Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 345
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Trzymam kciuki za sunię, jest to dla mnie szok, że jeszcze nie znalazła domku.
Prześliczna sunia, jestem pod wrażeniem jej postępów, chęci do nauki i socjalizacji, która dobrze przebiega. Jedyne co mogę pomóc to nagłośnienie sprawy, sama mam psiaka ze schronu i wiem ile znaczy dla niego dom.
Życzę Kolti aby szybko znalazła dobry, kochający dom :)

Posted

Dzisiaj byłam u Kolti :):) Już coraz lepiej wychodzi jej komenda "do mnie" :multi: pięknie przybiega i siada mi przy nogach :loveu::loveu:

tylko czemu jeszcze nikt jej nie wziął? :placz:

Posted

dzwoniła Pani, która bardzo chce Kolti zaadoptować :multi::multi::multi:

tylko jest jeden problem... Miałaby pojechać do Rzeszowa... Pani jest już zdecydowana, powiedziała, że bardzo by chciała ją mieć i się ucieszyła, jak jej powiedziałam, że Kolti jest już wysterylizowana :)

Myślicie, że dałoby się zorganizować transport??

Ciotki pomóżcie!!!

Posted

Wspaniale byłoby, ale chyba pani musiałaby przyjechać formalności załatwić w schronie, chyba że ktoś by Kolti odwiózł zobaczył domek i na miejscu podpisał ?? Może jest połączenie, żeby księżniczka pociągiem pojechała / oczywiście w towarzystwie opiekuna/, chyba że ktoś w stronę Rzeszowa się wybiera autem. Jeżeli dobrzy właściciele, to warto wszystkie przeszkody pokonać. Biedna dzisiaj chciała bardzo wyjść.

Posted

no właśnie będę musiała iść do schronu i i się popytać o te formalności. Co do wizyty przedadopcyjnej to możnaby poprosić kogoś z dogomaniaków z Rzeszowa. No i z Gdyni jest bezpośredni pociąg do Rzeszowa ;) Tylko teraz boję się, że będzie trudno znaleźć osobę, która będzie jechać do Rzeszowa...

Posted

Dowiedziała się z ogłoszenia w internecie. Powiedziała, że bardzo by się ucieszyła, gdyby udało się przetransportować suczkę do niej..I kurczę wspomniała coś o podróżach z nią, że coś tam lubią podróżować, ale do końca nie zrozumiałam, czy to była propozycja transportu czy nie.. No nie wiem, ma do mnie oddzwonić to wtedy omówię z nią szczegóły :)

Posted

oo to jakbyś wpadła to możesz się podpytać o tę umowę adopcyjną? Bo ja niestety będę mogła wpaść dopiero za tydzień :placz:

P.S. Jakie szkolenia? :cool3: