Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W niedzielę - 30 maja - w godzinach 10.00 - 15.00 zapraszamy na plac Ośrodka Szkolenia Psów APORT obok C.H. Makro w Białymstoku.

Można będzie nieodpłatnie wziąć udział w treningach na profesjonalnym torze do weight pullingu. Zapewniamy kompletny sprzęt.

Należy ze sobą zabrać ulubioną zabawkę psa lub gryzak.

Nie przegap okazji. Od 1 czerwca 2004 roku wprowadzony zostanie abonament za korzystanie z toru.

Więcej info : Tomek - 504 059 057

Serdecznie zapraszamy psy wszystkich ras.

pulling.gif

Posted

Kati ! Możliwe, że w Twoich okolicach niedługo też pojawi się taki tor. Więcej o tym może powiedzieć Speed.

Natomiast 20 czerwca odbędzie sie w szarowie pod Krakowem Powerdogs - weight pulling dla pitów i ast. Informacje znajdują się na stronie IDBA.

Posted

Kati

Zachęcam do wybrania się na tą impreze koło Krakowa.Na pewno bedzie co ogladać i można wypróbowac psa :wink:

Plany z budową toru musze na jakiś czas odłożyć,ale będzie w przyszłości na pewno.

Posted

Jak nic ważnego mi nie wypadnie do przyjadę na tą imprezę. W zeszłym roku wybierałam się do Skały, ale dzień później wystawiałam psa w Nowym Targu.