Ulaa Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 hanek napisał(a):Oświadczam, że sunia ma na imię Usia! :crazyeye: :mdleje: Jestem oburzona i zdruzgotana ;) oświadczam, że następna sunia będzie miała na imię Hania! :evil_lol: Usia (ehm :cool1:) śliczna jak mini kolaczek. Wstrętnie z nią postąpiłam bo ledwo Ada-jeje zaświeciła w pokoju suni w lecznicy, wpadłam do niej z łapskami, ale była taka słodka, że się nie dało powstrzymac :loveu: No i ona mi zębicha pokazała i znieruchomiała ze strachu na jakiś czas. Potem były tance przeprosin, a gdy suni pętelke założyłyśmy (już bez problemu), tak samo raźnie poszła do auta. W drodze wpakowała mi się na kolana :loveu: U p. Kasi miała ciężkie chwile na początku, bo stado zachowało się jakby dostało nową zabawkę, ale dzięki temu sunia pokazała dobre odruchy - chowa się do domu albo za człowiekiem, nie gdzies w krzakach :multi: Jest kochanym i ślicznym pieskiem :loveu: Napewno znajdzie szybko domek, byle tylko trafiła do mądrych ludzi. A jej futerko jest w dotyku takie delikatne i mięciutkie :loveu: Potem wstawię kilka fotek. Quote
hanek Posted July 31, 2008 Author Posted July 31, 2008 To kiedy wizyta przedadopcyjna? I gdzie? Quote
Ada-jeje Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 Wizyta w Luszowicach ale jeszcze nie wiem kiedy, bo nie chce po kilka razy jezdzic w jednym kierunku, a jest do obskoczenia dwa miejsca w Luszowicach jedno w Balinie. Quote
hanek Posted August 4, 2008 Author Posted August 4, 2008 Dzisiaj spotkałam panią Kasię z Uszką w lecznicy:) Maleńka ma ściągnięte szwy, dostała komplet szczepień i tabletkę odrobaczającą do podania za tydzień. Quote
Ada-jeje Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Usia swietnie dogadala sie z Rudaska, :loveu: ale na dzis juz p. Kasia ma w lozku trzecia sunie, zas kawaliery to znaczy Krowek tez jedna nocke przespal w lozku nie zmieniajac pozycji do rana. Wyobrazam sobie jak czuje sie p. Kasia wstajac rano.:evil_lol: Quote
hanek Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 Uszka już nie jest tak wystraszona podobno, ale wciąż nie lubi gwałtownych ruchów. No i dogaduje się ładnie z resztą psiaków. Quote
Ulaa Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Krówek też w łóżku?! :mdleje: Trzeba zrobic zrzutkę na większe łóżko dla p. Kasi :razz: Quote
Ruth Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Wizyta przed adopcyjna? Czyli jest już ktoś chętny na Uszkę? Jeśli nie to poprosiłabym linka do ogłoszenia do druku. Quote
Ada-jeje Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Z ogloszeniami Usi mozna sie wstrzymac, ona jest juz zaklepana tylko nowi wlasciciele pojechali na tygodniowy urlop. Quote
Ruth Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 No to dobrze, byleby tylko po tym urlopie coś się nie pozmieniało. Mam nadzieję, że szybko się zaaklimatyzuje w nowym domku :p. Quote
hanek Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 Zadzwoniła była właścicielka suczki! Pani Jola zrobi z nią jutro wywiad i jeśli wszystko będzie w porządku, to Uszka wróci do swojego "starego" domu:) Quote
Ulaa Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Ciekawe jak wytłumaczy niedopilnowanie suni i nieszukanie jej przez tyle czasu :angryy::mad: Quote
Ada-jeje Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Zastanowimy sie powaznie czy mamy jej oddac Uszke :crazyeye::crazyeye::crazyeye: tym bardziej ze sunka ma wizje na dobry domek. Quote
Ada-jeje Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Od jutra zaczna sie powazne problemy z Usia. :-( :angryy::angryy::angryy: Wiem juz ze nie obejdzie sie bez Policji. Quote
Weronikaa Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 O qrcze ! :-o No to faktycznie poważnie... :shake: Przy okazji podniosę ! Quote
Ulaa Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Z nią czy jak zwykle z durnymi człekokształtnymi? :angryy: Bo jej problemy chyba już się skończyły po uwolnieniu z tej patologii... Na szczęście o niczym nie wie kochana sunia. Quote
Ada-jeje Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Dzis czlekoksztaltni jak na razie milcza. :diabloti: Quote
Ulaa Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 może odpuścili i pójdą na targ po nowego szczeniaka :angryy: Quote
Ada-jeje Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Byl w miedzyczasie telefon ale bylam za kierownica wiec nie wysilalam sie zeby kontynuowac durna rozmowe. :angryy: Quote
Ada-jeje Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Usia czyli Megusia bo tak brzmi jej imie naprawde jest juz u swojej wlascielki, Megusia ucieszyla sie bardzo na widok swojej panci. Radosc udzielila sie takze mnie i hanek, sa to jednak bardzo przyjemne chwile. :loveu: Tak wiec na DT u p. Kasi na chwile obecna w dalszym ciagu jest Rudaska Czarusia i Krowek. Dostarczylysmy tez nastepna porcje karmy dla naszych podopiecznych. Quote
Recommended Posts