Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Wojtecki'][quote name='dbsst'][quote name='Wojtecki'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Wojtecki'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Wojtecki']Wczoraj dojechały do Szczawnicy - moja Szwagierka z córką :D

Okazało się , że mała ma alergię na koty :-?

Trza bedzie kogoś uśpić , chiba 8)[/quote]no przecie ze NIE KOTY :wink:[/quote]

no proszę , proszę - następna domyślna :lol: :lol: :lol:[/quote]no nie mów że wątpiłes w nasze umiejętności przewidywania / że nie wspomne o inteligencji :oops: :wink: /[/quote]

Ależ ja przecież oczekiwałem takiej - normalnej przecież i logicznej 8) - reakcji od Was, moje koffane Przyjaciółki :wink: :wink: :wink:[/quote]

[img]http://img351.imageshack.us/img351/154/beztytuu22dz.jpg[/img]

jaka mamy kolejna misje ;)[/quote]

ŁAAAAAAAAAŁŁŁŁŁŁ !!!!
YEEEEEEAAAAAAAAAHHHH !!!!
O Materdejo !!!!!!!!

Zara jakąś misję wymyślę :lol: , a w międzyczasie
przyjeżdżajcie w takim razie pomóc mi koszule poprasować 8) 8) 8)[/quote]a nie prościej jakiś t-shirt założyć , no ewentualnie nową zakupić :wink:[/quote]

Tak też robiłem , ale już mi się szafa nie chce zamknąć :wink: 8) :lol:

• Replies 8.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='dbsst']hahaha Charli ja sie naprzyklad teraz relaksuje sie przed sprzataniem qtore robie od wczoraj (to znaczy przymierzam sie do niego) dla mnie to jest mission impossible :lol: (to sprzatanie) :lol: [/quote]

znam ten ból :lol:
ja wczoraj z rana sie za sprzątanie złapałem i to skutecznie :lol:
miałem ostrą walkę wewnętrzną (z godzinę ) i awersję do porządków, ale się przemogłem :wink:

Ale koszule zostały :(

[quote name='dbsst']
wiec ja Ci koszul dzis prasowac nie pomoge ale moze drugi Aniolek ;) :D[/quote]

Jak nie dziś to jutro 8) 8) 8)
A gdzie jest drugi Aniołek, ucichł jakoś ?? :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='Wojtecki']Zara jakąś misję wymyślę :lol: , a w międzyczasie
przyjeżdżajcie w takim razie pomóc mi koszule poprasować 8) 8) 8)[/quote]
A za ile? 8) 8) 8)

Posted

[quote name='dbsst']buhahahah czyli musi juz wrocic Szef szefa czyli Poświata bo Wojtecki niedlugo zostanie zasypany hahahahhahaha[/quote]

jeszcze mnie jako wykopalisko potraktują - takiego zasypańca :lol:

Posted

[quote name='asher'][quote name='Wojtecki']Zara jakąś misję wymyślę :lol: , a w międzyczasie
A za ile? 8) 8) 8)[/quote]

hehe ale za to jest 3 najbardziej konkretny :D

Posted

[quote name='Wojtecki'][quote name='dbsst']hahaha Charli ja sie naprzyklad teraz relaksuje sie przed sprzataniem qtore robie od wczoraj (to znaczy przymierzam sie do niego) dla mnie to jest mission impossible :lol: (to sprzatanie) :lol: [/quote]

miałem ostrą walkę wewnętrzną (z godzinę ) i awersję do porządków, ale się przemogłem :wink:

[quote name='dbsst']

A gdzie jest drugi Aniołek, ucichł jakoś ?? :lol: :lol: :lol:[/quote]utkwił w garkolandii :wink: , no szefuńciu ,ja to teraz na urlopie jestem więc znając praw pracownika etc etc .... oj koszule bhyba poczekają na Poświatkę :wink: , któż śmiał by się odbierać jej ulubione zajęcie/ :evil: chyba mnie nie udusi :lol: /

Posted

[quote name='asher'][quote name='Wojtecki']Zara jakąś misję wymyślę :lol: , a w międzyczasie

Jak to za ile :o :wink: :lol:
Wiem, że kobiety przepadają za prasowaniem męskich koszul :lol: :lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Wojtecki'][quote name='dbsst']hahaha Charli ja sie naprzyklad teraz relaksuje sie przed sprzataniem qtore robie od wczoraj (to znaczy przymierzam sie do niego) dla mnie to jest mission impossible :lol: (to sprzatanie) :lol: [/quote]

[quote name='dbsst']

A gdzie jest drugi Aniołek, ucichł jakoś ?? :lol: :lol: :lol:[/quote]utkwił w garkolandii :wink: , no szefuńciu ,ja to teraz na urlopie jestem więc znając praw pracownika etc etc .... oj koszule bhyba poczekają na Poświatkę :wink: , któż śmiał by się odbierać jej ulubione zajęcie/ :evil: chyba mnie nie udusi :lol: /[/quote]

udusi :lol:

a co gotowałaś ? 8)

Posted

[quote name='Wojtecki'][quote name='asher'][quote name='Wojtecki']Zara jakąś misję wymyślę :lol: , a w międzyczasie

