Gośka Posted February 22, 2005 Posted February 22, 2005 A co tam my, przecież to i tak psy najważniejsze :D Nam może być niewygodnie, to psy muszą dojechać wypoczęte Quote
góral Posted February 22, 2005 Posted February 22, 2005 Ja zawsze powystawie słyszę patrz jaki Bibi ma pożądek!!! U mnie wszystko gdzieś leży, kiedyś nie znajdę psa, z którym mam wejść na ring, dobrze, że Zuba ma konkrekny rozmiar, bo toy'a bym chyba gdzieś zgubił :lol: Quote
Santy Posted February 22, 2005 Posted February 22, 2005 Dziewczyny,czy któraś z Was wybiera się do Wilna ? Quote
góral Posted February 22, 2005 Posted February 22, 2005 Odczuwam lekko dyskryminację :lol: a może ja jadę, a przypominam, że dziewczyną to nie jestem :P :P :P Quote
Santy Posted February 22, 2005 Posted February 22, 2005 Sorry góral, :oops: ale nie zauważyłam Twojego posta. Już więcej nie będę.... :cry: Quote
góral Posted February 22, 2005 Posted February 22, 2005 Nic się takiego nie stało, przyzwyczaiłem się, że jestem w mniejszości :wink: Quote
BB Posted February 22, 2005 Posted February 22, 2005 Witam wszystkich znajomych i nieznajomych:) Juz od dluzszego czasu slyszalam o forum na dogomanii . W koncu postanowilam zobaczyc co tu ciekawego slychac - i jakie mile zaskoczenie, widze,ze pudle gora ;)) Niewiem czy mi sie wydaje, czy nadchodzi jakies odrodzenie zainteresowania rasa?! Mam wrazenie, ze cala ekipa pudlarzy juz sie tu stawila ...i tak postanowilam dolaczyc tym razem wirtualnie do grona ! Pozdrawiam wszystkich serdecznie a wszystkim hodowcom gratuluje wspanialych maluszkow ( tych mniejszych i tych wiekszych;) !! Quote
Santy Posted February 22, 2005 Posted February 22, 2005 Naprawdę, chcesz się wybrać,czy ściemniasz? Quote
góral Posted February 22, 2005 Posted February 22, 2005 Myślałem, że Bibi zjadło i i, a tu ktoś nowy :D Może wyjawisz o sobie jakieś szczegóły :lol: Quote
góral Posted February 22, 2005 Posted February 22, 2005 [quote name='Santy']Naprawdę, chcesz się wybrać,czy ściemniasz?[/quote] Nie skład sędziowski bardzo egzotyczny i z moich stron to straaaaaaaaszny kawał drogi, z tego co wiem to chyba jedzie Gosia :D Quote
góral Posted February 22, 2005 Posted February 22, 2005 [quote name='BB']Witam wszystkich znajomych i nieznajomych:) Juz od dluzszego czasu slyszalam o forum na dogomanii . W koncu postanowilam zobaczyc co tu ciekawego slychac - i jakie mile zaskoczenie, widze,ze pudle gora ;)) Niewiem czy mi sie wydaje, czy nadchodzi jakies odrodzenie zainteresowania rasa?! Mam wrazenie, ze cala ekipa pudlarzy juz sie tu stawila ...i tak postanowilam dolaczyc tym razem wirtualnie do grona ! Pozdrawiam wszystkich serdecznie a wszystkim hodowcom gratuluje wspanialych maluszkow ( tych mniejszych i tych wiekszych;) !![/quote] chyba już wiem :lol: Quote
Alfa1 Posted February 22, 2005 Posted February 22, 2005 Witamy,witamy :hand: Napisz jakie pudle masz,a dojdziemy kim jesteś :question: :niewiem: Quote
Santy Posted February 22, 2005 Posted February 22, 2005 Oczywiście!Pudle górą ! :kciuki: Witamy kolejnego pudlomaniaka! :D Quote
BB Posted February 22, 2005 Posted February 22, 2005 Mysle,ze nie bedzie tak trudno sie domyslec;) W koncu juz niewiele nas zostalo spoza dogomanii. No a w sumie kazdy szczegol napewno od razu wszystko by zdradzil ( to tez jakas podpowiedz;) ) Quote
Santy Posted February 22, 2005 Posted February 22, 2005 Chyba też już wiem kim jesteś. :D Czy hodujesz białe pudle ? Quote
Alfa1 Posted February 22, 2005 Posted February 22, 2005 Mnie się wydaje,że to czarne średniaki :hmmmm: Quote
Santy Posted February 22, 2005 Posted February 22, 2005 skład sędziowski bardzo egzotyczny Wcale nie taki egzotyczny.Panfiorowa od lat hoduje śr.pudle.Jest współwłaścicelką średniaczki-Fan-Fan Lietuvos......(ZW Świata z Dortmundu)Kobitka na pewno zna się na pudlach. Quote
góral Posted February 22, 2005 Posted February 22, 2005 No może i tak, ale jak miałbym już jechać taki kawał to wolałbym kogoś pewniejszego. Alfa1 ja też myślałem, że BB hoduje średniaki, ale coś mi nie pasowało :lol: Quote
Alfa1 Posted February 22, 2005 Posted February 22, 2005 Też już wiem :wink: Myślałam o paniach BB,będziemy na nie czekać,powinny na dniach się zameldować :D :hand: Quote
Gośka Posted February 23, 2005 Posted February 23, 2005 [quote name='Alfa1']Mnie się wydaje,że to czarne średniaki :hmmmm:[/quote] Ja myślę że to jednak białe, ale widzę, że większość już wie. Do Wilna chyba nie dojadę, niestety. Mam nadzieję, że ta zła passa Bydgoszczy kiedyś odpuści, w końcu do 3 razy sztuka. Zastanawiam się nad Opolem, ale jak spojrzałam na opłaty to nieco mnie to zaszokowało. Quote
Gośka Posted February 23, 2005 Posted February 23, 2005 [quote name='Alfa1']Myślałam o paniach BB,będziemy na nie czekać,powinny na dniach się zameldować :D :hand:[/quote] No to ja już nic nie wiem "panie"? w liczbie mnogiej? Może jednak przydałaby się jakaś mała podpowiedź. Quote
Frosh Posted February 23, 2005 Posted February 23, 2005 [b]A mnie sie popsuło i nie dostawałam powiadomień o nowych postach[/b] :( Witam nową dogomaniaczke!! :hand: Czy tak jak piszecie to już jest komplet pudlarzy ?? Ja osobiście nikogo nie znam, ale mam nadzieję, ze poznam :D Ile zapuszcza się fryzurę na federała :question: Chcemy sie wystawiać w końcu września we Wrocławiu a w II połowie lipca jedziemy nad morze i ja która jeszcze jestem zupełnie nie obeznana z pielęgnacją Rafci wolałabym, zeby była ścięta na krótko coby łatwiej mi się ją czesało przez okres nadmorski, starczy zapuszczanie przez sierpień i wrzesień :question: Quote
Santy Posted February 23, 2005 Posted February 23, 2005 Do Wilna chyba nie dojadę, niestety. Szkoda.Chciałam,aby ktoś zerknął fachwym okiem na brązowe miniatury,jeśli w ogóle jakieś będą się wystawiać. Góral snując domysły o BB.myślał o paniach od czarnych śred. Quote
Gośka Posted February 23, 2005 Posted February 23, 2005 Do Wilna wybiera się też Violonczela. Od czarnych średnich panie BB? Hmm, no to może tak nieśmiało się domyślam, w końcu czarnych średniaków takie zawalenie :wink: Quote
Recommended Posts