Okamia Posted July 29, 2008 Author Posted July 29, 2008 [quote name='M&T']uh ah jaka ona piękna :loveu::loveu: [URL]http://img299.imageshack.us/img299/1764/kelly001xz4.jpg[/URL] patrzcie! ja mam misia, a wy nie! :evil_lol: jeszcze tylko...4 dni :cool3:[/quote] Nom :cool3: Ten misiu taki zdezelowany jest że aż wstyd :evil_lol: a ona go oddać nie chce :lol: muszę jej już nowego kupić ... Załatwiłam aparat na zlot :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale będziemy fot pstrykać xD Wczoraj poznaliśmy chłopaka z labkiem i dzisiaj wieczorkiem na spacerek razem idziemy więc mając aparat porobię parę fotek :eviltong: A wiesz co jest najlepsze Martynko?? Że on z Twoich okolic przyjechał :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Tepes Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 [COLOR=Blue]No no śliczna panienka:loveu: A nad kim to ona się znęca?:D [/COLOR] Quote
Okamia Posted July 29, 2008 Author Posted July 29, 2008 [quote name='Acctiually'][COLOR=Blue]No no śliczna panienka:loveu: A nad kim to ona się znęca?:D [/COLOR][/quote] Nad misiem z paczki bożonarodzeniowej :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
M&T Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 [quote name='Okamia']Nom :cool3: Ten misiu taki zdezelowany jest że aż wstyd :evil_lol: a ona go oddać nie chce :lol: muszę jej już nowego kupić ... Załatwiłam aparat na zlot :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale będziemy fot pstrykać xD Wczoraj poznaliśmy chłopaka z labkiem i dzisiaj wieczorkiem na spacerek razem idziemy więc mając aparat porobię parę fotek :eviltong: A wiesz co jest najlepsze Martynko?? Że on z Twoich okolic przyjechał :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] Mój Mickey ma swoją zdezelowaną zabawkową kość, której też nie chce oddać :evil_lol::evil_lol: no to na zdjęcia mamy trzy aparaty :cool3: twój, mój i jeszcze moja kumpela może weźmie :evil_lol::evil_lol: ciekawe, czy Basia też będzie miała :eviltong: oo, z moich okolic powiadasz... :cool3::cool3: a skąd dokładnie? :lol: bo jak blisko mnie to ja bym chętnie go poznała, bo to zawsze nowy kompan spacerków :lol::lol: Quote
basia bonnie Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 [quote name='M&T'] no to na zdjęcia mamy trzy aparaty :cool3: twój, mój i jeszcze moja kumpela może weźmie :evil_lol::evil_lol: ciekawe, czy Basia też będzie miała :eviltong: [/quote] Jak mój braciszek raczy ruszyć doope i pojechać do miasta i odebrać go ze sklepu no to wezmę:lol: W ogóle to cześć moje kochania :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Okamia Posted July 29, 2008 Author Posted July 29, 2008 [quote name='M&T']Mój Mickey ma swoją zdezelowaną zabawkową kość, której też nie chce oddać :evil_lol::evil_lol: no to na zdjęcia mamy trzy aparaty :cool3: twój, mój i jeszcze moja kumpela może weźmie :evil_lol::evil_lol: ciekawe, czy Basia też będzie miała :eviltong: oo, z moich okolic powiadasz... :cool3::cool3: a skąd dokładnie? :lol: bo jak blisko mnie to ja bym chętnie go poznała, bo to zawsze nowy kompan spacerków :lol::lol:[/quote] Ja planuje wyrzucić ją ale serca nie mam:eviltong: ale fotek narobimy :lol: jestem ciekawa ile z nich będzie git :cool3: Z Redy czy jakoś tak :evil_lol: tylko psiak nie jego a jego wujka z Pniew :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
M&T Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 [quote name='Okamia']Ja planuje wyrzucić ją ale serca nie mam:eviltong: ale fotek narobimy :lol: jestem ciekawa ile z nich będzie git :cool3: Z Redy czy jakoś tak :evil_lol: tylko psiak nie jego a jego wujka z Pniew :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] to nie wyrzucaj! :eviltong: proszę o mega dużo tych fotek! :cool3: a Reda, to blisko ^^ a swojego psiaka ma? :cool3: Quote
Okamia Posted July 29, 2008 Author Posted July 29, 2008 [quote name='M&T']to nie wyrzucaj! :eviltong: proszę o mega dużo tych fotek! :cool3: a Reda, to blisko ^^ a swojego psiaka ma? :cool3:[/quote] nie wyrzucam przecież:eviltong: nom sama będziesz sobie robić :cool3: właśnie nie ma... ale chciał by mieć :evil_lol: Hej Basiu kochanie :D Quote
M&T Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 [quote name='Okamia']nie wyrzucam przecież:eviltong: nom sama będziesz sobie robić :cool3: właśnie nie ma... ale chciał by mieć :evil_lol:[/quote] ale chcesz wyrzucić :eviltong: jak mam sobie sama robić? xD to niech kupi :evil_lol::evil_lol: najlepiej Kolti, której próbuję znaleźć domek :eviltong: Quote
