Gina&Tiger Posted February 23, 2005 Posted February 23, 2005 BB gratulacje .Moja rodzinka poważnie zachorowała na pewnego szpica chińskiego pewnie dlatego zawsze nas znosi w pobliże i stąd wiem co wystawiałaś (swoją drogą wolę DJP niż Akity ,ta czarna maska ech) Quote
Gośka Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 Witam, witam :hand: , tak sie właśnie domyślałam że BB to białe :wink: Gratuluję pięknemu, wypielęgnowanemu japończykowi wygranej. W tych rasach niestety takich pachnących i wypielęgnowanych jak na lekarstwo. Karate i kung Fu to tak jak toy i miniatura niby to samo (normalny człowiek nie rozróżni) a jednak to dwie zupełnie inne rasy. Fordzik po błotnym spacerze wygląda tak samo jak czarny :wink: zmienia kolor na niedposzczalny: biały podpalany na srebrno w porywach do czarnego. Quote
Bubi Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 Witam wszystkich .Nareszcie dołączyła BB ja mało piszę bo mam kłopoty z opanowaniem komputera ,ale może się naucze :roll: Quote
Santy Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 Cześć Bubi ! :hand: Jak tam Twoje dzieciaczki ? Znalazły już nowe domy ? :D Quote
Bubi Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 Cześć. Dziewczynki rosną jak na drożdżach ,a właściwie na Hillsie ,w końcu to duze pudle .Moze ktoś wie jaką wagę miały pudle od Nowakowej,bardzo jestem ciekawa ,a niemam żadnego porównania bo to jest mój pierwszy miot Dzisiaj były szczepione po raz trzeci więc są w pełni gotowe do spacerów po wielkim świecie. Quote
velvia Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 Witaj Bubi. Moje też rosną na Hilllsie.pozdrowieniai od morelek dla białasków.. Gratuluję domku dla Twojej białaski na Czarnym Lądzie ile jeszcze zostało w domu,u mnie nie jest tak żle tylko jeden piesek nie zamówiony. :B-fly: Quote
velvia Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 Witam BB. Cieszę się że pudle rosną w SIŁĘ!!!!!!!!!! :P :P :P :P :P :P Quote
Frosh Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 [quote name='Bubi']Cześć. Dziewczynki rosną jak na drożdżach ,a właściwie na Hillsie ,w końcu to duze pudle .Moze ktoś wie jaką wagę miały pudle od Nowakowej,bardzo jestem ciekawa ,a niemam żadnego porównania bo to jest mój pierwszy miot Dzisiaj były szczepione po raz trzeci więc są w pełni gotowe do spacerów po wielkim świecie.[/quote] Ja będę miała suczkę czarna dużą od Nowakowej :multi: W 17 dniu życia moja Rafaela ważyła 1750 gram, Zobacz parę stron wcześniej wkleiłam ich zdjecia, urodzily die dwie suczki. Quote
Bubi Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 Z tym czarnym lądem to jeszcze nic na 100%. Ciągle jestem szczęśliwą posiadaczką pięciu dziewczynek :roll: WSZYSTKIE w domu Quote
Gośka Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 Widzę, że nidługo faktycznie będzie komplet pudlarzy na forum. Bubi trzymam kciuki za dziewczynki, żebyś była szczęśliwą posiadaczką tylko tej jednej córci :wink: Czekam też na nowe zdjęcia małych :angel: . W tym roku wszystkie BISy należą do pudlarzy, z taką SIŁĄ nie ma siły będziemy obsadzać wszystkie miejsca na pudle. Quote
Bubi Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 Wielkie dzięki.Zdjęcia widziałam fajne kluski moje szczeniaki miały podobną wagę/1582-1690/ jest ich 5.dobrze jest móc porównać , Gratuluje nabytku to dobrze,że pudlarzy przybywa :lol: Quote
