Santy Posted February 25, 2005 Posted February 25, 2005 Przyznam,że mam małego"stresa",gdy tylko pomyślę o wystawach. :roll: Quote
Alfa1 Posted February 25, 2005 Posted February 25, 2005 [quote name='Santy']Przyznam,że mam małego"stresa",gdy tylko pomyślę o wystawach. :roll:[/quote] A cóz tak :question: :shiny: Quote
Santy Posted February 25, 2005 Posted February 25, 2005 A cóz tak :question: :shiny:[/quote] Jak ? :P Quote
góral Posted February 25, 2005 Posted February 25, 2005 [quote name='Sonya-Nero'][b]Santy[/b] ... i vice versa :wink: [b]góral[/b] Już za niedługo... plan wystaw na pierwsze półrocze został już zrobiony i wysłany do Moskwy :D To naprawdę bardzo miłe :D , gdy hodowcy interesują się dalej szczeniakiem :D i widać, że im na nim zależy :D[/quote] To prawda. Moja Pańcia to rozsyła zdjęcia Zuby wszystkim swoim znajomym, posłała nawet reniferom :lol: Iwonko WIELKIE DZIĘKI :D :D :D Quote
Santy Posted February 25, 2005 Posted February 25, 2005 [quote name='"góral"'][quote name='Sonya-Nero'][b]Santy[/b] ... i vice versa :wink: [b]góral[/b] Już za niedługo... plan wystaw na pierwsze półrocze został już zrobiony i wysłany do Moskwy :D To naprawdę bardzo miłe :D , gdy hodowcy interesują się dalej szczeniakiem :D i widać, że im na nim zależy :D[/quote] To prawda. Moja Pańcia to rozsyła zdjęcia Zuby wszystkim swoim znajomym, posłała nawet reniferom :lol: Iwonko WIELKIE DZIĘKI :D :D :D[/quote No tak góral,tyle.że to ja muszę wciąż wysyłać zdjęcia i nie tylko... A może je też oglądają renifery ? :D Quote
góral Posted February 25, 2005 Posted February 25, 2005 [quote name='"Santy"'][quote name='góral'][quote name='Sonya-Nero'][b]Santy[/b] ... i vice versa :wink: [b]góral[/b] Już za niedługo... plan wystaw na pierwsze półrocze został już zrobiony i wysłany do Moskwy :D To naprawdę bardzo miłe :D , gdy hodowcy interesują się dalej szczeniakiem :D i widać, że im na nim zależy :D[/quote] To prawda. Moja Pańcia to rozsyła zdjęcia Zuby wszystkim swoim znajomym, posłała nawet reniferom :lol: Iwonko WIELKIE DZIĘKI :D :D :D[/quote No tak góral,tyle.że to ja muszę wciąż wysyłać zdjęcia i nie tylko... A może je też oglądają renifery ? :D[/quote] Kto wie może nasze renifery się znają :wink: Quote
Santy Posted February 25, 2005 Posted February 25, 2005 [quote name='Alfa1']MY też chcemy zobaczy zdjęcia :modla:[/quote] Przykro mi, :cry: ale Gina ma kiepski aparat i zdjęcia są do "bani". Tylko renifery magą je oglądać. :D Ale jestem umówiona na sesję fotograficzną u profesjonalisty.Niestety, ma sporo pracy i wyznaczył mi termin dopiero na kwiecień.Twierdzi,że w lutym i w marcu fotografuje tylko apricoty.Dyskryminacja jakaś,czy co ? :-? Quote
Gina&Tiger Posted February 25, 2005 Posted February 25, 2005 Przepraszam ale moj aparat jest w porządku ale piesek do bani Quote
Alfa1 Posted February 25, 2005 Posted February 25, 2005 A w jakich miesiącach sesje zdjęciowe innych kolorów :question: Quote
Alfa1 Posted February 25, 2005 Posted February 25, 2005 [quote name='Gina&Tiger']Przepraszam ale moj aparat jest w porządku ale piesek do bani[/quote] Widzisz Santy jak to się wszystko wyda :wink: Quote
Santy Posted February 25, 2005 Posted February 25, 2005 [quote name='Gina&Tiger']Przepraszam ale moj aparat jest w porządku ale piesek do bani[/quote] :evil: Gina !!!Ty......Musiałaś mi to zrobić ? :2gunfire: Nie daruję !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Takie słowa pod adresem Bambo ??????????????????? I TO NA FORUM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Teraz wszyscy już wiedzą,że mam................................ Quote
Alfa1 Posted February 25, 2005 Posted February 25, 2005 Nie złość się :wallbash: nikomu nie powiemy :wink: Quote
góral Posted February 25, 2005 Posted February 25, 2005 Santy nie martw się ja wierzę w Bambo :wink: Quote
Santy Posted February 25, 2005 Posted February 25, 2005 [quote name='Alfa1']A w jakich miesiącach sesje zdjęciowe innych kolorów :question:[/quote] O inne kolory musisz zapytać osobiście.Mój fotograf też udziela się na forum.Ale terminy ma naprawdę odległe.Ja zapisywałam się w kwietniu 2003,kiedy Bambo był w planach... :P Quote
Alfa1 Posted February 25, 2005 Posted February 25, 2005 Z racji wieku nie umawiam się na odległe terminy, :nono: mogłabym zapomnieć :confused: :D Quote
Santy Posted February 25, 2005 Posted February 25, 2005 [quote name='góral']Santy nie martw się ja wierzę w Bambo :wink:[/quote] Dzięki Góral ! Mówią,że prawdziwych przyjaciół poznaje się w biedze...Ja dzisiaj się zawiodłam :bigcry: Jestem roztrzęsiona..... Mierzyłam ciśnienie 460/400 !!!! Obym nie dostała zawału,bo kto wtedy przygarnie Miśka i Bambo ??????????? Quote
Sonya-Nero Posted February 25, 2005 Author Posted February 25, 2005 a ja dodam, że Alfa1 to bardzo wybredny klient, nie da się ją zbyć byle czym :D :lol: :wink: Quote
Alfa1 Posted February 25, 2005 Posted February 25, 2005 [quote name='Santy'][quote name='góral']Santy nie martw się ja wierzę w Bambo :wink:[/quote] Dzięki Góral ! Mówią,że prawdziwych przyjaciół poznaje się w biedze...Ja dzisiaj się zawiodłam :bigcry: Jestem roztrzęsiona..... Mierzyłam ciśnienie 460/400 !!!! Obym nie dostała zawału,bo kto wtedy przygarnie Miśka i Bambo ???????????[/quote] Nic się nie martw,zawału nie dostaniesz ,co najwyżej wylew. :hand: Quote
Frosh Posted February 25, 2005 Posted February 25, 2005 Ale macie tempo pisania postów :P Przez dzień nie zajrzałam a tu tyle nowych stron :P . Głowa rodziny poległa na grypę a ja boję sie o dzieci. Na osłodę dostałąm trochę zdjęć mojej psinki :multi: Dzisiaj skończyła 3 tygodnie :new-bday: :BIG: . Waży 2200 gram. i jest najpiękniejsza na świecie dla mnie. :lilangel: Quote
Sonya-Nero Posted February 25, 2005 Author Posted February 25, 2005 Życzymy mu szybkiego powrotu do zdrowia i pozdrów go od nas :hand: i czekamy na nowe zdjęcia Rafaeli i siostry Rafaeli :D Trzy tygodnie to już poważny wiek :wink: :new-bday: Quote
góral Posted February 25, 2005 Posted February 25, 2005 Santy na mnie możesz liczyć, mogę przygarnąć Miśka i Bambo :D Quote
Santy Posted February 25, 2005 Posted February 25, 2005 [quote name='góral']Santy na mnie możesz liczyć, mogę przygarnąć Miśka i Bambo :D[/quote] Wielkie dzięki ! Ze mną już trochę lepiej ! :D Było pogotowie. Jakiś podstarzały doktorek chciał mi robić sztuczne oddychanie i natychmiast ozdrowiałam ! :P Wzięłam sobie Nitroglicer.pod język.Tak robiła moja babcia i pomagało ! :multi: Quote
Frosh Posted February 25, 2005 Posted February 25, 2005 czyż nie jestem słodka mam 18 dni [img]http://www.album.com.pl/szulala5490/118055.jpg[/img] a tu mni e widac całą mam 3 tygodnie [img]http://www.album.com.pl/szulala5490/118061.jpg[/img] Quote
Sonya-Nero Posted February 25, 2005 Author Posted February 25, 2005 Super :D :lilangel: ale ten czas szybko leci... Quote
Recommended Posts