Okamia Posted July 21, 2008 Author Posted July 21, 2008 [quote name='basia bonnie']oohh, kochacie moje wierszyki :multi: na zlocie to Wam będę pisać tomiki :loveu::loveu::loveu:[/quote] Nom :evil_lol: to które worki zamawiasz?? :cool3: Quote
basia bonnie Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 [quote name='Okamia']Nom :evil_lol: to które worki zamawiasz?? :cool3:[/quote] hmmm nie wiem.. nie wiem czy w karusku maja szybka wysylke....bo w sumie trza to zamówić jak najszybciej,żeby doszło..! Quote
Okamia Posted July 21, 2008 Author Posted July 21, 2008 [quote name='basia bonnie']hmmm nie wiem.. nie wiem czy w karusku maja szybka wysylke....bo w sumie trza to zamówić jak najszybciej,żeby doszło..![/quote] Ja niestety muszę poczekać aż ojciec spadnie z nieba :angryy: Quote
basia bonnie Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 [quote name='Okamia']Ja niestety muszę poczekać aż ojciec spadnie z nieba :angryy:[/quote] Ja chyba napisze do karuska czy mają to w magazynie i czy mi wyślą od razu bo jak nie to nie biore... ale jeszcze popatrze na allegro! Quote
basia bonnie Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 [url]http://allegro.pl/item401188511_wybieracz_psich_odchodow_kupozbieracz_najtaniej_.html[/url] hmm ten fajny i tani :cool3: Quote
Okamia Posted July 21, 2008 Author Posted July 21, 2008 [quote name='basia bonnie']Ja chyba napisze do karuska czy mają to w magazynie i czy mi wyślą od razu bo jak nie to nie biore... ale jeszcze popatrze na allegro![/quote] Na allegro szukałam i nic nie znalazłam :angryy: Jestem coraz bardziej zła bo mój ojciec miał w sobotę z rejsu wrócić i dać znać a tu dooopa :angryy: a najgorsze jest to że tel mu ukradli gdzieś w Bocośtam i nie mam nawet jak do niego zadzwonić (nie mieszkam z ojcem ;) ):angryy: Quote
basia bonnie Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 [quote name='Okamia']Na allegro szukałam i nic nie znalazłam :angryy: Jestem coraz bardziej zła bo mój ojciec miał w sobotę z rejsu wrócić i dać znać a tu dooopa :angryy: a najgorsze jest to że tel mu ukradli gdzieś w Bocośtam i nie mam nawet jak do niego zadzwonić (nie mieszkam z ojcem ;) ):angryy:[/quote] [url]http://allegro.pl/item401188511_wybieracz_psich_odchodow_kupozbieracz_najtaniej_.html[/url] ja chyba biore ten;) hehe ja tez niedlugo bede mieszkac bez ojca;) dobra,ide zapytac mame czy to mogę kupić..:lol: Quote
M&T Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 [quote name='basia bonnie']no dopsz, Tofisiu :loveu: lepiej?:cool3: chyba,ze wolisz kolejny wierszyk na przeprosiny? :grins: Hahah to moze byc ciekawe:evil_lol:[/quote] żadnych wierszyków!! Tofisiek wystarczy xD Wiesz, po prostu najpierw ważę siebie, później biorę Mickiego na ręcę i ważę się z nim :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Okamia Posted July 21, 2008 Author Posted July 21, 2008 [quote name='basia bonnie'][URL]http://allegro.pl/item401188511_wybieracz_psich_odchodow_kupozbieracz_najtaniej_.html[/URL] ja chyba biore ten;) hehe ja tez niedlugo bede mieszkac bez ojca;) dobra,ide zapytac mame czy to mogę kupić..:lol:[/quote] Ja zamówię wszystko z krakuska to mi taniej wyjdzie o 10 zł :evil_lol:a zamówię jutro lub po jutrze :lol: i napisze że musi dojść do 1.08 :roll: [quote name='M&T']żadnych wierszyków!! Tofisiek wystarczy xD Wiesz, po prostu najpierw ważę siebie, później biorę Mickiego na ręcę i ważę się z nim :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] To ja idę zważyć Kelly XD:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
basia bonnie Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 [quote name='M&T']żadnych wierszyków!! Tofisiek wystarczy xD Wiesz, po prostu najpierw ważę siebie, później biorę Mickiego na ręcę i ważę się z nim :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] ok Tofisko:loveu: hahah:evil_lol: [quote name='Okamia']Ja zamówię wszystko z krakuska to mi taniej wyjdzie o 10 zł :evil_lol:a zamówię jutro lub po jutrze :lol: i napisze że musi dojść do 1.08 :roll: To ja idę zważyć Kelly XD:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] Czemu wyjdzie taniej o 10zł?:cool3: Quote
Okamia Posted July 21, 2008 Author Posted July 21, 2008 [quote name='basia bonnie']Czemu wyjdzie taniej o 10zł?:cool3:[/quote] bo ja zamawiam za pobraniem :cool3: bo jak dla mnie szybciej i łatwiej :cool3: Chcecie wiedzieć ile Klucha waży?? Quote
M&T Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 [quote name='Okamia'] To ja idę zważyć Kelly XD:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] To czekamy na wyniki :evil_lol::evil_lol: [quote name='basia bonnie']ok Tofisko:loveu: [/quote] Basiuniu :loveu::loveu::loveu::evil_lol::evil_lol: Quote
basia bonnie Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 [quote name='Okamia']bo ja zamawiam za pobraniem :cool3: bo jak dla mnie szybciej i łatwiej :cool3: Chcecie wiedzieć ile Klucha waży??[/quote] hehe ja tez zawsze za pobraniem ;) a ktore z karuska zamawiasz w koncu?:cool3: ile?:cool3::cool3: [quote name='M&T']To czekamy na wyniki :evil_lol::evil_lol: Basiuniu :loveu::loveu::loveu::evil_lol::evil_lol:[/quote] :-x :-x :-x Quote
Okamia Posted July 21, 2008 Author Posted July 21, 2008 [quote name='M&T']To czekamy na wyniki :evil_lol::evil_lol:[/quote] Chyba ma niedowagę:evil_lol: waży 20 kg przy wzroście 63 cm w kłębie :razz: Zamawiam tańsze woreczki, tabletki i Fiprex ;) Quote
M&T Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 [quote name='basia bonnie']:-x :-x :-x[/quote] Haha! I jakie to uczucie? :diabloti::diabloti::diabloti: [quote name='Okamia']Chyba ma niedowagę:evil_lol: waży 20 kg przy wzroście 63 cm w kłębie :razz: [/quote] To mało? Bo ja się tam nie znam xD A mi się udało zmierzyć Mickiego :cool3::cool3: ma dokładnie 53cm w kłębie, więc na pewno nie urósł xP Quote
Okamia Posted July 21, 2008 Author Posted July 21, 2008 [quote name='M&T']To mało? Bo ja się tam nie znam xD A mi się udało zmierzyć Mickiego :cool3::cool3: ma dokładnie 53cm w kłębie, więc na pewno nie urósł xP[/quote] Powinna mieć chyba z 25 :evil_lol: [SIZE=1]zakładam Kolti cooldoga :cool3:[/SIZE] Quote
M&T Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 [quote name='Okamia']Powinna mieć chyba z 25 :evil_lol: [SIZE=1]zakładam Kolti cooldoga :cool3:[/SIZE][/quote] Aha xD co to cooldog? :hmmmm: Quote
basia bonnie Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 [quote name='Okamia'] Zamawiam tańsze woreczki, tabletki i Fiprex ;)[/quote] [url]http://www.karusek.com.pl/produkt.php?prod_id=6202&action=prod[/url] te?:cool3: ja chyba je tez wezme;) tylko ktora cena za ktore? :hmmmm: [quote name='M&T']Haha! I jakie to uczucie? :diabloti::diabloti::diabloti: A mi się udało zmierzyć Mickiego :cool3::cool3: ma dokładnie 53cm w kłębie, więc na pewno nie urósł xP[/quote] swietne:diabloti::loveu::loveu::loveu: bonnie ma 20cm mniej w klebie:lol: Quote
M&T Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 [quote name='basia bonnie'] swietne:diabloti::loveu::loveu::loveu: bonnie ma 20cm mniej w klebie:lol:[/quote] Ehh...I niby ja mam z tobą romansować? :shake: :evil_lol::evil_lol: KURDUPEL!!!! :diabloti::diabloti::diabloti::evil_lol::eviltong: Quote
basia bonnie Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 [quote name='M&T']Ehh...I niby ja mam z tobą romansować? :shake: :evil_lol::evil_lol: KURDUPEL!!!! :diabloti::diabloti::diabloti::evil_lol::eviltong:[/quote] nie masz wyjscia :grins: Bonnie strzela focha i mówi,że na zlocie pożałujesz tego słowa:loveu: Quote
M&T Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 [quote name='basia bonnie']nie masz wyjscia :grins: Bonnie strzela focha i mówi,że na zlocie pożałujesz tego słowa:loveu:[/quote] Ehh...no trudno, jakoś przeżyję :eviltong::eviltong: Mickey mnie obroni :evil_lol::evil_lol: Już za dwa tygodnie się spotkamy!! :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Okamia Posted July 21, 2008 Author Posted July 21, 2008 [quote name='M&T']Aha xD co to cooldog? :hmmmm:[/quote] Taka śmieszna stronka :evil_lol: [quote name='basia bonnie'][URL]http://www.karusek.com.pl/produkt.php?prod_id=6202&action=prod[/URL] te?:cool3: ja chyba je tez wezme;) tylko ktora cena za ktore? :hmmmm: swietne:diabloti::loveu::loveu::loveu: bonnie ma 20cm mniej w klebie:lol:[/quote] Te za 9.90 to te z pieskiem :evil_lol: a ta Twoja Bonnie niewyrośnięta :eviltong: Quote
basia bonnie Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 [quote name='M&T']Ehh...no trudno, jakoś przeżyję :eviltong::eviltong: Mickey mnie obroni :evil_lol::evil_lol: Już za dwa tygodnie się spotkamy!! :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:[/quote] hahahah bedzie fajnie:cool3: no nie wiem,nie wiem :P aaaaaaaaa:multi::multi::multi: to zaraz!!! :multi::multi::multi::multi: [quote name='Okamia'] Te za 9.90 to te z pieskiem :evil_lol: a ta Twoja Bonnie niewyrośnięta :eviltong:[/quote] Aha:cool3: a wysylka ile?xD bierzesz je? :) ja je wezme:) Bo jej nie karmiłam:diabloti: niewyrosnieta,ale charakterna:cool3: Quote
Okamia Posted July 21, 2008 Author Posted July 21, 2008 [B][URL="http://kolti.cooldog.pl/"]http://kolti.cooldog.pl[/URL] [/B] Jutro uzupełnię resztę [B][URL="http://kelly.cooldog.pl/"]http://kelly.cooldog.pl[/URL][/B] A to mojej pyzy xD Spadam spać xD Quote
M&T Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 dzięki za ten profilek :buzi::buzi::buzi: też spadam spać ^^ Quote
Recommended Posts