Koperek Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Piątkowy MISIO(cała sesyjna seria- zobaczcie jaki przekochany!): Quote
Koperek Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Jeszcze mało miłości! Tak bardzo prosi o domek!!!!!!:placz: Quote
GoskaGoska Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Piesk kochający ludzi, kto pokocha pieska i dom domek? Quote
GoskaGoska Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 Hej Tu Misiek Szukający Domku Witam Się Ponownie Quote
Koperek Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 MISIEK już od bardzo dawna wylatuje z wewnętrznego boksu, jak tylko mnie usłyszy i miziamy się tak przy kracie dobre 5 pełnych minut :placz: Ja już nie mam pomysłu na tego psiaka.............. Mózg mi się resetuje uznając jego pobyt w schronie za coś normalnego! Dlaczego taki pies nie ma swojego domu???? Quote
Korenia Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Zauważyłam, że szorściaki trudniej znajdują nowe domy niż gładkowłose :( - a one takie boskie są !! wiem z własnego doświadczenia!! Quote
orpha Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 szukaj sliczniutki domku szukaj , napewno gdzies jest ,trzymam kciuki za Ciebie Quote
Negri Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 A my czekamy i się przypominamy :-(:-(:-( Quote
Koperek Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Negri, Ty wiesz, że ja MIŚKA nie zostawię!;) On jest taki trochę "mój". Kombinuję cały czas, ktorym ze znajomych podlożyć go pod choinkę...:evil_lol: Quote
Negri Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 To ja mam lepsze pomysł ja mu założę kokardkę i nawet opłacę fryzjera a 24 grudnia będzie siedział pod Twoją choinką może być :cool3: Quote
Koperek Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Bardzo ciężko MISIEK przebija się przez nieszczęścia na dogo :shake: Tak dlugo do niego nikt nie zaglądał, a malutki tak bardzo specjalny i oryginalny, tak bardzo chciałby kogoś pokochać...:placz: Quote
GoskaGoska Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 ja po cichu liczylam, ze jego nie ma juz w schronisku, bo ktos go adpotowala , a jednak jest :( Quote
Koperek Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 GoskaGoska napisał(a):ja po cichu liczylam, ze jego nie ma juz w schronisku, bo ktos go adpotowala , a jednak jest :( Wiesz Goska, on nie taki łatwy przypadek, ale o tym to już dyskusja w innym czasie. Quote
Koperek Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 A ja sama do siebie będę pisać... :roll: W środę MISIEK jak zwykle wyszedł do mnie, podał mi łapkę przez kraty i zdążyłam go podrapać nim psy się zbiegły. Nie ma on łatwego życia- jakiś nowy go atakuje i się uwziął na biedaczka mojego:-(:placz: Quote
Recommended Posts