MagicJohnson Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Witam pudlowicze :hand: mamy bardzo ladne wyniki z dwoch wystaw w Silute (LT) :klacz: Joyek spisal sie swietnie, a takze wspaniale spedzil czas nad rzeka i spal sobie w namiocie 8-) Jako pierwszy go wyprobowal, ale pierwszy go i zniszczyl..:diabloti: namiot byl naszych przyjacieli, wiec bedziemy musieli go sobia wykupic :lol!: po calym dniu spedzonym na swiezym powietrzu apetyt u chlopaka sie poprawil :sabber: a przed snem bylo jeszcze troche zabawy :dog: Quote
MagicJohnson Posted June 30, 2008 Author Posted June 30, 2008 a teraz wrocmy do tej wazniejszej sprawy... dog show :laola: wystawa przechodzila w bardzo ladnym miejscy, nad samym brzegiem rzeki a nasz namiot stal chyba 5 metry od wody :smokin: w pierwszy dzien rase sadzil pan Wyacheslav Werbitskij z BLR, bylo zgloszonych 5 pudli ale przybylismy tylko my z Joyem :lol: - BOB. W grupie znowu ten sam sedzia i Joyson - Best in Group!!! a nastepnie.. final sadzil pan Piotr Krol i... naprawde niespodziewanie... Joy wygrywa BEST IN SHOW - 1 :sweetCyb::B-fly: uff.. ile szczescia bylo.. :bigcool: Quote
MagicJohnson Posted June 30, 2008 Author Posted June 30, 2008 DZIEN DRUGI: mielismy nadzieje ze ktos z pudli jeszcze sie zjawi.. ale bylismy znowu jedni... :rolleyes: teraz rase sadzil Piotr Krol Joyson - BOB - very ellegant first class male with proffesional handling wiec znowu maszerujemy na finaly W grupie na nas czeka ten sam sedzia, i znowu BIG-1!!! i znowu final.. na miejsce juz nie liczylismy, bo byloby juz jakos za duzo dla jednego pieska Best sadzil Wyacheslav Werbitskij . Po ogladnieciu wszystkich psow on przyznal pierwsze miejsce znowu Joy'u.. Dwa BIS'y za dwa dni.. bylo cos niewiarygodnego.. DZIEKUJE CI JOYSON :calus: Quote
Guest Reyes Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Dwa BIS'y za dwa dni.. bylo cos niewiarygodnego.. Wow! Potwierdzam - rewelacja!! Gratulacje kochana!! Quote
martyna. Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 :smilecol::laola: Rita - [SIZE=5]GRATULACJE :loveu::loveu::multi::multi: Joy jest przepiękny :loveu: Quote
pati Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Rita wielkie gratulacje widze, ze nie daliscie konkurencji zadnych szans :cool3: ale Joy gwiazdor wiec sie nie dziwie!!! super!!! :multi: Quote
Florka_xyz Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Rita...OGROMNE GRATULACJE:multi::multi::multi:JOY PRZEPIEKNY PIES wiec nie ma co sie dziwic takich sukcesów:loveu::loveu::multi:No i oczywiscie przepieknie prezentowany, Sliczny z WAS duecik:loveu: Quote
Gośka Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Rita gratuluję, och mam nadzieję że w końcu uda mi się Was zobaczyć na żywo i wytarmosić Joya;) Joy wygląda świetnie, niesamowicie efektowny na zdjęciach, a przypuszczam że na żywo jeszcze bardziej. Quote
MagicJohnson Posted July 2, 2008 Author Posted July 2, 2008 Dziekujemy :calus::calus::calus: a Joyka juz mozna bedzie zobaczyc w Warszawie:cool3::oops: Quote
Gośka Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Oj szkoda że nas nie będzie, ale mam nadzieję że jeszcze parę lat poszalejecie na ringach:cool3::p Quote
MagicJohnson Posted July 2, 2008 Author Posted July 2, 2008 Gośka napisał(a):Oj szkoda że nas nie będzie, ale mam nadzieję że jeszcze parę lat poszalejecie na ringach:cool3::p jeszcze troche sobie pojezdzimy.. :loveu::multi::evil_lol: a Joyek chyba bardzo czeka, jak na sportowo bedzie ogolony :roll::eviltong::evil_lol: oj nie.. ja mam juz wybrana dla niego fryzure - pony poodle :loveu: Quote
Gośka Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 To super, my też pojeździmy, ale kiedy...:niewiem: Czekam na nową fryzurę Joya:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
.:TULA:. Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 WOW ,To naprawdę wielki sukces godny pięknego królewicza, moje gratulacje , osobiście uściski dla Joya na wystawie w warszawie pozdrowienia justyna Quote
Recommended Posts