Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Ulaa']Nie dostałam adresu :shake:[/quote]

Wysłałam dziś do Ady- doszło
Wczoraj wysłałam do Uli, nie mam pojęcia dlaczego nie doszło.
Dla pewności nawet sprawdziłam w wysłanych wiadomiościach i ten adres tam był :/ hmmm

• Replies 69
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kochana szczeniaczka u nowych właścicieli:
[img]http://hanek.genobis.pl/szcz1.jpg[/img]

[img]http://hanek.genobis.pl/szcz2.jpg[/img]

[img]http://hanek.genobis.pl/szcz3.jpg[/img]

Posted

Ma wspaniały domek!!!!! :multi::multi:
Lepiej malutka trafić nie mogła!!! Jest oczkiem w głowie, miałyśmy wrażenie, że życie państwa kręci się wokół dziecinki :loveu: Pani pokazywała nam jedzonko, miseczki, spanko, opowiadała o zwyczajach malutkiej... Siedziała z nią na podłodze, przytulała, całowała. Pan także uwielbia sunię i ze śmiechem opowiada, jak to malutka ma lepsze obiadki niż oni ("w tym domu to ludzie jedzą kaszę" :lol:), że "stracił żonę" od kiedy mają psa :D
To była wspaniała i baaardzo miła wizyta. Sorki Goniu, że tak to szybko załatwiłyśmy, ale akurat po drodze nam było :oops: Mam nadzieję, że nie pogniewasz się :oops: Bo domek wybrałaś dla psineczki przenajwspanialszy!!! :loveu: Co stwierdzamy z całą stanowczością, bo byłyśmy bez zapowiedzi.

Nazywa się oficjalnie Luna, a nieoficjalnie to nie pamiętam (Hanek może wie...Niusia?).

Oby wszystkie psinki znajdowały takie domki :loveu:

Ostatnia fotka debeściacka :D

• 2 weeks later...
Posted

Suczka została oddana do innego domu, do siostry i szwagra, także w Chrzanowie, z powodów zdrowotnych pani.
Trzeba podpisać zrzeczenie i nową umowę adopcyjną.

Posted

Mnie też. U wspaniałej pani suni wykryto nowotwór płuc... Za kilka dni wyjeżdża do innego szpitala.

A siostra pani (nowa właścicielka) już do mnie dzwoniła i opowiadała co i jak u suni :) Okazało się, że mieszka na tym osiedlu, co Dziecko, Tatuś i Czaki, tam gdzie była znaleziona Okruszka i Dziadziuś. Zagłębie fundacyjnych psiaków się tworzy w tamtej okolicy :evil_lol:
We wtorek rano odwiedziny u suni i nowa umowa.

Posted

to naprawde wstrząsająca wiadomość :placz:
Biedna Pani :placz:
Mam nadzieję że nowy domek Luny będzie równie wspaniały, bo pewnie gdyby nie choroba, ta Pani napewno by jej nie oddała.

Posted

Tak, pani płakała mi do słuchawki, przepraszała, chciała pokazywać jakieś papierki od lekarzy...
A nowy domek tak samo super, pani na swoje życie przysięgała. A nowa pani bardzo podobna do poprzedniej, z rozmowy przynajmniej.
No i kotek jest, którego malutka próbuje gonić :evil_lol:

Posted

hihi :D
Mamy koty tez przeganiała- chociaż większe od niej :D

Nie mogę przestać myśleć o tej pani :(
Kto by pomyślał... Tak ładnie wygląda jak na swój wiek.
Będę trzymac za nią kciuki...

Posted

Wszyscy zyczymy pani, powrotu do zdrowia, slowo rak to jeszcze nie wyrok, ale ze wzgledu ze pani bedzie musiala isc do szpitala to dobrze ze oddala mala w dobre rece.