Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 68
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kurcze, fajny ten schron w Brodnicy :)....gotowane mięsko.
Poogłaszam chłopaka w poniedziałek, bo teraz mam strasznie kiepski dostęp do netu.
Kończą się wakacje- może ruszą w końcu adopcje.

Posted

dzieki serdeczne za ogloszenia :) Asterkiem dzis by zainteresowanuy jeden pan , ale nie spodobal sie kierownikowi i Asterka nie wydal :)
Aster wcina gotowane mieso az mu sie uszy trzesa. Przybiera na wadze. :loveu:Jeszcze 2 tygodnie i bedzie pies nie do poznania.

Posted

znalazł sie własciciel Astera!!!!!!!!!!

15 km od miejsca znalezienia psa mieszkaja, Aster uciekł im najprawdopodobniej za suczka....no teraz to juz im nie zwieje -maja niespodziankę:)

Jutro maja go odebrac...nie dosc ,ze zapąłca za swoja nieuwage to dostana psa bez jajek:) No ale mogli pilnowac...jutro obszerna relacja bedzie co i jak dokładnie

Posted

No niezłe jaja. Bardzo się cieszę, że Aster odnalazł właścicieli :)
A swoją drogą to bardzo dobrze się wszystko ułożyło. Nieudana adopcja do pani w Kielcach, zainteresowany pan odprawiony ze schronu z kwitkiem...Mówiłam- do trzech razy sztuka. Widocznie Aster miał wrócić do swojego pana :). A to że bez jajek- super- mniej bezdomnych psiaków. Zastanawiam się tylko czy już dzisiaj ściągać jego ogłoszenia z sieci, czy jeszcze zaczekać do jutra. Aster ma dwóch obserwatorów na allegro. Wydaje mi się jednak, że skoro jego właściciele szukali go w schronie to znaczy, że im zależy na psiaku. Hmmm...a może bez jajek to już go nie będą chcieli?.....poczekamy do jutra.
Ciekawe jak się dowiedzieli o tym, że Aster jest w schronie. No i ciekawe jak właściwie nasz Aster ma na imię? Dużooooooo pytań.
Ale się cieszę....lalalala:multi:

Posted

Aster ma na imie TIMO. Pani do mnie dzwonila, nie wiem w sumie jak go znalazla, ale moj telefon i Ani jest na stronie schroniska.
Wszystko sie zgadza , ze nie chce jesc suchej karmy, bo ona mu od poczatku gotowala i zostal znaleziony w najblizszym miescie w okolicach zamieszkania tej pani.
Jednak kobieta nie wiedziala , ze psy w tym miescie znalezione moga trafic do Brodnicy do schroniska.
Pani Asterka wie , ze jej TIMO jest bez jajek . W sumie wcale jej to nie przeszkadza.
A o tym przeznaczeniu to i moj TZ juz dzis wspomnial. :razz: To on odebral telefon od tej pani.
Wszystko wskazuje na to, ze chca go odebrac. Nie wiem jak to bedzie jak uslysza , ze beda musieli pokryc wszystkie koszty zwiazane z ich psem , ktore ponioslo schronisko. A jednak troche tego bylo.

Posted

Timo zwiał najprawdopodobniej za suczka...
Oni szukali go bardzo długo-jezdzili codziennie po okolicy.
Oni mieszkaja ok 50 km od nas i nie pomysleli,że on mzoe byc w schronisku w Brodnicy....
Mąż był zły ,że tIMO NIE UPILNOWALI I ,ŻE UCIEKŁ...TAKZE JAK SIE ODNALAZŁ TO WSZYSCY BYLI SZCZESLIWI

Posted

To chyba na ich szczęście stracił jajka.
Ale równie dobrze mógł to być jakiś zwierz.
Eh, pozostaje miec nadzieje, ze była to dla nich niezapomniana nauczka.
Bo mysleć to ma człowiek, nie zwierzak.
A... żeby nie było, ze sie wymądrzam.
To refleksja osoby, której dwa miesiące temu
kotka czmychnęła przez balkon.
Szukałam, ale nie odnalazłam jej do dziś.
Ale nadziei nie straciłam.