Ulka18 Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Niestety, przeplyw informacji zawsze byl slabszy z tamtej strony :shake: Trudno liczyc na codzienne informacje, wiadomo np. dzisiaj swieto, moze ktos wziac wolne, wyjechac, itd. No i nie wiem, czy moge jutro przyjechac czy nie, kierownik nie odpisal, a nie bede sie pchac na sile, bo zdjec nie zrobie i przejade sie na darmo. Quote
iwop Posted May 1, 2008 Author Posted May 1, 2008 No tak rozumiem... :oops: Żebytylko to był dobry dom... Czy mam zmieniać tytuł wątku? Quote
iwop Posted May 1, 2008 Author Posted May 1, 2008 Szkoda, że nic nie będziemy wiedzieć... Ale wiem, że nie wszystko mozna miec pod kontrolą:shake: Wypada tylko trzymać kciuki, żeby wszystko było OK. NADZIEJA TRZYMAMY ZA CIEBIE KCIUKI SUNIECZKO. Quote
Ulka18 Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Iwop, oczywiscie trzeba zmienic tytul watku. A my nigdy sie nie dowiemy dokad trafila Nadzieja. Takie sa wlasnie adopcje schroniskowe :shake: Quote
Reno2001 Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Ulka18 napisał(a):Iwop, oczywiscie trzeba zmienic tytul watku. A my nigdy sie nie dowiemy dokad trafila Nadzieja. Takie sa wlasnie adopcje schroniskowe :shake: No niestety nie możemy miec wszystkiego pod kontrolą. Możemy jedynie wierzyc, że jest OK. Quote
saga_86 Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 To zapropnuje jeszcze maluszka od Murki i Florę ze Starachowic i szczeniaka od jogi, ma ktoś inne pomysły? Quote
Ulka18 Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Ja podeslalam Pani Iwonie ta malutka od Murki i za nia bardzo trzymam kciuki :kciuki: W Mielcu tez sa szczeniaki, ale nie wiemy jakie. Mialam dzisiaj jechac, ale pogoda nie sprzyja zdjeciom. Quote
bellatriks Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Super, że Nadzieja ma domek! Oby dobrze trafiła... Quote
Recommended Posts