Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='M&T']OMG :smhair2: miejmy nadzieję, że z tego wyrośnie :modla:[/quote]
Nie wiem :evil_lol: ale przynajmniej mam z kogo się nabijać:roflt:

Posted

[quote name='Okamia']Nie wiem :evil_lol: ale przynajmniej mam z kogo się nabijać:roflt:[/quote]

tyyyy.... jak możesz nabijać się z własnej siostry?? :x :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='M&T']tyyyy.... jak możesz nabijać się z własnej siostry?? :x :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]
A czemu nie mogę?? Ja słucham rocka a ona Dody:evil_lol: i dlatego mogę :roflt:

Posted

[quote name='Okamia']A czemu nie mogę?? Ja słucham rocka a ona Dody:evil_lol: i dlatego mogę :roflt:[/quote]

ale jesteś zuaaa :diabloti::diabloti: dlatego już Cię lubię :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='M&T']ale jesteś zuaaa :diabloti::diabloti: dlatego już Cię lubię :evil_lol::evil_lol:[/quote] :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='basia bonnie']Ooooh Wy moje rockowe dziołuszki :loveu: :loveu::loveu::loveu:[/quote]O!!! Zobaczcie kto do nas zawitał :cool3::cool3::cool3:

Posted

[quote name='basia bonnie']Ooooh Wy moje rockowe dziołuszki :loveu: :loveu::loveu::loveu:[/quote]

[quote name='Okamia']O!!! Zobaczcie kto do nas zawitał :cool3::cool3::cool3:[/quote]

Ahhh, nasze kochanie! :loveu::loveu:

Posted

[quote name='basia bonnie']Tak to jaaaa:B-fly::B-fly::B-fly:[/quote]

[quote name='Okamia']Przecież widzimy kochanie :cool3::cool3::cool3:[/quote]

no właśnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='basia bonnie']Ohh też Was kocham :loveu: :loveu: :loveu:
Spakowane już? :evil_lol:[/quote]

dobry żart :evil_lol: ja jeszcze zakupów dla Mickiego nie zrobiłam xD chociaż już wczoraj zamówiłam mu szeleczki :cool3:

Posted

[quote name='M&T']dobry żart :evil_lol: ja jeszcze zakupów dla Mickiego nie zrobiłam xD chociaż już wczoraj zamówiłam mu szeleczki :cool3:[/quote]

[quote name='Okamia']NIE :evil_lol:[/quote]
Haha cóż za zgodność:lol: ja jutro mam zrobić liste rzeczy co biorę co muszę kupić, w czwartek na zakupy, w piatek do Tatralandii:multi: w sobotę mamy akcje ze schrona, a w niedziele pakowanko i wyjazd:multi:

Posted

[quote name='basia bonnie']Haha cóż za zgodność:lol: ja jutro mam zrobić liste rzeczy co biorę co muszę kupić, w czwartek na zakupy, w piatek do Tatralandii:multi: w sobotę mamy akcje ze schrona, a w niedziele pakowanko i wyjazd:multi:[/quote]
A co to Tatralandia??

Posted

[quote name='basia bonnie']Haha cóż za zgodność:lol: ja jutro mam zrobić liste rzeczy co biorę co muszę kupić, w czwartek na zakupy, w piatek do Tatralandii:multi: w sobotę mamy akcje ze schrona, a w niedziele pakowanko i wyjazd:multi:[/quote]

ja jutro mam spotkanko z osobami z przedszkola :cool3::cool3: w czw idę na zakupy dla Mickiego, w piątek spisuję wszystko, co mam wziąć i idę na długaśny spacer z Mickim, w sb się pakuję i idę na długaśny spacer z Mickim, a w ndz rano wyjazd :cool3: i ok. południa już będę w Sierakowie witać się z Karolinką :loveu: a w pn z Basia :loveu:

:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='M&T']ja jutro mam spotkanko z osobami z przedszkola :cool3::cool3: w czw idę na zakupy dla Mickiego, w piątek spisuję wszystko, co mam wziąć i idę na długaśny spacer z Mickim, w sb się pakuję i idę na długaśny spacer z Mickim, a w ndz rano wyjazd :cool3: i ok. południa już będę w Sierakowie witać się z Karolinką :loveu: a w pn z Basia :loveu:

:evil_lol::evil_lol:[/quote]

Ja będę koło 15 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='basia bonnie']zobacz sobie :)
[URL]http://www.tatralandia.sk/main.php?menu=&lang=pl[/URL][/quote]

A ja tam byłam :cool3: ale czy to przypadkiem nie jest na Słowacji? ;>