Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Z [B]Wystawy Klubowej[/B] Ocen na tablicy nie Było ale to co najważniejsze mam .
[SIZE=1][FONT=Times New Roman][COLOR=black]BOB, Zw. Klubu 08' [B]Breathless de Darjeeling[/B][/COLOR][/FONT][/SIZE]
[SIZE=1][FONT=Times New Roman][COLOR=black][IMG]http://img241.imageshack.us/img241/2354/bobclubbreathlessdedarjey5.jpg[/IMG][/COLOR][/FONT][/SIZE]
[SIZE=1][FONT=Times New Roman][/FONT][/SIZE][SIZE=1][FONT=Times New Roman][COLOR=black]BOS, [/COLOR]Zw. Klubu 08' [B]Amy Madigan Beami Sahrak[/B][/FONT][/SIZE]
[FONT=Times New Roman][SIZE=1]BOB junior, Mł. Zw. Klubu 08’ [B]Calamus True Fighte[/B]r (Zakończnył MŁ. Championat Polski )[/SIZE][/FONT][SIZE=1][FONT=Times New Roman][COLOR=black]
BOS junior [/COLOR], Mł. Zw. Klubu 08’ [B]Kingsleah Divina[/B][/FONT][/SIZE]
[B][FONT=Times New Roman][/FONT][/B]
[FONT=Times New Roman][SIZE=1]Gratulacje dla Joanny i Diviny oraz ich profesjonalnej Hendlerki :) oraz dla Pani Krych i Amy[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=1]*** wystawa klubowa od trzech lat jest dla nas wyjatkowo udana przez trzy lata z rzędu w " rodzinie" pozostąja Najlepszy Afgański Junior Klubowej Wystawy i Najlepszy dorosły Afgan klubowej Wystawy .[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=1][B] Klubow 2006r[/B][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=1]BOB junior + BIS jr. Calamus SHOW MUST GO ON[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=1]BOB Calamus SHOW MUST GO ON[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=1][B]klubowa 2007[/B][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=1]BOB junior + BIS jr Calamus TRUE LADY[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=1]BOB Karakush AND PROUD OF IT ( ojciec miotu T , wł: - Farta )[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=1][B]Klubowa 2008[/B] [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=1]BOB junior Calamus True Fighter[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=1]BOB BREATHLESS de Darjeeling ( Farta i mój )[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=1]obydwaj to synowie Karakush AND PROUD OF IT[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=1]Co do finałów :[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=1]W klasie szczeniat i młodziezy prznawana była tylko jedna lokata - to nie było fajne[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=1]no i nie było klasy BABY a szkoda bo to jedyna wystawa na której baby ma prawo do udziału w Show.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Verdana][/FONT]

Posted

ja mam jeszcze takie :
[IMG]http://img293.imageshack.us/img293/8073/sukiklasachampionklubge3.jpg[/IMG]
wystawa klubowa suki klasa champion lokata 1 i 2 [B]autor zdjęcia Maciej Kociecki[/B]
i Calamus TRUE FIGHTER
[IMG]http://img519.imageshack.us/img519/2145/truefighterlm7.jpg[/IMG]
[B]autor Maciej Kociecki[/B]
bardzo dziękuję za zdjęcia :)
Ja zrobiłam bardzo mało zdjec ale za to mam nakrecone Video z całej oceny psów i suk z klasy champion ( z klubówki ) zgram i wstawie linka.

Posted

hehe - z tego co widze to Storm moze byc dumny ze swoich synow -chyba powinien dostac jakis tytul , od szacownego Klubu, ktory na zeszlorocznej imprezie, tak sie zachlysal zwyciestwem australijczyka, ze zapomnial nawet o pucharze - chocby i przechodnim... a nawet nie smiem wspomniec ze zaden tzw reprezentant Klubu nie wysilil sie nawet na falszywe gratulacje....zajefajny Klub ...
moze na nastepne Klubowke uszykuje jakas niespodzianke, bo mi do dzis drzazga za pazurem siedzi savoir-vivre onego Klubu