M&T Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 [quote name='Okamia'] bo ja jestem oryginalna :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] ojj, zgadzam się :evil_lol::evil_lol: i co, ktoś chętny się już zgłosił? :eviltong: Quote
Okamia Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 [quote name='M&T']ojj, zgadzam się :evil_lol::evil_lol: i co, ktoś chętny się już zgłosił? :eviltong:[/quote] No łapeczek :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A i Asia się pytała kto szuka noclegu :lol::lol::lol: Quote
M&T Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 [quote name='Okamia']No łapeczek :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A i Asia się pytała kto szuka noclegu :lol::lol::lol:[/quote] no łapeczek to wiem :eviltong: wiem, czytałam na wątku zlotowym :evil_lol: Quote
Okamia Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 Na razie nie mam czasu na zdjęcia jakiekolwiek Kelly więc nie obrażajcie się... Mam ważny powód... Szukam mieszkania w Poznaniu abym mogła spokojnie się uczyć i może przeprowadzić tam z Kelly... Jeśli znajdę to M&T mogła by spać u mnie a nie u obcych i w ogóle :roll: Nie miejcie mi za złe więc braku fotek :razz: Quote
Sweet Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 mamy nadzieje ze cos znajdziesz:) i wybaczamy brak fotek:) Quote
Ad@ Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Hejka widze ze musze troche pogrzebac w tej galeri by znalesc jakies focie xD Jak tam Kelly? Quote
Okamia Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']mamy nadzieje ze cos znajdziesz:) i wybaczamy brak fotek:)[/quote] Dzięki... Znalazłam jedno ogłoszenie fajne, tanie i blisko mojej szkoły... pogadam z mamą i zadzwonię ;) jak nie wypali szukam dalej :roll: [quote name='Ad@']Hejka widze ze musze troche pogrzebac w tej galeri by znalesc jakies focie xD Jak tam Kelly?[/quote] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Kelly świetnie... Leży niedaleko i śpi :cool3::cool3::cool3::cool3: Quote
Sweet Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 o to dobrze:) gadaj z mama i załatwiajcie:) ale powiedz mi ty chcesz mieszkanie swoje czy tą tak zwaną stancje?? Quote
Okamia Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']o to dobrze:) gadaj z mama i załatwiajcie:) ale powiedz mi ty chcesz mieszkanie swoje czy tą tak zwaną stancje??[/quote] zależy co taniej wyjdzie :razz: bo szukam ogólnie tak do 350 zeta bez opłat... To co znalazłam to mieszkanie... stancje są zazwyczaj droższe :roll: Quote
Sweet Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 aha..:) ja tam sie na tym nie znam... bo i tak bede od siebie dojeżdżać autobusami..:) Quote
Okamia Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']aha..:) ja tam sie na tym nie znam... bo i tak bede od siebie dojeżdżać autobusami..:)[/quote] no ty masz blisko a ja 50 km :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Okamia Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']no niby blisko ale autobusami sie jedzie w nieskonczonośc;/ ty zawsze mozesz jezdzic pociagiem jesli masz w pniewach stacje:P hehe:) ale lepiej mieszkac w poznaniu jesli sie tam uczy..[/quote] Nie ma stacji :roll: Quote
Sweet Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 no niby blisko ale autobusami sie jedzie w nieskonczonośc;/ ty zawsze mozesz jezdzic pociagiem jesli masz w pniewach stacje:P hehe:) ale lepiej mieszkac w poznaniu jesli sie tam uczy.. Quote
Sweet Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 znalazłam jeszcze jedna fotke kelly:D [IMG]http://i245.photobucket.com/albums/gg45/yorka-kabi/xxSweetGr/P1060512.jpg[/IMG] prosze:) Quote
M&T Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 [url]http://i245.photobucket.com/albums/gg45/yorka-kabi/xxSweetGr/P1060512.jpg[/url] typowa mina psa mordercy :evil_lol: Quote
Ad@ Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 [url]http://i245.photobucket.com/albums/gg45/yorka-kabi/xxSweetGr/P1060512.jpg[/url] ahahahahah ale grozny pies z Kelly jest : D Quote
Okamia Posted August 21, 2008 Author Posted August 21, 2008 Jako że jestem ostatnio leniwa wrzucam wam link do albumu na fotosiku i tutaj możecie popodziwiać nowe foty Kelly :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [url]http://okamia.fotosik.pl/albumy/486666.html[/url] A tu daje po raz kolejny link do albumu zlotowego :lol: [url]http://okamia.fotosik.pl/albumy/486668.html[/url] Quote
Okamia Posted August 21, 2008 Author Posted August 21, 2008 [quote name='Kinia']Ja bym wolała je obejrzeć tutaj:)[/quote] nie chce mi się wrzucać :eviltong: Komp mi muli bo jakiegoś wira chyba załapał :angryy: i muszę poprosić Miśka by mi zrobił... A tak w ogóle gadałam z mamą i na następny zlot jadę z mamą i moją najmłodszą siostrą :evil_lol::evil_lol::evil_lol: bo ja stwierdziłam że pociągami nie będę sią tułać a ona sobie przynajmniej wyjedzie z naszego zadupia... Quote
Okamia Posted August 21, 2008 Author Posted August 21, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']czemu z taka obstawa:O::evil_lol:[/quote] jaką obstawą?? Ja mojego sponsora biorę :evil_lol: Diabeł mi chciał mamuśkę ukraść jak nas razem zobaczył :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Recommended Posts