Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Reszta przedziera się chyba przez błoto. U nas piękny biały śnieżek stopniał i teraz wszędzie błoto. Wieczorny spacer jest połączony od razu z myciem łap i zawieszenia.

Posted

Właśnie na myśl o takiej pogodzie przestają mi się podobać białe pudle. Wyobrażam sobie jak wygląda Fordzik po takim spacerze, przy jego temperamencie :o :wink:

Posted

[quote]Właśnie na myśl o takiej pogodzie przestają mi się podobać białe pudle. Wyobrażam sobie jak wygląda Fordzik po takim spacerze, przy jego temperamencie [/quote]
Białę wyglądają tak sano jak czarne- tylko nie widać :wink:

Posted

aha, a BB to oczywiscie od inicjalow. Nawet nie wpadlam na to,ze bedzie sie kojarzylo z BiBI ... ale chyba nie mozna juz tutaj zmieniac loginu?! A przynajmniej ja nie wpadlam na to, jak sie to robi - wiec jesli jest taka mozliwosc, to porposze tych bardziej odeznanych niz ja, o podpowiedz

Posted

[quote name='BB']aha, a BB to oczywiscie od inicjalow. Nawet nie wpadlam na to,ze bedzie sie kojarzylo z BiBI ... [/quote]

W pierwszej chwili myślałam,że BiBi połknęło dwa ''i'' :wink:

Posted

[quote]W pierwszej chwili myślałam,że BiBi połknęło dwa ''i'' [/quote]

no niestety tego skojarzenia nie przewidzialam, a faktycznie na pierwszy rzut oka mozna sie pomyslic .

Posted

Zastanawiałam się kim jest nasza nowa forumowiczka i dzięki Frosh już wiem !Doszłam do tego drogą dedukcji ,wszystko przez karate .Karate to Japonia ,Japonia to duży japoński pies, ten znowu skojarzył mi się z gdańską wystawą i pewną osobą ,która mnie zresztą nie zna.Prawda jakie to proste?!

Posted

[quote name='Gina&Tiger']
Frosh zamierzasz zgłębiać sztuki walki ,może to jakiś patent na wygrywanie ??? (karate jest japońską sztuką walki)[/quote]

Dzięki za odpowiedź. Ja nie zamierzam trenować karate. :D Pytałąm sie bo mój syn chodzi od stycznia i pod koniec waśnie tego miesiąca dowiedziałm sie, ze ta sztuka walki pochodzi z Japonii . Mnie kojarzyło sie z Chinami - Bruce Lee, Klasztor Schoulin itp. Zastanawiałm sie czy tylko mnie sie myli. I utwierdziliście mnie, ZE TYLKO JA TAKA GŁUPIA :cry:
Wszystkim znajomym kojarzy sie właśnie z Japonią. Dlatego zapytałam Was
Dzieki za wszystkie odpowiedzi. :D

Posted

[quote name='Gina&Tiger']Zastanawiałam się kim jest nasza nowa forumowiczka i dzięki Frosh już wiem !Doszłam do tego drogą dedukcji ,wszystko przez karate .Karate to Japonia ,Japonia to duży japoński pies, ten znowu skojarzył mi się z gdańską wystawą i pewną osobą ,która mnie zresztą nie zna.Prawda jakie to proste?![/quote]

:hmmmm:

Posted

Bruce'm Lee ja swego czasu byłam mocno zafascynowana. Byłam przekonana , ze Karate i Kyng Fu to jedno i to samo a tylko nazwa inna

Cieszę się jednak, ze moja niewiedza i pytanie przydała sie do celów detektywistycznych.

Posted

Wszystko sie zgadza - rozbieznosc ras ( zdjecie pod nickiem dla ulatwienia, i rozroznienia od BiBi), wystawa w Gdyni i Duży Japoński Pies też :)
A tym, ktorzy nie dotrwali do finałow w Gdyni musze sie pochwalic,ze z DJP dostalismy II BIS . Mysle,ze "japonczyk" pozazdroscil pudlom i tez chcial sie wykazac czyms wiecej niz wygrana w obrebie rasy;) A ,ze ja go nie oszczedzam, i pielegnacje i kapiele ma nie mniej dokladne niz pudle, to mu sie nalezalo ;)