McDzik Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Zwycięzca Świata ze Sztokholmu 2008: Varish Du Val de La Boissiére Quote
bubek Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Witaj McDzik Zapoznałem się ze stawką anatolianów w Sztokholmie. Miło, że umieściłaś zdjęcie, ale zwróć uwagę na różnicę, w porównaniu z psami z kraju pochodzenia rasy. Wystawa Istanbuł 2007: http://pl.youtube.com/watch?v=6GHEkBAFxjo&feature=related Quote
McDzik Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 ooO różnica znaczna, tamte wydają się jakby mocniejsze, a ten tutaj to typowy showek :) coś mi nie pasuje z jego grzbietem, czy jest prawidłowy? Wydaje się zapadnięty.. ja się nie znam na kangalach.. :( Quote
bubek Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 McDzik napisał(a):ooO różnica znaczna, tamte wydają się jakby mocniejsze, a ten tutaj to typowy showek :) coś mi nie pasuje z jego grzbietem, czy jest prawidłowy? Wydaje się zapadnięty.. ja się nie znam na kangalach.. :( Witaj McDzik Jeśli chodzi o budowę tego psa, to w sumie ciężko coś powiedzieć po jednym zdjęciu. Faktem jest, iż różni się od psów tureckich. Znam tego przyczynę, ale wszystko w swoim czasie. Pozdrawiam Quote
Recommended Posts