Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Oni tak w najleprze sie bawia.Az sie dziwie sie Aksie ze pozwala maluchowi na takie panoszenie.aksa rozlozona na lopatki[IMG]http://img300.imageshack.us/img300/9403/tofik002ea1.jpg[/IMG]

Posted

Tofik ciagnie w jedna strone,Aksa w druga.Ciekawe kto tym razem wygra.Wczoraj jeszcze mialem zabki co widac na zdjeciu,dzisiaj niestety gdzies mi sie zapodzialy.Nie wiem czy to nie za wczesnie?[IMG]http://img363.imageshack.us/img363/7113/tofik135fp4.jpg[/IMG]

Posted

Witaj :calus:

Aksa ma super kolorki, a Toffik to taki malutki kochany szkrab :loveu: Może napiszesz o nich coś więcej? Ile ważą, ich wiek, jak się ze sobą dogadują, itp.?

Posted

Witam rannych ptaszkow.Aksunia ur sie15 04 2007 r.Jest spora kobitka jak na Yoreczka .Jej waga w porywach dochodzi nawet do 4 kg,a przy tym nie jest wcale grubaskiem.Niestety nie ma rodowodu czego teraz bardzo zaluje.Jest bardzo madra sunia,umie bardzo duzo psich komend.Jest bardzo poddatna do nauki czego nie moge niestety powiedziec o maluszku.Tofik jest pieskiem z papierami.Jego mamusia jestALMA IWON,tatus toARIN OFFERTA.Jest miedzy nimi prawie rowny rok roznicy(17 04 20008.Od samego poczatku dogadywali sie super.Aksa chodzi za nim krok w krok i mu matkuje.

Posted

Dzień dobry

[IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/Jun%20midi/C514.gif[/IMG]

To już troszkę wiemy o świeżym dogomaniackim dueciku.

Posted

Niestety Tofik jest strasznym niejadkiem,jedzonko trzeba mu wpychac prawie ze na sile.22 06 wazyl tylko700gram.Na mojej wadze domowej nie da rady go zwazyc.Jak ja sie waze razem z nim to wychodzi na to ze on wcale nie rosnie.MAM NADZIEJE ZE TA MOJA WAGA JEST PORYPANA.10 idziemy do weta wiec sie zwazymy.

Posted

[quote name='ewa2909']Jak na razie jestem zdrow jak ryba(chcialam napisac szproteczka).I niech tak juzz zostanie.[/quote]

Nasz Panicz Szprotek :evil_lol:

A pewnie, niech zostanie, oby troszkę nabrał ciałka i sobie szczęśliwe żył w dobrej rodzinie.

Posted

Fajnie razem wygladaja z Aksy to kawal baby,a Toficzek taki tyci tyci.I raczej nikle szanse ze bedzie mial wiecej niz 2 kg.Jak na razie wpychamy jedzonko na sile,bo skubaniutki nie chce jesc.Najlepiej smakuje mu Aksy royalek dla doroslych a Aksie jego.Ciagle pilnowanie aby jedno drugiemu nie podjadalo!!!!!!!!!!!!!

Posted

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Witamy nowa Yorkowa rodzine na forum :multi:[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Sliczne pieseczkim Aksa dumna panna o wysokich zgrabnych nogach :cool3: a Toficzek taki niepozorny, malutki gentelman :loveu:[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Tworza swietny duet, milo sie je oglada razem na zdjeciach :loveu:[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Pozdrawiamy i na kolejne foteczki czkemay ;)[/COLOR][/SIZE][/FONT]