Weronikaa Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 [quote name='fur_is_dead']Sterylka trwa :([/quote] Nie ma obaw. Weci wiedzą co robią. A poza tym sterylka wyjdzie suni tylko na dobre, zapewniam Cię. Quote
fur_is_dead Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 już po :) Sonia bardzo dobrze zniosła zabieg i teraz chodzi w ubranku Quote
Ada-jeje Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Najgorsze sa pierwsze 24 godziny dla suni ktore juz ma za soba, a teraz bedzie juz tylko lepiej i najwazniejsze ze juz nie wyda na swiat niepotrzebnych szczeniat. Brawo dla was za taka postawe.:loveu: Quote
IKA & SONIA Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 Dzwoniła wczoraj do mnie mama Fur_is_dead. Mówiła, że Sonia owinęłą całą rodzinę wokół palca, śpi na poduszce swojej pani :loveu::loveu::loveu: Z apetytem bywa różnie i wtedy jest zachecana z ręki:evil_lol: Jednym słowem sunieczka wygrała najszczęśliwszy i najwspanialszy domek pod słońcem:multi: Quote
Ulaa Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 i ma w rodzinie berneńczyki :loveu::loveu::loveu: Quote
Ulaa Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 świetnie :) będzie łatwiej go opanować :) a jak tam zachowanie suni? poprawiło się coś czy dalej niszczy? Quote
fur_is_dead Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 sonia niszczy tylko swoje legowisko. ale za to swietnie dogaduje sie z krolikiem :) Quote
Ulaa Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 A z czego ma zrobione legowisko? Niektóre psy lubią wyciągać niteczki materiału albo skubać wiklinę koszyczka. U nich dobrze sprawdzają się bimbaye albo pontony :cool3: Quote
fur_is_dead Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 legowisko jest z materiału, z gąbką w środku. od jutra będę chodziła na wolontariat do schroniska. już się cieszę :multi: Quote
Ada-jeje Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 fur is dead nasze gratulacje, za tak wspaniala postawe. Quote
fur_is_dead Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 w czestochowskim schronisku jest konflikt miedzy zarzadem schroniska. zmienilo sie prawo i trzeba miec ukonczone 16 lat :-( zeby byc wolontariuszem. moze od nowego roku to sie zmieni Quote
Weronikaa Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 Chore... :shake: współczuję, bo najpierw się zaangażowałaś, a teraz klapa :-( Quote
fur_is_dead Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 niestety. początkowo mieli w ogóle wyrzucić wolontariuszy. teraz zostało ich tylko 10, bo reszta była mniej więcej w moim wieku. co do Soni to dzisiaj zauważyłam, że boi się wystrzałów. na spacerze słyszałam wystrzały. kiedy kilkakrotnie się powtórzyły, Sonia wpadła w histerię. zaczęła ciągnąć i biec w stronę domu. niosłam ją na rękach bo bałam się, że się udusi Quote
Ada-jeje Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 Wieksza czesc psow boi sie wystrzalow, bardzo duzo psow ginie w takich momentach bo uciekaja na oslep a pozniej nie moga trafic spowrotem. Quote
Weronikaa Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 [quote name='fur_is_dead']niestety. początkowo mieli w ogóle wyrzucić wolontariuszy. teraz zostało ich tylko 10[/quote] Wiesz co, skandal po prostu ! :angryy::-o Tyle młodych osób chce dobrowolnie, bezinteresownie pomagać, a tu takie prawo ! :shake: Szok po prostu ! (PS. ja też jestem przed szesnastką ;) mam 14 l...) Quote
fur_is_dead Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 tez mam 14 lat. a wolontariusze sa w schronisku tylko raz w tygodniu. i przez to ograniczenie wieku tylko 100 z 200 psow jest wyprowadzanych :-( Quote
Ulaa Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 Na dogo są dziewczyny z Częstochowy (np florida_blue), współpracowaliśmy chwillę gdy znaleźliśmy dom dla psa z tego schroniska, ONek z rodowodem :lol: Quote
Weronikaa Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 [quote name='fur_is_dead']tez mam 14 lat. a wolontariusze sa w schronisku tylko raz w tygodniu. i przez to ograniczenie wieku tylko 100 z 200 psow jest wyprowadzanych :-([/quote] Nie mam słów do tego... :angryy: raz w tygodniu i jeszcze powyżej 16. lat :shake: Koszmar. A cierpią na tym psy, a nie władze miasta... Quote
fur_is_dead Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Moja siostra przeprowadziła się na kilka tygodni do Częstochowy. Psy nie mogą się sobą nacieszyć Quote
fur_is_dead Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 [IMG]http://big.photos.nasza-klasa.pl/10585099/16/other/std/769857d097.jpeg[/IMG] Quote
Weronikaa Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Ona ma umaszczenie jak Syberian Husky czy tylko mi się tak zdaje przez tą sepię ? :cool3: Quote
Ulaa Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 [quote name='Weronika13']Ona ma umaszczenie jak Syberian Husky czy tylko mi się tak zdaje przez tą sepię ? :cool3:[/quote] na 1 stronie wątku masz kolorową fotkę :cool1: Quote
Recommended Posts