M&T Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 jeszcze raz użyjesz "?!" to cię palnę :mad::mad: Quote
Atkaaaa Posted September 2, 2008 Author Posted September 2, 2008 Nie bij :P Będzie wiecej zdjęc?!?!?!?! :D Quote
M&T Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Kolti do góry :loveu: [Atka, nie skomentuję nawet twojego posta :angryy:] Quote
alviria Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Trzymam kciuki za sunię, jest to dla mnie szok, że jeszcze nie znalazła domku. Prześliczna sunia, jestem pod wrażeniem jej postępów, chęci do nauki i socjalizacji, która dobrze przebiega. Jedyne co mogę pomóc to nagłośnienie sprawy, sama mam psiaka ze schronu i wiem ile znaczy dla niego dom. Życzę Kolti aby szybko znalazła dobry, kochający dom :) Quote
M&T Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Dzisiaj byłam u Kolti :):) Już coraz lepiej wychodzi jej komenda "do mnie" :multi: pięknie przybiega i siada mi przy nogach :loveu::loveu: tylko czemu jeszcze nikt jej nie wziął? :placz: Quote
M&T Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 hopsaj do góry królewno! :loveu: Zaraz będę jej robić następne allegro, bo znowu się skończyło :shake: Quote
M&T Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 dzwoniła Pani, która bardzo chce Kolti zaadoptować :multi::multi::multi: tylko jest jeden problem... Miałaby pojechać do Rzeszowa... Pani jest już zdecydowana, powiedziała, że bardzo by chciała ją mieć i się ucieszyła, jak jej powiedziałam, że Kolti jest już wysterylizowana :) Myślicie, że dałoby się zorganizować transport?? Ciotki pomóżcie!!! Quote
ponka1 Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Wspaniale byłoby, ale chyba pani musiałaby przyjechać formalności załatwić w schronie, chyba że ktoś by Kolti odwiózł zobaczył domek i na miejscu podpisał ?? Może jest połączenie, żeby księżniczka pociągiem pojechała / oczywiście w towarzystwie opiekuna/, chyba że ktoś w stronę Rzeszowa się wybiera autem. Jeżeli dobrzy właściciele, to warto wszystkie przeszkody pokonać. Biedna dzisiaj chciała bardzo wyjść. Quote
M&T Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 no właśnie będę musiała iść do schronu i i się popytać o te formalności. Co do wizyty przedadopcyjnej to możnaby poprosić kogoś z dogomaniaków z Rzeszowa. No i z Gdyni jest bezpośredni pociąg do Rzeszowa ;) Tylko teraz boję się, że będzie trudno znaleźć osobę, która będzie jechać do Rzeszowa... Quote
ponka1 Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 A ta pani skąd dowiedziała się o Kolti ? jeżeli bardzo jej zależy i jest połączenie, może osobiście by to załatwiła ? Quote
M&T Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Dowiedziała się z ogłoszenia w internecie. Powiedziała, że bardzo by się ucieszyła, gdyby udało się przetransportować suczkę do niej..I kurczę wspomniała coś o podróżach z nią, że coś tam lubią podróżować, ale do końca nie zrozumiałam, czy to była propozycja transportu czy nie.. No nie wiem, ma do mnie oddzwonić to wtedy omówię z nią szczegóły :) Quote
ponka1 Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 No to trzymam kciuki :kciuki: :kciuki: :kciuki: Quote
M&T Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 dzięki :loveu: a będziesz może w tym tygodniu w schronie? Quote
ponka1 Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Dzisiaj byłam, może uda się w środę lub czwartek / mamy mieć szkolenie przy stadionie- byłoby bliziutko :razz:/ Quote
M&T Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 oo to jakbyś wpadła to możesz się podpytać o tę umowę adopcyjną? Bo ja niestety będę mogła wpaść dopiero za tydzień :placz: P.S. Jakie szkolenia? :cool3: Quote
ponka1 Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Ok, zapytam. Szkolenie dot. księgowości :evil_lol: Quote
M&T Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 dzięki bardzo :multi: hm, musi być bardzo interesujące :evil_lol: Quote
M&T Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 pani jak na razie nie oddzwoniła, mam nadzieję, że jednak się odezwie... :modla: Quote
Recommended Posts