silke Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Zapisuję się na wątek... Jaki jest jego stosunek do kotów i do dzieci? Quote
diuna_wro Posted March 31, 2009 Author Posted March 31, 2009 Bambino napisał(a):Diunka, a te zaniki mięśni co powodują ( co to oznacza dla właściciela ? ):-( Dla właściciela oznacza, że będzie miał brzydkiego psa (oszpeconego przez zanik mięśni głowy) i takiego, któremu trzeba codziennie dać coś do zżucia i mocnego gryzienia, teraz codziennie dostaje skrzydełko surowe i super sobie z nim już radzi, nie boli i bardzo ładnie żuchwa pracuje. Poza tym będzie żył krócej. Do dzieci na pewno super, on kocha ludzi przez duże K. Wprost wlazłby Ci za skórę. Co do kotów nie wiem, jednak nie sądzę, by było OK, ma silny popęd łowiecki. Quote
silke Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Dzięki za odpowiedzi. To już wiem, ze nie mam nawet co myśleć - u nas trzy koty. To jak mu pomóc?... Ma jakieś ogłoszenia? Quote
diuna_wro Posted March 31, 2009 Author Posted March 31, 2009 Miał kiedyś Allegro, ale się skończyło. Ogłoszeń nie ma. Quote
silke Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 diuna_wro, a jest możliwość, żeby sprawdzić, jak on reaguje na koty? bo kilka dni w domu z kotami to pewnie szczyt marzeń?... Zastrzegam tylko, że mogę adoptować psa najwcześniej we wrześniu. Ale Koleś zapadł mi w serce. A dlaczego niemiecka fundacja go nie chce? Quote
diuna_wro Posted April 1, 2009 Author Posted April 1, 2009 Sprawdzone: na koty poluje, urwis mały. Poza tym to super psina. Niemcy po prostu nie odpowiedzieli na nasz apel o adopcję. Quote
silke Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Koleś, Koleś... to ja Cię choć podrzucę na pierwszą stronę. Quote
diuna_wro Posted April 3, 2009 Author Posted April 3, 2009 Koleś ma jeszcze jedno imię - PIKUTEK:loveu: Quote
silke Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 :cool3: Fajny musi być. Szkoda, że koty goni... Quote
silke Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Lepszy to dom niż schronisko, prawda?... W dzień ma towarzystwo, a na noc zostaje sam? Jak się zachowuje, jaki ma charakter - myślisz, że jest zadowolony z takiego życia? Quote
Recommended Posts