Fart Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 dzisiejsza 1-majowa Wystawa Psow Mysliwskich w Manowie ( sedzia Brabletz) przyniosla reprezentacji kennelu Calamus - BOB i Najlepsza Dorosla Suka w Rasie, dla suki - Calamus Show Me Heaven a BOS i Najlepszy Dorosly Pies w Rasie dla startujacego z klasy posredniej Calamus True Fighter - fotki jak zwykle profesjonalnie przygotowanych i prezentowanych affow umiesci glowna bohaterka po powrocie do domu, a ja trzymam kciuki za konkurencje finalowe. Quote
k.iwona Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Jetsem ale zaraz musze na chwilke do pracy wiec fotki wstawie po powrocie . No to wieści z finałów CALAMUS Show Me Heaven - I.R.A - BOB, BOG , BIS II :p :eviltong: Musiałam edytawać posta bo zapomnaiłam dodać że włos był rozwiany a hendling a szpanerski hahahaha. Quote
Fart Posted May 1, 2008 Author Posted May 1, 2008 Iwona , jako, ze zajeta przygotowaniami do bydgoskiej wystawy polecila mi fotki zasadzic , co ninijszym czynie BIS i jeszcze hot news prosto z Wegier: Calamus TRUE LADY po raz trzeci wystapiła w dorosłej stawce po raz trzeci na wystawie międzynarodowej i po raz trzeci otrzymała wniosek CACIB i w wieku 17 miesięcy ma na ukończeniu interchampionat ... - idzie dziewcze jak Burza, ale przeciez po ojcu Stormie byc inaczej nie moze;) Quote
k.iwona Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 No to wstawie jeszcze kilka fotek Calamus Show Me Heaven wystawa Manowo fotka z ociekających deszczem BIS-ów a teraz z Bydgoszczy i nastepny dzień - z Łodzi Quote
k.iwona Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Calamus TRUE FIGHTER 1. z Manowa 2. z Bydgoszczy 3 z Łodzi Quote
Recommended Posts