Wiem, że kobiety przepadają za prasowaniem męskich koszul :lol: :lol:[/quote]
Oj, jak ty nie znasz kobiet :roll: :nono: :lol:

Posted

taak slyszalam ze uwielbiaja pasjami prasowac meskie koszule :evilbat:

na cale szczescie my nie jestesmy kobiety my jestesmy aniolki ;) :lol:

Posted

[quote name='asher'][quote name='Wojtecki'][quote name='asher'][quote name='Wojtecki']Zara jakąś misję wymyślę :lol: , a w międzyczasie

Wiem, że kobiety przepadają za prasowaniem męskich koszul :lol: :lol:[/quote]
Oj, jak ty nie znasz kobiet :roll: :nono: :lol:[/quote]

Nie znam , mówisz :-? :wink: 8) :lol:

Posted

[quote name='dbsst']taak slyszalam ze uwielbiaja pasjami prasowac meskie koszule :evilbat:

na cale szczescie my nie jestesmy kobiety my jestesmy aniolki ;) :lol:[/quote]

no, czyli dobrze trafiłem :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='Wojtecki'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Wojtecki'][quote name='dbsst']hahaha Charli ja sie naprzyklad teraz relaksuje sie przed sprzataniem qtore robie od wczoraj (to znaczy przymierzam sie do niego) dla mnie to jest mission impossible :lol: (to sprzatanie) :lol: [/quote]

[quote name='dbsst']

A gdzie jest drugi Aniołek, ucichł jakoś ?? :lol: :lol: :lol:[/quote]utkwił w garkolandii :wink: , no szefuńciu ,ja to teraz na urlopie jestem więc znając praw pracownika etc etc .... oj koszule bhyba poczekają na Poświatkę :wink: , któż śmiał by się odbierać jej ulubione zajęcie/ :evil: chyba mnie nie udusi :lol: /[/quote]

a co gotowałaś ? 8)[/quote]

wlasnie co gotowalas ja od dwoch dni zyje na fistaszkach :oops:

ale dzis bede miec cieple danie zupke z chin :lol:

a jutroi sie na pomidorowe do Mamusi wprosilam ;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']a co gotowałaś ?

same dobroci :eating: :wink:[/quote]

najważniejsze aby jedzący przeżyli :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='dbsst'][quote name='Wojtecki'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Wojtecki'][quote name='dbsst']hahaha Charli ja sie naprzyklad teraz relaksuje sie przed sprzataniem qtore robie od wczoraj (to znaczy przymierzam sie do niego) dla mnie to jest mission impossible :lol: (to sprzatanie) :lol: [/quote]

[quote name='dbsst']

a co gotowałaś ? 8)[/quote]

wlasnie co gotowalas ja od dwoch dni zyje na fistaszkach :oops:

ale dzis bede miec cieple danie zupke z chin :lol:

a jutroi sie na pomidorowe do Mamusi wprosilam ;)[/quote]no to już lepiej przyjeżdżaj teraz 8)

Posted

[quote name='Wojtecki'][quote name='Alicjarydzewska']a co gotowałaś ?

najważniejsze aby jedzący przeżyli :lol: :lol: :lol:[/quote] :evilbat: jedli to co ja , a ja tu nadal jestem :-?

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']a co gotowałaś ?

ojeje wyslij mi cos jesc wlasnie zjadlam ostatnigo fistaszka a do kuchni taaaaaaaak daleko ;) po zupke z chin :lol:

Posted

No to Wy sobie tu pogadajcie, a ja Was na troszkę przeproszę - bo jadę w odwiedziny do małych 14-dniowych Ogarków !!!

Jak wrócę to się odezwę, pa pa 8) :wink: :lol:

Posted

[quote name='Wojtecki']No to Wy sobie tu pogadajcie, a ja Was na troszkę przeproszę - bo jadę w odwiedziny do małych 14-dniowych Ogarków !!!

Jak wrócę to się odezwę, pa pa 8) :wink: :lol:[/quote]

rob foty plizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Posted

[quote name='Wojtecki']No to Wy sobie tu pogadajcie, a ja Was na troszkę przeproszę - bo jadę w odwiedziny do małych 14-dniowych Ogarków !!!

Jak wrócę to się odezwę, pa pa 8) :wink: :lol:[/quote]a czy będą jakieś fotki małych Ogóreczków :wink:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Wojtecki']No to Wy sobie tu pogadajcie, a ja Was na troszkę przeproszę - bo jadę w odwiedziny do małych 14-dniowych Ogarków !!!

Jak wrócę to się odezwę, pa pa 8) :wink: :lol:[/quote]a czy będą jakieś fotki małych Ogóreczków :wink:[/quote]

chiba juz sobie poszedl i nas juz nie uslyszal :cry:

Posted

[quote name='dbsst'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Wojtecki']No to Wy sobie tu pogadajcie, a ja Was na troszkę przeproszę - bo jadę w odwiedziny do małych 14-dniowych Ogarków !!!

Jak wrócę to się odezwę, pa pa 8) :wink: :lol:[/quote]a czy będą jakieś fotki małych Ogóreczków :wink:[/quote]

chiba juz sobie poszedl i nas juz nie uslyszal :cry:[/quote]no , trzeba było głośniej pisać :wink: