gonia1985 Posted June 13, 2008 Author Posted June 13, 2008 [quote name='Ulaa']Nie dostałam adresu :shake:[/quote] Wysłałam dziś do Ady- doszło Wczoraj wysłałam do Uli, nie mam pojęcia dlaczego nie doszło. Dla pewności nawet sprawdziłam w wysłanych wiadomiościach i ten adres tam był :/ hmmm Quote
Ulaa Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Gonia pw czasem nie dochodzą. Uroki dogo :razz: Teraz mam :cool2: Quote
hanek Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Kochana szczeniaczka u nowych właścicieli: [img]http://hanek.genobis.pl/szcz1.jpg[/img] [img]http://hanek.genobis.pl/szcz2.jpg[/img] [img]http://hanek.genobis.pl/szcz3.jpg[/img] Quote
Ulaa Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Ma wspaniały domek!!!!! :multi::multi: Lepiej malutka trafić nie mogła!!! Jest oczkiem w głowie, miałyśmy wrażenie, że życie państwa kręci się wokół dziecinki :loveu: Pani pokazywała nam jedzonko, miseczki, spanko, opowiadała o zwyczajach malutkiej... Siedziała z nią na podłodze, przytulała, całowała. Pan także uwielbia sunię i ze śmiechem opowiada, jak to malutka ma lepsze obiadki niż oni ("w tym domu to ludzie jedzą kaszę" :lol:), że "stracił żonę" od kiedy mają psa :D To była wspaniała i baaardzo miła wizyta. Sorki Goniu, że tak to szybko załatwiłyśmy, ale akurat po drodze nam było :oops: Mam nadzieję, że nie pogniewasz się :oops: Bo domek wybrałaś dla psineczki przenajwspanialszy!!! :loveu: Co stwierdzamy z całą stanowczością, bo byłyśmy bez zapowiedzi. Nazywa się oficjalnie Luna, a nieoficjalnie to nie pamiętam (Hanek może wie...Niusia?). Oby wszystkie psinki znajdowały takie domki :loveu: Ostatnia fotka debeściacka :D Quote
hanek Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Właśnie też nie pamiętam jak kluseczka ma na to "właściwe" imię;) Quote
gonia1985 Posted June 17, 2008 Author Posted June 17, 2008 nic nie szkodzi hi hi :) Najważniejsze że maleństwo ma taki dobry domek :) Tylko to sie liczy :) Quote
Ulaa Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 można już zmienić tytuł, to wątek pójdzie do nowych domków :multi: Quote
Weronikaa Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 No super ! :multi::multi::multi: Jupi jupi ! Takich cudownych domków powinniśmy więcej mieć.. :loveu::loveu::loveu: Quote
gonia1985 Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 a jak się zmienia tytuł? :roll: Bo nie wiem. Quote
Weronikaa Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Śliczniusia piesinka :):):) hehe, ja takie zdrobnienia stosuję ;) Bądź szczęśliwa na zawsze maleńka, w nowym domku ! :multi::multi::multi: Quote
Ulaa Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Suczka została oddana do innego domu, do siostry i szwagra, także w Chrzanowie, z powodów zdrowotnych pani. Trzeba podpisać zrzeczenie i nową umowę adopcyjną. Quote
Ulaa Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Mnie też. U wspaniałej pani suni wykryto nowotwór płuc... Za kilka dni wyjeżdża do innego szpitala. A siostra pani (nowa właścicielka) już do mnie dzwoniła i opowiadała co i jak u suni :) Okazało się, że mieszka na tym osiedlu, co Dziecko, Tatuś i Czaki, tam gdzie była znaleziona Okruszka i Dziadziuś. Zagłębie fundacyjnych psiaków się tworzy w tamtej okolicy :evil_lol: We wtorek rano odwiedziny u suni i nowa umowa. Quote
gonia1985 Posted June 27, 2008 Author Posted June 27, 2008 to naprawde wstrząsająca wiadomość :placz: Biedna Pani :placz: Mam nadzieję że nowy domek Luny będzie równie wspaniały, bo pewnie gdyby nie choroba, ta Pani napewno by jej nie oddała. Quote
Ulaa Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Tak, pani płakała mi do słuchawki, przepraszała, chciała pokazywać jakieś papierki od lekarzy... A nowy domek tak samo super, pani na swoje życie przysięgała. A nowa pani bardzo podobna do poprzedniej, z rozmowy przynajmniej. No i kotek jest, którego malutka próbuje gonić :evil_lol: Quote
gonia1985 Posted June 27, 2008 Author Posted June 27, 2008 hihi :D Mamy koty tez przeganiała- chociaż większe od niej :D Nie mogę przestać myśleć o tej pani :( Kto by pomyślał... Tak ładnie wygląda jak na swój wiek. Będę trzymac za nią kciuki... Quote
Ada-jeje Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Wszyscy zyczymy pani, powrotu do zdrowia, slowo rak to jeszcze nie wyrok, ale ze wzgledu ze pani bedzie musiala isc do szpitala to dobrze ze oddala mala w dobre rece. Quote
Weronikaa Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Ode mnie dla Pani też życzenia powrotu do zdrowia ! Będzie dobrze ! Świetnie, że psinka trafi do nowego, cudownego domku !! Quote
Ulaa Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Jutro Lunka (już nie Lunka ;)) idzie z nową panią na szczepienie. Miała iść dzisiaj, ale pani uznała, że jest za gorąco :roll: Quote
Recommended Posts