Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja zawsze powystawie słyszę patrz jaki Bibi ma pożądek!!! U mnie wszystko gdzieś leży, kiedyś nie znajdę psa, z którym mam wejść na ring, dobrze, że Zuba ma konkrekny rozmiar, bo toy'a bym chyba gdzieś zgubił :lol:

Posted

Witam wszystkich znajomych i nieznajomych:)

Juz od dluzszego czasu slyszalam o forum na dogomanii . W koncu postanowilam zobaczyc co tu ciekawego slychac - i jakie mile zaskoczenie, widze,ze pudle gora ;)) Niewiem czy mi sie wydaje, czy nadchodzi jakies odrodzenie zainteresowania rasa?!

Mam wrazenie, ze cala ekipa pudlarzy juz sie tu stawila ...i tak postanowilam dolaczyc tym razem wirtualnie do grona !

Pozdrawiam wszystkich serdecznie a wszystkim hodowcom gratuluje wspanialych maluszkow ( tych mniejszych i tych wiekszych;) !!

Posted

[quote name='Santy']Naprawdę, chcesz się wybrać,czy ściemniasz?[/quote]

Nie skład sędziowski bardzo egzotyczny i z moich stron to straaaaaaaaszny kawał drogi, z tego co wiem to chyba jedzie Gosia :D

Posted

[quote name='BB']Witam wszystkich znajomych i nieznajomych:)

Juz od dluzszego czasu slyszalam o forum na dogomanii . W koncu postanowilam zobaczyc co tu ciekawego slychac - i jakie mile zaskoczenie, widze,ze pudle gora ;)) Niewiem czy mi sie wydaje, czy nadchodzi jakies odrodzenie zainteresowania rasa?!

Mam wrazenie, ze cala ekipa pudlarzy juz sie tu stawila ...i tak postanowilam dolaczyc tym razem wirtualnie do grona !

Pozdrawiam wszystkich serdecznie a wszystkim hodowcom gratuluje wspanialych maluszkow ( tych mniejszych i tych wiekszych;) !![/quote]
chyba już wiem :lol:

Posted

Mysle,ze nie bedzie tak trudno sie domyslec;) W koncu juz niewiele nas zostalo spoza dogomanii. No a w sumie kazdy szczegol napewno od razu wszystko by zdradzil ( to tez jakas podpowiedz;) )

Posted

skład sędziowski bardzo egzotyczny

Wcale nie taki egzotyczny.Panfiorowa od lat hoduje śr.pudle.Jest współwłaścicelką średniaczki-Fan-Fan Lietuvos......(ZW Świata z Dortmundu)Kobitka na pewno zna się na pudlach.

Posted

No może i tak, ale jak miałbym już jechać taki kawał to wolałbym kogoś pewniejszego.
Alfa1 ja też myślałem, że BB hoduje średniaki, ale coś mi nie pasowało :lol:

Posted

[quote name='Alfa1']Mnie się wydaje,że to czarne średniaki :hmmmm:[/quote]

Ja myślę że to jednak białe, ale widzę, że większość już wie.
Do Wilna chyba nie dojadę, niestety. Mam nadzieję, że ta zła passa Bydgoszczy kiedyś odpuści, w końcu do 3 razy sztuka.
Zastanawiam się nad Opolem, ale jak spojrzałam na opłaty to nieco mnie to zaszokowało.

Posted

[quote name='Alfa1']Myślałam o paniach BB,będziemy na nie czekać,powinny na dniach się zameldować :D :hand:[/quote]

No to ja już nic nie wiem "panie"? w liczbie mnogiej? Może jednak przydałaby się jakaś mała podpowiedź.

Posted

[b]A mnie sie popsuło i nie dostawałam powiadomień o nowych postach[/b] :(

Witam nową dogomaniaczke!! :hand:

Czy tak jak piszecie to już jest komplet pudlarzy ??

Ja osobiście nikogo nie znam, ale mam nadzieję, ze poznam :D

Ile zapuszcza się fryzurę na federała :question:

Chcemy sie wystawiać w końcu września we Wrocławiu a w II połowie lipca jedziemy nad morze i ja która jeszcze jestem zupełnie nie obeznana z pielęgnacją Rafci wolałabym, zeby była ścięta na krótko coby łatwiej mi się ją czesało przez okres nadmorski, starczy zapuszczanie przez sierpień i wrzesień :question:

Posted

Do Wilna chyba nie dojadę, niestety.

Szkoda.Chciałam,aby ktoś zerknął fachwym okiem na brązowe miniatury,jeśli w ogóle jakieś będą się wystawiać.

Góral snując domysły o BB.myślał o paniach od czarnych śred.

Posted

Do Wilna wybiera się też Violonczela.
Od czarnych średnich panie BB? Hmm, no to może tak nieśmiało się domyślam, w końcu czarnych średniaków takie zawalenie :wink: