Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

I oto krótka relacja z Międzynarodówki z Dublina...Tradycyjnie jakośc zdjęc kiepska,ale coś mam nadzieję,że będzie widac:cool3:
Ogółem kerraków 7 i jeden nieobecny...

PSY:
Klasa młodzieży GLENFITOR O'MAOILEOIN

Posted

Suki w klasie szczeniąt: YOUNG GUNNER TEASIE
Tylko jedno zdjecie niestety,bo nie pomieściłam sie przy ringu z dwoma nieco większymi ode mnie Irlandkami,które na sąsiednim ringu wystawiały chihuahua

Posted

Suki w klasie młodzieży-były dwie i z tej samej hodowli
EDBRIOS ATOMIC KITTEN - lokata I,dosk.,green star,
EDBRIOS ELECTRIC BLUE - lokata II, dosk,
Są to dwie siostry,mające tego (tych samych)samego właściciela,ale w różnym wieku( ta pierwsza jest 4 miesiące młodsza i na zdjęciu to jest ta druga;))

Oto i ona...ATOMIC KITTEN

Posted

Suki w klasie otwartej:
CASTLEBLUE SWEET CAROLINE - lokata I,green star, CACIB, BOS( ta suczka byla tez wystawiana na Cruftcie i zajęła 3 miejsce w klasie limit bitch)
EDBRIOS MATA HARI- nie stawila sie,choc były wystawiane 3 inne pieski z tego "domu" i tez nie pytałam,ale to juz trzeci raz jak nie pojawia się ta suczka przy innych konkurentkach:mad:

Posted

Z porównania o rase udało mi sie tylko nagrac krótki filmik i jedno zdjęcie cyknąc,bo werdykt zapadł tak szybko,że nie zauważyłam:-o
I sędziował sędzie z Portugalii...Pan R.Oliveira

I jeszcze Amadeus...Jest to całkiem ładny pies,z dobrym ruchem...Nie rozumiem,więc dlaczego ten ze zdjęc,które zamieściłam wcześniej wygląda baaaardzo inaczej,jak nie on:???:

Posted

kerry82 jak juz cos napisze,to skrupulatnie i z wlasciwym komentarzem:multi:
sprawozdanie na 5+;)
a ta suczka CASTLEBLUE SWEET CAROLINE to niczego sobie

Posted

kerry82 napisał(a):
W klasie otawrtej -EDBRIOS AMADEUS-Green Star(czyli coś jak nasze CWC),CACIB,BOS,BOB

Ze ja akurat Amadeusa widzialam na National Terrier to tez pozwole sobie napisac ze w Dublinie (wg zdjec Kerry82) wygladal podobnie jak tam, natomiast na zdjeciu ponizej wyglada, hmmm....duzo gorzej i rzeczywiscie jak nie on :roll: