resuruss Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Krajowa Wystawa Psów Rasowych Będzin 27.07.2008 sędzia : Mirosław Redlicki PSY klasa szczeniąt : 1.Waiting For The Sun Resuruss WO 1 NSZ Pies finałowa 5 BiS Puppy klasa młodzieży : 1.Wild Horse Favonius Poland dosk 2 2.Pirat z Gangu Łysych dosk 1 ,Zw.Mł NjwR.BoB ,BoG 3.Axel Molka bdb 3 klasa pośrednia: 1.Jamil Jashan Avokaduh dosk 1 ,CWC ,NDpwR klasa otwarta: 1.Elvis z Chmielnik bdb 3 2.Artush od Tearebi bdb2 3.Sasquehanna Margrabia dosk 1 ,CWC SUKI klasa szczeniąt 1.Wintertime Love Resuruss WO 1 ,NSz Suka klasa młodzieży: 1.Singa z Jastrzębiej Góry dosk 1 ,Zw Mł 2.Bonjour Mademoiselle Kolorowy Ogród dosk 2 klasa pośrednia: 1.Shadow White Perla Selena bdb1 klasa otwarta : 1.Naomi z Gangu Łysych dosk 1,CWC NdSwR Quote
kate8828 Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Trzymam kciuki za debiut Fisiolka :) No i za wszystkich dajcie za tydzien czadu :):loveu: Quote
kate8828 Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Myslałam o Fisiulcu pisałam o Kate nie wiem dlaczego :oops: Wiec juz poprawione Fisiulcowi udanego debiutu:) Quote
maga18 Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 ahhh teraz przeczytalam raz jeszcze... wybacz ;) i juz teraz trzymam kciuki :loveu::multi: Quote
miniaga Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Mój kochany Kreizol ma debiut- Wow!!!! Madzia to charakterem cały Jagódek a anatomicznie cudeńko. Chodzi bardzo płynnie, elegancko a ustawia się - miodzio.... i te jej okulary, ala Panda..... uwielbiam tą małą! Uwielbiam! Quote
resuruss Posted July 28, 2008 Author Posted July 28, 2008 Wystawa udana pod wzgledem wystawowym i towarzyskim ;) Miło było poznac Lothię i jej TZ ,miło było spędzic czas z Asia i Agnieszką - dzieki kobitki :loveu: Mimo wielu przestróg pan Redlicki okazał się całkiem przyjemnym człowiekiem z dużym poczuciem humoru .Malce pokazały się fajnie ,tylko krejzol swirowała na ringu i bardzo bardzo chciała dac buzi panu sędziemu :evil_lol: Myślę ,ze czas na fotki : Rotek : Axel Molka Pirat z Gangu Łysych Quote
resuruss Posted July 28, 2008 Author Posted July 28, 2008 Perka Naomi I BOB i BOG PIRAT Z GANGU ŁYSYCH Quote
Agama Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Aniu GRATULACJE dla TWOICH MALUSZKOW i BARDZO DZIEKUJE za super foty:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi::multi: Quote
resuruss Posted July 28, 2008 Author Posted July 28, 2008 Dzięki Gosiu :loveu: Reszte fot z całosci wystawy wstawie w temacie tejże.Sama nie wiem jak udało mi się tyle ufocic ,wystawiajac 2 psy i robiac foty jednoczesnie ;) Quote
maga18 Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Wszystkim gratuluję. Zdjęcia jak zwykle profesjonalne. Pirat z pewnością ma zadatki na następcę Nababa, czego mu życzę. Asia myślę, że podjełaś jedyną słuszną decyzję i Pirat zostaje u Ciebie. Mam jeszcze tylko jedno maleńkie pytanie - to Finezja czy Singa ? MAMA MAGDY Quote
resuruss Posted July 28, 2008 Author Posted July 28, 2008 To Singa ...pofyrtały mi się :oops: Zaraz poprawie ;) Sunia mikroskopijna jest :crazyeye: mniejsza od Fisi i to sporo Quote
miniaga Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Gratulacje dla wszystkich. Zdjęcia super. I mój Kreizol- miodzio!!!! Quote
Recommended Posts