Tomek AST & APBT Posted May 26, 2004 Posted May 26, 2004 W niedzielę - 30 maja - w godzinach 10.00 - 15.00 zapraszamy na plac Ośrodka Szkolenia Psów APORT obok C.H. Makro w Białymstoku. Można będzie nieodpłatnie wziąć udział w treningach na profesjonalnym torze do weight pullingu. Zapewniamy kompletny sprzęt. Należy ze sobą zabrać ulubioną zabawkę psa lub gryzak. Nie przegap okazji. Od 1 czerwca 2004 roku wprowadzony zostanie abonament za korzystanie z toru. Więcej info : Tomek - 504 059 057 Serdecznie zapraszamy psy wszystkich ras. Quote
Kati Posted May 27, 2004 Posted May 27, 2004 Szkoda, że Białystok jest tak daleko, bo chciałabym się przekonać na co stać mojego psa. :) Quote
Tomek AST & APBT Posted May 27, 2004 Author Posted May 27, 2004 Kati ! Możliwe, że w Twoich okolicach niedługo też pojawi się taki tor. Więcej o tym może powiedzieć Speed. Natomiast 20 czerwca odbędzie sie w szarowie pod Krakowem Powerdogs - weight pulling dla pitów i ast. Informacje znajdują się na stronie IDBA. Quote
Rocki Posted May 27, 2004 Posted May 27, 2004 Kurcze popatrzyl bym na cos takiego zajebicho mosi byc szkoda ze nie w wawie Quote
speed Posted May 28, 2004 Posted May 28, 2004 Kati Zachęcam do wybrania się na tą impreze koło Krakowa.Na pewno bedzie co ogladać i można wypróbowac psa :wink: Plany z budową toru musze na jakiś czas odłożyć,ale będzie w przyszłości na pewno. Quote
Kati Posted May 31, 2004 Posted May 31, 2004 Jak nic ważnego mi nie wypadnie do przyjadę na tą imprezę. W zeszłym roku wybierałam się do Skały, ale dzień później wystawiałam psa w Nowym Targu. Quote
Recommended Posts