Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

hanek napisał(a):
Oświadczam, że sunia ma na imię Usia!

:crazyeye:
:mdleje:
Jestem oburzona i zdruzgotana ;) oświadczam, że następna sunia będzie miała na imię Hania! :evil_lol:

Usia (ehm :cool1:) śliczna jak mini kolaczek. Wstrętnie z nią postąpiłam bo ledwo Ada-jeje zaświeciła w pokoju suni w lecznicy, wpadłam do niej z łapskami, ale była taka słodka, że się nie dało powstrzymac :loveu: No i ona mi zębicha pokazała i znieruchomiała ze strachu na jakiś czas. Potem były tance przeprosin, a gdy suni pętelke założyłyśmy (już bez problemu), tak samo raźnie poszła do auta. W drodze wpakowała mi się na kolana :loveu:

U p. Kasi miała ciężkie chwile na początku, bo stado zachowało się jakby dostało nową zabawkę, ale dzięki temu sunia pokazała dobre odruchy - chowa się do domu albo za człowiekiem, nie gdzies w krzakach :multi: Jest kochanym i ślicznym pieskiem :loveu: Napewno znajdzie szybko domek, byle tylko trafiła do mądrych ludzi.

A jej futerko jest w dotyku takie delikatne i mięciutkie :loveu:

Potem wstawię kilka fotek.

Posted

Wizyta w Luszowicach ale jeszcze nie wiem kiedy, bo nie chce po kilka razy jezdzic w jednym kierunku, a jest do obskoczenia dwa miejsca w Luszowicach jedno w Balinie.

Posted

Dzisiaj spotkałam panią Kasię z Uszką w lecznicy:) Maleńka ma ściągnięte szwy, dostała komplet szczepień i tabletkę odrobaczającą do podania za tydzień.

Posted

Usia swietnie dogadala sie z Rudaska, :loveu: ale na dzis juz p. Kasia ma w lozku trzecia sunie, zas kawaliery to znaczy Krowek tez jedna nocke przespal w lozku nie zmieniajac pozycji do rana. Wyobrazam sobie jak czuje sie p. Kasia wstajac rano.:evil_lol:

Posted

Zadzwoniła była właścicielka suczki! Pani Jola zrobi z nią jutro wywiad i jeśli wszystko będzie w porządku, to Uszka wróci do swojego "starego" domu:)

Posted

Z nią czy jak zwykle z durnymi człekokształtnymi? :angryy:
Bo jej problemy chyba już się skończyły po uwolnieniu z tej patologii... Na szczęście o niczym nie wie kochana sunia.

Posted

Usia czyli Megusia bo tak brzmi jej imie naprawde jest juz u swojej wlascielki, Megusia ucieszyla sie bardzo na widok swojej panci. Radosc udzielila sie takze mnie i hanek, sa to jednak bardzo przyjemne chwile. :loveu: Tak wiec na DT u p. Kasi na chwile obecna w dalszym ciagu jest Rudaska Czarusia i Krowek. Dostarczylysmy tez nastepna porcje karmy dla naszych podopiecznych.