Ada-Vebby Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Nie odniosę się do bzdetów wypisywanych o mnie ,pomimo iż sąd już wydał Postanowienie.Jednak wyjaśnię sprawę tych posiedzeń o których piszesz już Ula poraz drugi!! Założyłaś mi sprawę w sądzie,miałaś do tego prawo.Chciałaś póżniej biegać po sądach na posiedzenia..,to biegałaś.Nie byłam na posiedzeniach sądu bo nigdy nie otrzymałam Wezwania tylko Powiadomienie o posiedzeniach sądu a to jest wg mnie różniaca.Jasne?Natomiast nie wiem nadal o co ci chodzi z tym patrzeniem w oczy:))jakaś obsesja? Quote
Ada-Vebby Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 [quote name='Genia']Bravo Ula !!!!!!! Masz jaja !!![/QUOTE] Cóż?Można to i tak nazwać;):shake: Quote
mrowa23 Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 zdążyłam nawet wrócić już, a odpowiedzi brak więc przypominam się Ada :) widzę, że dzielnie śledzisz temat to nie zapomnij o spacerze, choć mam dziwne wrażenie, że się nie doczekam... Quote
Genia Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 Na swiat przyszly nowe szczeniaczki tt !!!Wyjatkowy miot -po bardzo utytułowanych rodzicach.!!! Tata maluchow - braciszek miotowy Bunti. I małe info Uli o pochodzeniu: Miło mi zawiadomić ,że z 12 na 13 listopada na świat przyszły małe teriery tybetańskie .Mamą jest Fibi z Akacjowej Doliny - interchampion , Młodzieżowy Zwycięzca Świata , Champion Polski , Litwy , Ukrainy , Zwycięzca Polski , Zwycięzca Wystawy Championów [url]www.teriertybetanski.pl[/url] Na ojca naszych maluszków wybraliśmy rewelacyjnego , młodego reproduktora a już Interchampion , Młodzieżowy Zwycięzca Świata Paryż 2011 ,Grand Champion Słowacji , Champion Słowacji , Best in Show , Młodzieżowy Champion Austrii , Champion Austrii , SKAR x 2 ( dwukrotny zwycięzca europejskiej wystawy ras tybetańskich ) Młodzieżowy Champion Chorwacji ,Klubowy Champion Słowacji , Młodzieżowy Champion Słowacji , BEST IN SHOW Specjalistycznej wystawy KTP Bartošova Lehôtka Khyi-Mi Bod-ja Lamleh to pies czystej krwi Lamleh [url]http://www.khyimi.eu/bodja.html[/url] . Z ośmiorga urodzonych szczeniąt wolny został 1 chłopiec - przepięknie umaszczony , tylko dla wystawców !. Quote
caha Posted December 22, 2012 Posted December 22, 2012 jeśli ktoś byłby zainteresowany szczeniaczkami to w hodowli "subansuri" pojawiły się niedawno 2 pieski i 4 sunie :))))) Bosiek pozdrawia młode rodzeństwo :))) Quote
caha Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 słodkie rodzeństwo Bossiaka [IMG]http://images50.fotosik.pl/1812/fd4f54bf974eadc0med.jpg[/IMG] Quote
caha Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 filmik z maluszkami w roli głównej :) [URL]http://www.youtube.com/watch?v=g62xgmTmcmI[/URL] Quote
rodzice Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 Prześlicznie umaszczone . Śliczne wesołe maluchy . Quote
Genia Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 Mamy maluszki urodzone 16.02.2013 z krycia w Holandii . Mama KHYI-MI BUNTI LAMLEH -tata Schantis SAMSON-LAMLEH. Szczeniaki jako pierwsze w Polsce są czystej krwi 100% LAMLEH.:multi: Więcej informacji na mojej stronie [url]www.hoksarex.pl[/url] Quote
Recommended Posts