Santy Posted February 23, 2005 Posted February 23, 2005 Oj tak,sporo mamy hodowli pudli .... :D Może warto zasilić te szeregi ? :wink: Quote
Alfa1 Posted February 23, 2005 Posted February 23, 2005 No,jak-Panie BB to Wielkopolska,Pani BB to stolica :wink: Quote
BiBi Posted February 23, 2005 Posted February 23, 2005 To i ja witam nową koleżankę na forum [b]BB[/b] :hand: Quote
Gośka Posted February 23, 2005 Posted February 23, 2005 Jakaś cisza straszna zapadła, wszyscy się już szykują na jakieś wojaże? Quote
góral Posted February 23, 2005 Posted February 23, 2005 Cześć :D Ja już jestem, a gdzie reszta? Quote
Gośka Posted February 23, 2005 Posted February 23, 2005 Reszta przedziera się chyba przez błoto. U nas piękny biały śnieżek stopniał i teraz wszędzie błoto. Wieczorny spacer jest połączony od razu z myciem łap i zawieszenia. Quote
góral Posted February 23, 2005 Posted February 23, 2005 Właśnie na myśl o takiej pogodzie przestają mi się podobać białe pudle. Wyobrażam sobie jak wygląda Fordzik po takim spacerze, przy jego temperamencie :o :wink: Quote
aneta Posted February 23, 2005 Posted February 23, 2005 [quote]Właśnie na myśl o takiej pogodzie przestają mi się podobać białe pudle. Wyobrażam sobie jak wygląda Fordzik po takim spacerze, przy jego temperamencie [/quote] Białę wyglądają tak sano jak czarne- tylko nie widać :wink: Quote
Frosh Posted February 23, 2005 Posted February 23, 2005 Ma do Was pytanie , zupełnie nie na temat pudlowy. Mam nadzieję, ze mi wybaczycie :lol: Z jakim państwem kojarzy wam się karate??? Quote
BB Posted February 23, 2005 Posted February 23, 2005 Tak , widze ,ze wszyscy sa juz na dobrym tropie. Wszystko sie zgadza, i biale i stolica ;)) Quote
Frosh Posted February 23, 2005 Posted February 23, 2005 [quote name='Alfa1']Z krajem Samurajów,a dlaczego pytasz?[/quote] Później zdradzę dlaczego, i bardzo dziękuję za odpowiedź :D Quote
BB Posted February 23, 2005 Posted February 23, 2005 aha, a BB to oczywiscie od inicjalow. Nawet nie wpadlam na to,ze bedzie sie kojarzylo z BiBI ... ale chyba nie mozna juz tutaj zmieniac loginu?! A przynajmniej ja nie wpadlam na to, jak sie to robi - wiec jesli jest taka mozliwosc, to porposze tych bardziej odeznanych niz ja, o podpowiedz Quote
Alfa1 Posted February 23, 2005 Posted February 23, 2005 Z białymi to najgorzej jak wejdą w świeżo skoszoną trawę,błoto jeszcze nie jest najgorsze :roll: Quote
Alfa1 Posted February 23, 2005 Posted February 23, 2005 [quote name='BB']aha, a BB to oczywiscie od inicjalow. Nawet nie wpadlam na to,ze bedzie sie kojarzylo z BiBI ... [/quote] W pierwszej chwili myślałam,że BiBi połknęło dwa ''i'' :wink: Quote
BB Posted February 23, 2005 Posted February 23, 2005 [quote]W pierwszej chwili myślałam,że BiBi połknęło dwa ''i'' [/quote] no niestety tego skojarzenia nie przewidzialam, a faktycznie na pierwszy rzut oka mozna sie pomyslic . Quote
aneta Posted February 23, 2005 Posted February 23, 2005 BB - witam serdecznie :) Jeszcze chwila i będziemy wszyscy :) Quote
Alfa1 Posted February 23, 2005 Posted February 23, 2005 Rasy i wielkości-widzę, że masz urozmaicone :shiny: Quote
Gina&Tiger Posted February 23, 2005 Posted February 23, 2005 Witam wszystkich starych i nowych dogomaniaków. Frosh zamierzasz zgłębiać sztuki walki ,może to jakiś patent na wygrywanie ??? (karate jest japońską sztuką walki) Quote
Gina&Tiger Posted February 23, 2005 Posted February 23, 2005 Zastanawiałam się kim jest nasza nowa forumowiczka i dzięki Frosh już wiem !Doszłam do tego drogą dedukcji ,wszystko przez karate .Karate to Japonia ,Japonia to duży japoński pies, ten znowu skojarzył mi się z gdańską wystawą i pewną osobą ,która mnie zresztą nie zna.Prawda jakie to proste?! Quote
Frosh Posted February 23, 2005 Posted February 23, 2005 [quote name='Gina&Tiger'] Frosh zamierzasz zgłębiać sztuki walki ,może to jakiś patent na wygrywanie ??? (karate jest japońską sztuką walki)[/quote] Dzięki za odpowiedź. Ja nie zamierzam trenować karate. :D Pytałąm sie bo mój syn chodzi od stycznia i pod koniec waśnie tego miesiąca dowiedziałm sie, ze ta sztuka walki pochodzi z Japonii . Mnie kojarzyło sie z Chinami - Bruce Lee, Klasztor Schoulin itp. Zastanawiałm sie czy tylko mnie sie myli. I utwierdziliście mnie, ZE TYLKO JA TAKA GŁUPIA :cry: Wszystkim znajomym kojarzy sie właśnie z Japonią. Dlatego zapytałam Was Dzieki za wszystkie odpowiedzi. :D Quote
Alfa1 Posted February 23, 2005 Posted February 23, 2005 [quote name='Gina&Tiger']Zastanawiałam się kim jest nasza nowa forumowiczka i dzięki Frosh już wiem !Doszłam do tego drogą dedukcji ,wszystko przez karate .Karate to Japonia ,Japonia to duży japoński pies, ten znowu skojarzył mi się z gdańską wystawą i pewną osobą ,która mnie zresztą nie zna.Prawda jakie to proste?![/quote] :hmmmm: Quote
Gina&Tiger Posted February 23, 2005 Posted February 23, 2005 Frosh Bruce Lee był Chińczykiem .Chińska sztuka walki to Kung fu .Moja mądrość w tej dziedzinie pochodzi stąd ,że moja córka tranuje właśnie odmianę Kung fu Quote
Frosh Posted February 23, 2005 Posted February 23, 2005 Bruce'm Lee ja swego czasu byłam mocno zafascynowana. Byłam przekonana , ze Karate i Kyng Fu to jedno i to samo a tylko nazwa inna Cieszę się jednak, ze moja niewiedza i pytanie przydała sie do celów detektywistycznych. Quote
BB Posted February 23, 2005 Posted February 23, 2005 Wszystko sie zgadza - rozbieznosc ras ( zdjecie pod nickiem dla ulatwienia, i rozroznienia od BiBi), wystawa w Gdyni i Duży Japoński Pies też :) A tym, ktorzy nie dotrwali do finałow w Gdyni musze sie pochwalic,ze z DJP dostalismy II BIS . Mysle,ze "japonczyk" pozazdroscil pudlom i tez chcial sie wykazac czyms wiecej niz wygrana w obrebie rasy;) A ,ze ja go nie oszczedzam, i pielegnacje i kapiele ma nie mniej dokladne niz pudle, to mu sie nalezalo ;) Quote
Recommended Posts