basia bonnie Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 A mnie olały :placz::placz::placz::placz::placz: już ja Wam się odwdzięczę na zlocie..:obrazic: Quote
Okamia Posted July 29, 2008 Author Posted July 29, 2008 [quote name='M&T']ale chcesz wyrzucić :eviltong: jak mam sobie sama robić? xD to niech kupi :evil_lol::evil_lol: najlepiej Kolti, której próbuję znaleźć domek :eviltong:[/quote] jak kupie nową to wyrzucę :evil_lol: Nie wiem xD zobacz na fotce tam są takie asy :roflt::roflt::roflt:np. moja siostra:roflt: Spoko :evil_lol: tylko że on uwielbia husky :roll: [quote name='basia bonnie']A mnie olały :placz::placz::placz::placz::placz: już ja Wam się odwdzięczę na zlocie..:obrazic:[/quote] Przecież przywitałam Cię kochanie :P Quote
M&T Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 [quote name='basia bonnie']A mnie olały :placz::placz::placz::placz::placz: już ja Wam się odwdzięczę na zlocie..:obrazic:[/quote] przecież nie olałyśmy cię kochana! :buzi: :lol::lol: Quote
basia bonnie Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 [quote name='Okamia'] Przecież przywitałam Cię kochanie :P[/quote] ale tak nieromantycznie:-( [quote name='M&T']przecież nie olałyśmy cię kochana! :buzi: :lol::lol:[/quote] nie przyjęte przeprosiny:diabloti: musisz napisać wierszyyyk!:multi: Quote
M&T Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 [quote name='Okamia']jak kupie nową to wyrzucę :evil_lol: Nie wiem xD zobacz na fotce tam są takie asy :roflt::roflt::roflt:np. moja siostra:roflt: Spoko :evil_lol: tylko że on uwielbia husky :roll: [/quote] ale jak nie wyrzucisz, to będziesz miała dwie :cool3: twoja siorka ma fotkę.pl? :evil_lol: to niech kupi :evil_lol: [quote name='basia bonnie'] nie przyjęte przeprosiny:diabloti: musisz napisać wierszyyyk!:multi:[/quote] och Basiu moja kochana! tak bardzo przez nas niedoceniana! Wybacz nam proszę ! To ...ci trawę skoszę? xD może być? :evil_lol::evil_lol: Quote
basia bonnie Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 [quote name='M&T'] och Basiu moja kochana! tak bardzo przez nas niedoceniana! Wybacz nam proszę ! To ...ci trawę skoszę? xD może być? :evil_lol::evil_lol:[/quote] Ohhhhhhhhhhhhhh:loveu::loveu::loveu: najpiękniejszy wiersz,jaki kiedykolwiek ktokolwiek gdziekolwiek napisał dla mnie:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
M&T Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 [quote name='basia bonnie']Ohhhhhhhhhhhhhh:loveu::loveu::loveu: najpiękniejszy wiersz,jaki kiedykolwiek ktokolwiek gdziekolwiek napisał dla mnie:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/quote] Czyli że mi wybaczyłaś?? :modla::modla: Quote
M&T Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 [quote name='Okamia']taaa.... ma fotkę :roflt:[/quote] a, jeśli mogę spytać, w jakim wieku jest twoja siostrzyczka? :evil_lol: Quote
Okamia Posted July 29, 2008 Author Posted July 29, 2008 [quote name='M&T']a, jeśli mogę spytać, w jakim wieku jest twoja siostrzyczka? :evil_lol:[/quote] która?? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
M&T Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 [quote name='Okamia']która?? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] no ta, co ma fotkę :eviltong: a ile masz w ogóle sióstr? xP Quote
Okamia Posted July 29, 2008 Author Posted July 29, 2008 [quote name='M&T']no ta, co ma fotkę :eviltong: a ile masz w ogóle sióstr? xP[/quote] 2 xD ta co ma fotkę to chyba z 12 :roll: Quote
M&T Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 [quote name='Okamia']2 xD ta co ma fotkę to chyba z 12 :roll:[/quote] hihi :evil_lol::evil_lol: ale nie jest emo? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Okamia Posted July 29, 2008 Author Posted July 29, 2008 [quote name='M&T']hihi :evil_lol::evil_lol: ale nie jest emo? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] nie :evil_lol: jest fanką dody :tard::stupid::roflt: Quote
M&T Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 [quote name='Okamia']nie :evil_lol: jest fanką dody :tard::stupid::roflt:[/quote] o matko, ze skrajności w skrajność xD tylko nie mów, że lubi Gosię Andrzejewicz!! :shock: Quote
Okamia Posted July 29, 2008 Author Posted July 29, 2008 [quote name='M&T']o matko, ze skrajności w skrajność xD tylko nie mów, że lubi Gosię Andrzejewicz!! :shock:[/quote] Tyż :tard::stupid::roflt: Quote
Recommended Posts