wiosna Posted July 7, 2004 Posted July 7, 2004 ojj Wy paskudy.. a ja ?? nie ze slaska ?? i chyba najblizej Zbroslawic.. nie ladnie.. ;(( jesli jeszcze nie udalo Ci sie uzyskac wozka, to ja taki posiadam i jak mnie zaprosisz na impreze to bardzo chetnie z nim przyjade, bo AST mi sie podobaja, a w Zbroslawicach mam znajomych przy konikach wiec baardzo chetnie. problem moze byc malutki i w sumie go nie bedzie, bo musze zrobic koleczka w wozku, ale nie ma problemu, bo do wrzesnia wszystko bedzie ok. paaasssskudyy.. ;PPP : )) Quote
speed Posted July 8, 2004 Author Posted July 8, 2004 ojj Wy paskudy.. a ja ?? nie ze slaska ?? i chyba najblizej Zbroslawic.. nie ladnie.. ;((jesli jeszcze nie udalo Ci sie uzyskac wozka, to ja taki posiadam i jak mnie zaprosisz na impreze to bardzo chetnie z nim przyjade, bo AST mi sie podobaja, a w Zbroslawicach mam znajomych przy konikach wiec baardzo chetnie. problem moze byc malutki i w sumie go nie bedzie, bo musze zrobic koleczka w wozku, ale nie ma problemu, bo do wrzesnia wszystko bedzie ok. paaasssskudyy.. ;PPP : )) Chociaż mamy juz lato,z nieba mi wiosna spadasz :D Oczywiście zapraszam i licze na wózek od Ciebie.My go rzecz jasna przetransportujemy itd.Do usłyszenia. Quote
wiosna Posted July 8, 2004 Posted July 8, 2004 ok, to jeszcze sie do wrzesnia spokojnie dogadamy ;) masz na privie moj telefon, jakby co to dzwon ;) Quote
Recommended Posts