Asiaczek Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 Wyniki z 3xCACIB: Portoroz - Umag - Portoroz. 14.06.2008 r., Portoroz/Słowenia sędzia: Izumi AWASHIMA - JP JUMA MONGO Asiaczek FCI - CAC, BOB, CACIB, Crufts qualification, Alpe adrian winner - slovenian champion 14.06.2008 r. - Umag/Chorwacja sędzia: JADRANKA MIJATOVIĆ - HR JUMA MONGO Asiaczek FCI - CAC, BOB. CACIB 15.06.2008 r. - Portoroz/Słowenia sędzia: Gerard JIPPING - NL JUMA MONGO Asiaczek FCI - CAC, BOB, CACIB, Adrian winner Jestem bardzo dumna z Jumaszki, no i ta nominacja na Cruft's...:multi: Ciekawe, czy Inga z Jumcią pojadą w przyszłym roku na Cruft'a? Pzdr. Quote
Nirse Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 Gratulacje dla JUMA MONGO Asiaczek FCI :multi::multi::multi: trzy dni świeciło mu słońce :thumbs: A jestem ciekaw kto wygrał rasę w Szczecinie no i jak poszło Mroźnemu Wieczorowi . Quote
hanacek Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 [quote name='Asiaczek']Wyniki z 3xCACIB: Portoroz - Umag - Portoroz. 14.06.2008 r., Portoroz/Słowenia sędzia: Izumi AWASHIMA - JP JUMA MONGO Asiaczek FCI - CAC, BOB, CACIB, Crufts qualification, Alpe adrian winner - slovenian champion 14.06.2008 r. - Umag/Chorwacja sędzia: JADRANKA MIJATOVIĆ - HR JUMA MONGO Asiaczek FCI - CAC, BOB. CACIB 15.06.2008 r. - Portoroz/Słowenia [FONT=times new roman,new york,times,serif]sędzia: Gerard JIPPING - NL JUMA MONGO Asiaczek FCI - CAC, BOB, CACIB, Adrian winner Jestem bardzo dumna z Jumaszki, no i ta nominacja na Cruft's...:multi: Ciekawe, czy Inga z Jumcią pojadą w przyszłym roku na Cruft'a? Pzdr. [/FONT] Asiaczku - tiez GRATULUJE - TO SUPER SYNEK!!!!:multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts