M&T Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 [quote name='Okamia']Tyż :tard::stupid::roflt:[/quote] OMG :smhair2: miejmy nadzieję, że z tego wyrośnie :modla: Quote
Okamia Posted July 29, 2008 Author Posted July 29, 2008 [quote name='M&T']OMG :smhair2: miejmy nadzieję, że z tego wyrośnie :modla:[/quote] Nie wiem :evil_lol: ale przynajmniej mam z kogo się nabijać:roflt: Quote
M&T Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 [quote name='Okamia']Nie wiem :evil_lol: ale przynajmniej mam z kogo się nabijać:roflt:[/quote] tyyyy.... jak możesz nabijać się z własnej siostry?? :x :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Okamia Posted July 29, 2008 Author Posted July 29, 2008 [quote name='M&T']tyyyy.... jak możesz nabijać się z własnej siostry?? :x :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] A czemu nie mogę?? Ja słucham rocka a ona Dody:evil_lol: i dlatego mogę :roflt: Quote
M&T Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 [quote name='Okamia']A czemu nie mogę?? Ja słucham rocka a ona Dody:evil_lol: i dlatego mogę :roflt:[/quote] ale jesteś zuaaa :diabloti::diabloti: dlatego już Cię lubię :evil_lol::evil_lol: Quote
Okamia Posted July 29, 2008 Author Posted July 29, 2008 [quote name='M&T']ale jesteś zuaaa :diabloti::diabloti: dlatego już Cię lubię :evil_lol::evil_lol:[/quote] :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
basia bonnie Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Ooooh Wy moje rockowe dziołuszki :loveu: :loveu::loveu::loveu: Quote
Okamia Posted July 29, 2008 Author Posted July 29, 2008 [quote name='basia bonnie']Ooooh Wy moje rockowe dziołuszki :loveu: :loveu::loveu::loveu:[/quote]O!!! Zobaczcie kto do nas zawitał :cool3::cool3::cool3: Quote
M&T Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 [quote name='basia bonnie']Ooooh Wy moje rockowe dziołuszki :loveu: :loveu::loveu::loveu:[/quote] [quote name='Okamia']O!!! Zobaczcie kto do nas zawitał :cool3::cool3::cool3:[/quote] Ahhh, nasze kochanie! :loveu::loveu: Quote
Okamia Posted July 29, 2008 Author Posted July 29, 2008 [quote name='M&T']Ahhh, nasze kochanie! :loveu::loveu:[/quote] Nom dokładnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::loveu: Quote
Okamia Posted July 29, 2008 Author Posted July 29, 2008 [quote name='basia bonnie']Tak to jaaaa:B-fly::B-fly::B-fly:[/quote] Przecież widzimy kochanie :cool3::cool3::cool3: Quote
M&T Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 [quote name='basia bonnie']Tak to jaaaa:B-fly::B-fly::B-fly:[/quote] [quote name='Okamia']Przecież widzimy kochanie :cool3::cool3::cool3:[/quote] no właśnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Okamia Posted July 29, 2008 Author Posted July 29, 2008 [quote name='M&T']no właśnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
basia bonnie Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Ohh też Was kocham :loveu: :loveu: :loveu: Spakowane już? :evil_lol: Quote
M&T Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 [quote name='basia bonnie']Ohh też Was kocham :loveu: :loveu: :loveu: Spakowane już? :evil_lol:[/quote] dobry żart :evil_lol: ja jeszcze zakupów dla Mickiego nie zrobiłam xD chociaż już wczoraj zamówiłam mu szeleczki :cool3: Quote
Okamia Posted July 29, 2008 Author Posted July 29, 2008 [quote name='basia bonnie']Ohh też Was kocham :loveu: :loveu: :loveu: Spakowane już? :evil_lol:[/quote] NIE :evil_lol: Quote
basia bonnie Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 [quote name='M&T']dobry żart :evil_lol: ja jeszcze zakupów dla Mickiego nie zrobiłam xD chociaż już wczoraj zamówiłam mu szeleczki :cool3:[/quote] [quote name='Okamia']NIE :evil_lol:[/quote] Haha cóż za zgodność:lol: ja jutro mam zrobić liste rzeczy co biorę co muszę kupić, w czwartek na zakupy, w piatek do Tatralandii:multi: w sobotę mamy akcje ze schrona, a w niedziele pakowanko i wyjazd:multi: Quote
Okamia Posted July 29, 2008 Author Posted July 29, 2008 [quote name='basia bonnie']Haha cóż za zgodność:lol: ja jutro mam zrobić liste rzeczy co biorę co muszę kupić, w czwartek na zakupy, w piatek do Tatralandii:multi: w sobotę mamy akcje ze schrona, a w niedziele pakowanko i wyjazd:multi:[/quote] A co to Tatralandia?? Quote
M&T Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 [quote name='basia bonnie']Haha cóż za zgodność:lol: ja jutro mam zrobić liste rzeczy co biorę co muszę kupić, w czwartek na zakupy, w piatek do Tatralandii:multi: w sobotę mamy akcje ze schrona, a w niedziele pakowanko i wyjazd:multi:[/quote] ja jutro mam spotkanko z osobami z przedszkola :cool3::cool3: w czw idę na zakupy dla Mickiego, w piątek spisuję wszystko, co mam wziąć i idę na długaśny spacer z Mickim, w sb się pakuję i idę na długaśny spacer z Mickim, a w ndz rano wyjazd :cool3: i ok. południa już będę w Sierakowie witać się z Karolinką :loveu: a w pn z Basia :loveu: :evil_lol::evil_lol: Quote
Okamia Posted July 29, 2008 Author Posted July 29, 2008 [quote name='M&T']ja jutro mam spotkanko z osobami z przedszkola :cool3::cool3: w czw idę na zakupy dla Mickiego, w piątek spisuję wszystko, co mam wziąć i idę na długaśny spacer z Mickim, w sb się pakuję i idę na długaśny spacer z Mickim, a w ndz rano wyjazd :cool3: i ok. południa już będę w Sierakowie witać się z Karolinką :loveu: a w pn z Basia :loveu: :evil_lol::evil_lol:[/quote] Ja będę koło 15 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
M&T Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 [quote name='Okamia']Ja będę koło 15 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] no to poczekam na ciebie :evil_lol::evil_lol: Quote
basia bonnie Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 zobacz sobie :) [url]http://www.tatralandia.sk/main.php?menu=&lang=pl[/url] Quote
M&T Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 [quote name='basia bonnie']zobacz sobie :) [URL]http://www.tatralandia.sk/main.php?menu=&lang=pl[/URL][/quote] A ja tam byłam :cool3: ale czy to przypadkiem nie jest na Słowacji? ;> Quote
basia bonnie Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 [quote name='M&T']A ja tam byłam :cool3: ale czy to przypadkiem nie jest na Słowacji? ;>[/quote] Tak:multi: Podobało Ci się?:cool3: Quote
Recommended Posts