bognik Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 No tak, nikt się nie zgłaszał, że jedzie do Bydgoszczy (poza Bożeną), bo lhasaczków sztuk ... 4 :mad: :mad: :mad: Close To Perfection BARTJE EOL Śnieżny Lew MAHIDIKA Piaulau-Gou Paber's KEVIN COSTNER Pozdrawiam! Quote
EwikB Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 bognik napisał(a):No tak, nikt się nie zgłaszał, że jedzie do Bydgoszczy bo lhasaczków sztuk ... 4 :mad: :mad: :mad: Niestety , dla mnie jest to normalny dzien pracy. Quote
bognik Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 [quote name='sylv']Ja jestem niewinna, nic mi nie było wiadomo:lol:. A podobno winny się tłumaczy :lol: Mam nadzieję, że jakoś dojadę na wystawę i zrobię parę zdjęć ;) Ja będę w czasie okołoporodowym, czyli przed, po lub w trakcie :lol:. Tylko kciuki trzymać :multi: Pozdrawiam! Quote
sylv Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 bognik napisał(a):No tak, nikt się nie zgłaszał, że jedzie do Bydgoszczy (poza Bożeną), bo lhasaczków sztuk ... 4 :mad: :mad: Ja jestem niewinna, nic mi nie było wiadomo:lol:. Ja będę w czasie okołoporodowym, czyli przed, po lub w trakcie :lol:. Quote
bognik Posted May 2, 2008 Author Posted May 2, 2008 46 Kujawsko - Pomorska Wystawa Psów Rasowych w Bydgoszczy: Pośrednia: EOL Śnieżny Lew: II dosk. (chyba) Paber's KEVIN COSTNER: I dosk., CWC Otwarta: Close To Perfection BARTJE: dosk., CWC, BOB Młodzież: MAHIDIKA Piaulau-Gou: dosk., BOB Junior Parę zdjęć (moja mama robiła, ja fotografowałam aparatem Weroniki): Bożena, Weronika, Marketa - dziękuję za miłe towarzystwo i gratuluję! :-) Ciekawe jak tam finały ;) Pozdrawiam! Quote
Apso Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 bognik napisał(a):46 Kujawsko - Pomorska Wystawa Psów Rasowych w Bydgoszczy: Pośrednia: EOL Śnieżny Lew: II dosk. (chyba) Paber's KEVIN COSTNER: I dosk., CWC Otwarta: Close To Perfection BARTJE: dosk., CWC, BOB Młodzież: MAHIDIKA Piaulau-Gou: dosk., BOB Junior Parę zdjęć (moja mama robiła, ja fotografowałam aparatem Weroniki): Bożena, Weronika, Marketa - dziękuję za miłe towarzystwo i gratuluję! :-) Ciekawe jak tam finały ;) Pozdrawiam! Dziękujemy wszystkim za gratulacje :lol: Towarzystwo było sympatyczne i czas "przeleciał" w miłej atmosferze My , a raczej Weronika z Manią, nic nie wybiegały na finałach...nie wiem jak Marketa, bo nie czekalismy do końca Bognik serdeczne dzieki za fotki :lol: Quote
sylv Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 bognik napisał(a): Pośrednia: EOL Śnieżny Lew: II dosk. (chyba) Pewne ;), zresztą z bardzo ładnym opisem. Quote
Recommended Posts