poznaje się w biedze...Ja dzisiaj się zawiodłam :bigcry: Jestem roztrzęsiona.....
Mierzyłam ciśnienie 460/400 !!!! Obym nie dostała zawału,bo kto wtedy przygarnie Miśka i Bambo ???????????[/quote]

Nic się nie martw,zawału nie dostaniesz ,co najwyżej wylew. :hand:

Posted

Ale macie tempo pisania postów :P
Przez dzień nie zajrzałam a tu tyle nowych stron :P . Głowa rodziny poległa na grypę a ja boję sie o dzieci. Na osłodę dostałąm trochę zdjęć mojej psinki :multi:

Dzisiaj skończyła 3 tygodnie :new-bday: :BIG: . Waży 2200 gram. i jest najpiękniejsza na świecie dla mnie. :lilangel:

Posted

[quote name='góral']Santy na mnie możesz liczyć, mogę przygarnąć Miśka i Bambo :D[/quote]

Wielkie dzięki ! Ze mną już trochę lepiej ! :D
Było pogotowie. Jakiś podstarzały doktorek chciał mi robić sztuczne oddychanie i natychmiast ozdrowiałam ! :P Wzięłam sobie Nitroglicer.pod język.Tak robiła moja babcia i pomagało ! :multi:

Posted

czyż nie jestem słodka mam 18 dni
[img]http://www.album.com.pl/szulala5490/118055.jpg[/img]

a tu mni e widac całą mam 3 tygodnie

[img]http://www.album.com.pl/szulala5490/118061.jpg[/img]