Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:grins:A teraz kilka sów o Słowacji
byliśmy , pokazywaliśmy sie i
[B]Int.Ch CALAMUS Show Me Heaven[/B] - [COLOR=red][B]NOWY CHAMPION SŁOWACJI[/B][/COLOR]
[COLOR=red][B]:laola:[/B][/COLOR]
[B]Ch.Calamus TRUE LADY[/B] - [COLOR=red][B]GRAND PRIX SLOVIACKIA WINNER 2008[/B][/COLOR]
[B][COLOR=#ff0000]:laola:[/COLOR][/B]
[B][COLOR=black]CH.MŁ BREATHLESS DE DARJEELING - [/COLOR][COLOR=red]GRAND PRIX SLOVAKIA WINNER 2008[/COLOR][/B]
:laola:
To tak w sporym skrucie wiecej napisze po powrocie z pracy

Posted

Dziewczyny dzięki za gratki 8-)
Gosiu ciebie też miło było poznac choć już w Opolu widziałam twoją buzie i wszystko mi mówiło że to właśnie ty. Szczególne podziekowania powinien złozyć ci Sebastian - jak ich zobaczyła to najpierw było tak :crazyeye: potem tak :smhair2: :eek2: a następnie tak :-x:bad-word::2gunfire: ale poza tym było bardzo fajnie.
Byliśmy na Słowacji 3 dni ekipa była morowa chłopaki bawili sie tak :knajpa::drink1:my troche inaczej . Wycieczkę można podciągnac po części pod edukacyjną dowiedziono bowiem że sok z gumi jagód masakrycznie PSU-je zwrok powodując selektywną ślepote. Wyniki moich afganów wstawiłam na srone wiec kto ciekawy to zapraszam do odwiedzin.