Gosia Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 I jeszcze jedno- szykuje się do podbicia świata miot, który mnie niezwykle frapuje- szczenięta po Keiko Tajgeta i Aragornie- i nie tyle ciekawi mnie ich eksterier- o to jestem dziwnie spokojna- tylko ich charakter. Zobaczymy. Za dwa lata, jak się dzieci rozejdą po domach. Quote
Hayne Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Gosia napisał(a): miot, który mnie niezwykle frapuje- szczenięta po Keiko Tajgeta i Aragornie Ja też jestem wielce zainteresowana tymi maluchami... Poniekąd czuję się Matką Chrzestną :) tych stworzonek. Pierwszy raz w życiu byłam obecna przy kryciu suki. Ja nie wierzyłam, że shiby mogą dać się pokryć "normalnie". A tu proszę wybiła odpowiednia godzina i pyk... ;) Jedno jest pewne to będą piękne sierściuchy :p, a charakterki czas pokaże :evil_lol: Pozdrawiam, Quote
Hayne Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 I jeszcze jedno, uważam że czarne shiby też są piękne !!! Polecam ostatni akapit tekstu: http://www.hokkaido.pl/rasashibainu.html Quote
Recommended Posts