k.iwona Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 :grins:A teraz kilka sów o Słowacji byliśmy , pokazywaliśmy sie i [B]Int.Ch CALAMUS Show Me Heaven[/B] - [COLOR=red][B]NOWY CHAMPION SŁOWACJI[/B][/COLOR] [COLOR=red][B]:laola:[/B][/COLOR] [B]Ch.Calamus TRUE LADY[/B] - [COLOR=red][B]GRAND PRIX SLOVIACKIA WINNER 2008[/B][/COLOR] [B][COLOR=#ff0000]:laola:[/COLOR][/B] [B][COLOR=black]CH.MŁ BREATHLESS DE DARJEELING - [/COLOR][COLOR=red]GRAND PRIX SLOVAKIA WINNER 2008[/COLOR][/B] :laola: To tak w sporym skrucie wiecej napisze po powrocie z pracy Quote
Gosia & c.o. Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 GRATULACJE dla Iwony i reszty załogi!!!!! Bardzo miło było Cię w końcu poznać :p Quote
k.iwona Posted June 10, 2008 Author Posted June 10, 2008 Dziewczyny dzięki za gratki 8-) Gosiu ciebie też miło było poznac choć już w Opolu widziałam twoją buzie i wszystko mi mówiło że to właśnie ty. Szczególne podziekowania powinien złozyć ci Sebastian - jak ich zobaczyła to najpierw było tak :crazyeye: potem tak :smhair2: :eek2: a następnie tak :-x:bad-word::2gunfire: ale poza tym było bardzo fajnie. Byliśmy na Słowacji 3 dni ekipa była morowa chłopaki bawili sie tak :knajpa::drink1:my troche inaczej . Wycieczkę można podciągnac po części pod edukacyjną dowiedziono bowiem że sok z gumi jagód masakrycznie PSU-je zwrok powodując selektywną ślepote. Wyniki moich afganów wstawiłam na srone wiec kto ciekawy to zapraszam do odwiedzin. Quote
k.iwona Posted June 10, 2008 Author Posted June 10, 2008 i jeszcze takie [IMG]http://img106.imageshack.us/img106/3209/cacibiresnitrama8.jpg[/IMG] Quote
Recommended Posts