kasia14 Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 nowych fotek nie ma... ostatnio całymi dniami nie ma mnie w domu... Quote
Magda Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Przypominam, że w poście można umieścić max. 5 zdjęć o wymiarach max. 640x640! Te za duże pozamieniałam na linki;) Pozdrawiam! Quote
kasia14 Posted April 27, 2008 Author Posted April 27, 2008 A u nas wszystko ok, Zuzka biega po dworzu i tylko cały czas chciałaby się bawić ;) Quote
kasia14 Posted April 27, 2008 Author Posted April 27, 2008 Fotek nie ma bo nie mam apartau ;) juz pisałam:eviltong: a telefonem nieładne wychodzą, będzie aparat - będą fotki ;) siemka wszystkim No, wkoncu mogę coś napisac od siebie! dzisiaj bylam na fajnym, ale jak dla mnie krotkim spacerku... pancia mnie meczyla, jakas dziwna komenda... stoj? cos takiego, no ale jak mam spacerowac i sie bawic jak pani mi kaze stac?:shake: a przeciez to byl spacer! Potem jeszcze pancia porzucala mi pileczke:loveu: Jak wrocilismy to dostalam pyszny drugi obiadek (ale porcje byly male, zeby nie było!) i poszlam spac, bo nikt sie mna zajac nie chcial...:shake: Zuza Quote
ada_1994 Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Oj nie ładnie, że nikt się Tobą Zuzia nie chciał zająć:shake: Ja chyba też już idę spać, bo zmęczony jestem, to dobranoc Zuziu;) Miki Quote
aneta_zyleta Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Chociaż Cie nie znam to moge Ci powiedziec e mnie tez pancia kiedys meczyła taką komenda:mad:, ale widze ze jak ja lubisz pileczki:cool3:...wiesz...ładna jestes:loveu:(chyba sie zakochałem...:oops:) Oskar Quote
ada_1994 Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Nie papuguj po mnie! To ja się w Zuzi pierwszy zakochałem i już ją na żywo widziałem, a ty masz inną dziewczynę i nie zabieraj mi panny Zuzanny! Miki Quote
aneta_zyleta Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Miki nie denenerwuj się...Zuzie zostawie Tobie nie bede taki:roll:...dobrze ze mi przypomniałeś...musze kupic kwiaty narzeczonej z okazji rocznicy naszego spotkania, a ty tez powinienes cos dac Zuzi...moze czyms zaowocuje...moze zareczycie sie jak my;) Oskar Quote
kasia14 Posted April 29, 2008 Author Posted April 29, 2008 Chłopaki o Zuze kłócić się nie musicie! Ona ma już swojego ''ukochanego'' ;) Quote
kasia14 Posted April 30, 2008 Author Posted April 30, 2008 Psiak mieszkający niedaleko ;) Jak idziemy na spacer, to Zuza zawsze przez brame zaglada, czy przypadkiem go nie ma na podwórku, a jak jest! Matko, ogon jej sie chce urwać, kręci się w miejscu, a żeby isc dalej to juz mowy nie ma, trzeba ją zabierać siłą ;) No cóż, miłość swe prawa ma:evil_lol: Quote
aneta_zyleta Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Ale ja popieram Mikiego! Walcz o nią!!! Musi Ci się udać!!! Oskar Quote
aneta_zyleta Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Zuzia jak pańcia Ci nie chce na wątku pisać to sama coś poklikaj;) Oskar Quote
ala_94 Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Czy ja już mówiłam, że Zuza jest śliczna?? Jeśli nie, to teraz mówię (a raczej piszę);) Quote
Recommended Posts