Frosh Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 [quote name='Bubi']Wielkie dzięki.Zdjęcia widziałam fajne kluski moje szczeniaki miały podobną wagę/1582-1690/ jest ich 5.dobrze jest móc porównać , Gratuluje nabytku to dobrze,że pudlarzy przybywa :lol:[/quote] Ja gdy coraz bliżej do odbioru jestem strasznie podniecona i jednocześnie przerazona :nerwy: czy sobie poradzę z pielęgnacją. :roll:. Jeśli chodzi o psy to jestem psiarą od urodzenia ale jeśli chodzi o pudle to zupełną nowicjuszką :D Quote
góral Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 Nie przerażaj się włosem najważniejsze, aby maluch dobrze się rozwinął :D Quote
Bubi Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 Ja kupując moją sukę kompletnie byłam nieświadoma tego co mnie czeka.Nawet do głowy mi nie przyszło że to tyle pielęgnacji ,tym bardziej ze ma początku wystaw nie brałam pod uwagę.poszłam napierwszą i tak to się zaczeło.A po 2 latach przybył drugi pies. Quote
Frosh Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 [quote name='Bubi']Ja kupując moją sukę kompletnie byłam nieświadoma tego co mnie czeka.Nawet do głowy mi nie przyszło że to tyle pielęgnacji ,tym bardziej ze ma początku wystaw nie brałam pod uwagę.poszłam napierwszą i tak to się zaczeło.A po 2 latach przybył drugi pies.[/quote] Ja trochę jestem świadoma bo mam Dogomanię i też nie miam zamiaru wystawiać, wiecej nie miłam zamiaru rodowodu wyrabiać, starczyć mi miała metryka, ale coraz bardziej skłaniam sie do tego że chociaż trzy wystawy zrobię. :D Quote
BiBi Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 No [b]Frosh[/b], zaczynasz sie urabiać :wink: Coś mi wygląda, że na jednej wystawie sie nie skończy :wink: :D I dobrze :D Ja lubię jeździć na wystawy nie tylko dla samego wystawiania, ale dlatego, że lubię spotkać znajomych, nie tylko pudlarzy, lubię to zmęczenie i co tu dużo pisać, to dzięki wystawom byłam już w tylu krajach :D Do niektórych z nich pewno nigdy bym nie pojechała :wink: Quote
aneta Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 Frosh - widzę, że już zachorowałaś , a co będize dalej :roll: Quote
aneta Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 Bib, BB, Bubi - dziwczyny, można was w pierwszej chwili pomylić ;) Dobrze, że nia mamy tu na forum 4-tej "panienki" - Bubu :lol: Quote
aneta Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 Powyżej to tylko moje "luźne" skojarzenia związane z Wrocławiem i pewną wystawą, pewnym krzesłem niejakiej Olle :wink: Quote
Alfa1 Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 Jeszcze nic nie wiadomo,może się zarejestruje :D Akto to jest Bib Quote
Gośka Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 Kto wie, może i Bubu dołączy :wink: ? Frosch, z tego co widze to na 3 wystawach się nie skończy, no chyba że z dogomanii się wypiszesz :D Quote
Sonya-Nero Posted February 24, 2005 Author Posted February 24, 2005 [quote name='Gośka']Kto wie, może i Bubu dołączy :wink: ?[/quote] ... może lepiej nie :o :lol: :lol: :lol: Witam BB :hand: :D ...faktycznie rośniemy w siłę :lol: :lol: :D Quote
aneta Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 [quote] Kto wie, może i Bubu dołączy ? ... może lepiej nie [/quote] Oj, zagadzam sie z Sonya Nero bo mozna by :scared: :wink: Quote
Gośka Posted February 25, 2005 Posted February 25, 2005 Oj dziewczyny, co wy tak dyskryminujecie od razu, takie nietolerancyjne jesteście, mogłoby być ciekawie :wink: :lol: Quote
Recommended Posts