Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam pudlowicze :hand:

mamy bardzo ladne wyniki z dwoch wystaw w Silute (LT) :klacz:
Joyek spisal sie swietnie, a takze wspaniale spedzil czas nad rzeka i spal sobie w namiocie 8-)

Jako pierwszy go wyprobowal, ale pierwszy go i zniszczyl..:diabloti: namiot byl naszych przyjacieli, wiec bedziemy musieli go sobia wykupic :lol!:

po calym dniu spedzonym na swiezym powietrzu apetyt u chlopaka sie poprawil :sabber:

a przed snem bylo jeszcze troche zabawy :dog:

Posted

a teraz wrocmy do tej wazniejszej sprawy... dog show :laola:

wystawa przechodzila w bardzo ladnym miejscy, nad samym brzegiem rzeki a nasz namiot stal chyba 5 metry od wody :smokin:

w pierwszy dzien rase sadzil pan Wyacheslav Werbitskij z BLR, bylo zgloszonych 5 pudli ale przybylismy tylko my z Joyem :lol: - BOB.
W grupie znowu ten sam sedzia i Joyson - Best in Group!!!

a nastepnie.. final sadzil pan Piotr Krol i... naprawde niespodziewanie... Joy wygrywa BEST IN SHOW - 1 :sweetCyb::B-fly: uff.. ile szczescia bylo.. :bigcool:

Posted

DZIEN DRUGI:

mielismy nadzieje ze ktos z pudli jeszcze sie zjawi.. ale bylismy znowu jedni... :rolleyes:
teraz rase sadzil Piotr Krol Joyson - BOB - very ellegant first class male with proffesional handling wiec znowu maszerujemy na finaly
W grupie na nas czeka ten sam sedzia, i znowu BIG-1!!!

i znowu final.. na miejsce juz nie liczylismy, bo byloby juz jakos za duzo dla jednego pieska Best sadzil Wyacheslav Werbitskij . Po ogladnieciu wszystkich psow on przyznal pierwsze miejsce znowu Joy'u.. Dwa BIS'y za dwa dni.. bylo cos niewiarygodnego..

DZIEKUJE CI JOYSON :calus:

Guest Reyes
Posted

Dwa BIS'y za dwa dni.. bylo cos niewiarygodnego..
Wow! Potwierdzam - rewelacja!! Gratulacje kochana!!

Posted

Rita wielkie gratulacje widze, ze nie daliscie konkurencji zadnych szans :cool3:

ale Joy gwiazdor wiec sie nie dziwie!!! super!!! :multi:

Posted

Rita...OGROMNE GRATULACJE:multi::multi::multi:JOY PRZEPIEKNY PIES wiec nie ma co sie dziwic takich sukcesów:loveu::loveu::multi:No i oczywiscie przepieknie prezentowany, Sliczny z WAS duecik:loveu:

Posted

Rita gratuluję, och mam nadzieję że w końcu uda mi się Was zobaczyć na żywo i wytarmosić Joya;)
Joy wygląda świetnie, niesamowicie efektowny na zdjęciach, a przypuszczam że na żywo jeszcze bardziej.

Posted

Gośka napisał(a):
Oj szkoda że nas nie będzie, ale mam nadzieję że jeszcze parę lat poszalejecie na ringach:cool3::p

jeszcze troche sobie pojezdzimy.. :loveu::multi::evil_lol:

a Joyek chyba bardzo czeka, jak na sportowo bedzie ogolony :roll::eviltong::evil_lol: oj nie.. ja mam juz wybrana dla niego fryzure - pony poodle :loveu: