Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 89
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Fotek nie ma bo nie mam apartau ;) juz pisałam:eviltong: a telefonem nieładne wychodzą, będzie aparat - będą fotki ;)

siemka wszystkim

No, wkoncu mogę coś napisac od siebie! dzisiaj bylam na fajnym, ale jak dla mnie krotkim spacerku... pancia mnie meczyla, jakas dziwna komenda... stoj? cos takiego, no ale jak mam spacerowac i sie bawic jak pani mi kaze stac?:shake: a przeciez to byl spacer! Potem jeszcze pancia porzucala mi pileczke:loveu: Jak wrocilismy to dostalam pyszny drugi obiadek (ale porcje byly male, zeby nie było!) i poszlam spac, bo nikt sie mna zajac nie chcial...:shake:

Zuza

Posted

Chociaż Cie nie znam to moge Ci powiedziec e mnie tez pancia kiedys meczyła taką komenda:mad:, ale widze ze jak ja lubisz pileczki:cool3:...wiesz...ładna jestes:loveu:(chyba sie zakochałem...:oops:)

Oskar

Posted

Miki nie denenerwuj się...Zuzie zostawie Tobie nie bede taki:roll:...dobrze ze mi przypomniałeś...musze kupic kwiaty narzeczonej z okazji rocznicy naszego spotkania, a ty tez powinienes cos dac Zuzi...moze czyms zaowocuje...moze zareczycie sie jak my;)

Oskar

Posted

Psiak mieszkający niedaleko ;) Jak idziemy na spacer, to Zuza zawsze przez brame zaglada, czy przypadkiem go nie ma na podwórku, a jak jest! Matko, ogon jej sie chce urwać, kręci się w miejscu, a żeby isc dalej to juz mowy nie ma, trzeba ją zabierać siłą ;) No cóż, miłość swe prawa ma:evil_lol:

• 2 weeks later...