IKA & SONIA Posted September 2, 2008 Author Posted September 2, 2008 :multi::multi::multi: Będziemy mieli na bieżąco info o Sonci :lol:. Quote
fur_is_dead Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Ostatnio sonia wygryzła dziurę w kanapie. Mnie to akurat średnio przeszkadza ale rodzice trochę się wkurzyli. Poza tym w miarę w porządku. Quote
Ulaa Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Są zwierzaczki w domu, to i ich różne ślady ich obecności... A domyślacie się, czemu to zrobiła? Może była za długo sama w domu i nie miała się czym zająć? Warto zostawiać zabawki, gryzaczki a nawet szmatki pachnące człowiekiem. Ja tak robię przy niektórych psach mających problem z zostawaniem samemu: śpię z jakimś kocykiem albo ręcznikiem, aby nabrał mojego zapachu i potem zostawiam pieskowi, gdy wychodzę. Albo jeśli pies targa szmatki, to biorę jakąś byle jaką "na straty" i wkładam do kosza z rzeczami do prania :evil_lol: a potem daje mi takie "pachnidło". Podoba im się :roll: Quote
fur_is_dead Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Nie została sama na długo, teraz zostawiamy ją w korytarzu. Miała piłeczkę ale chyba jej się znudziła, więc kupiłyśmy jej kość. Ze szmatką pomysł ciekawy, wypróbuję :) Quote
IKA & SONIA Posted September 5, 2008 Author Posted September 5, 2008 [quote name='fur_is_dead']Ostatnio sonia wygryzła dziurę w kanapie. Mnie to akurat średnio przeszkadza ale rodzice trochę się wkurzyli. Poza tym w miarę w porządku.[/quote] Skąd ja to znam hehe. Moja prawie 14-letnia Sonia do tej pory gromadzi pantofle lub ubrania żeby nie czuć się samotną. Co prawda ma do towrzystwa Gucia i Ikę, ale jednak nie ma to jak zapach pani :lol:. Quote
Weronikaa Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 [quote name='fur_is_dead']Nie została sama na długo, teraz zostawiamy ją w korytarzu. Miała piłeczkę ale chyba jej się znudziła, więc kupiłyśmy jej kość. Ze szmatką pomysł ciekawy, wypróbuję :)[/quote] Może to i offek, ale uważaj z tą kością.. (jeśli dobrze sądzę, to taka kość wapienna) Po pierwsze niektóre psy wymiotują po takich. A po drugie tfu tfu, piesek może się zakrztusić nią, gdy jest już prawie cała zjedzona i został tylko kawałek. Uważaj ;) A tak ogólnie to fajny domek ma sunieczka :loveu: oby więcej takich adopcji :cool3: Quote
Ulaa Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 o taaaak... papucie i skarpeciory, najlepiej po całym dniu noszenia na nogach :mdleje: Quote
fur_is_dead Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 W nocy Sonia warczała na moją bluzkę :eviltong:. Pewnie myślała że ktoś tam stoi. A w lecznicy oszczekała naturalnej wielkości zdjęcie psa :) Quote
Ulaa Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 hehe "wiek duchów" Bigiel u mnie na DT ma to samo :roll: przejdzie najpóźniej ok 12 mc-a, tylko nie trzeba utrwalać tych zachowań (czyli po prostu je ignorować, tak jakby nic się nie działo, niech sobie świruje ;) ) Quote
fur_is_dead Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Przez 10 dni nie będę nic pisać bo jutro rano jadę ze szkołą do Grecji. Chyba, że znajdę gdzieś dostęp do neta (w co wątpię). Nie wiem, jak Sonia beze mnie wytrzyma:shake:. Mam nadzieję, że mnie pozna jak wrócę... Mnie się wydaje, że ona chyba była bita,:mad: bo jak coś przeskrobie (ostatnio zabrała się za legowisko) to wystarczy podnieść głos i pogrozić jej palcem, żeby zaczęła się kulić :-( Quote
fur_is_dead Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Juz z powrotem :( bylo bardzo fajnie. Mama mowi, ze Sonia niespecjalnie za mna teskinla. Przyjechala moja siostra z Zuma. Sonia swietnie go ustawila. Chetnie gryzie go po pysku zeby pokazac, ze to ona rzadzi. Ale potrafia sie fajnie razem bawic:cool1: Dzisiaj rano wrocili do Wroclawia. Pozniej Sonia wszedzie szukala Zuminka Quote
IKA & SONIA Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 A możemy liczyć na jakieś nowe fotki? :razz: Quote
fur_is_dead Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 jasne :P zaraz idę z Sonią na dwór więc jakieś pstryknę:razz: Quote
fur_is_dead Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 [IMG]http://www.dogomania.pl/forum/I:%5CDCIM%5C107NIKON[/IMG] Quote
Weronikaa Posted October 4, 2008 Posted October 4, 2008 Ja niestety też. Tylko jeden ciągły pasek u góry postu . Quote
fur_is_dead Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 [IMG]http://89.149.227.126/dev262/0/462/890/0462890953.jpg[/IMG] Z Hakerem, psiakiem z sąsiedztwa :) Quote
fur_is_dead Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 małe to zdjęcie ale jak powiększam to wychodzi strasznie nieostre. :angryy: Quote
Ulaa Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Jaki przystojny kolega :cool3: Kiedy Sonia będzie miała sterylkę? A może już miała? Quote
fur_is_dead Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Dzisiaj idę z Sonią do weterynarza bo ma katar i ustalimy termin sterylki, ale raczej jeszcze w październiku Quote
Ada-jeje Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Czyzbym sie juz pogubila, :oops: bo wydawalo mi sie ze sunia jest po sterylce:crazyeye: Quote
Ada-jeje Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Takie wiadomosci zawsze sie milo czyta, :lol: a za udany zabieg suni trzymamy kciukasy. Quote
Recommended Posts