Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='basia bonnie']Cześć przyszła współlokatorko Karolinko!:diabloti: :hand:
:loveu: :loveu: :loveu:[/quote]

Witaj przyszła współlokatorko Basiu :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='basia bonnie']oh jak ja nie lubię mojego imienia:loveu::loveu::loveu:[/quote]
Biedna Basia :evil_lol: a mi sie moje podoba :eviltong:

Posted

[quote name='Okamia']Biedna Basia :evil_lol: a mi sie moje podoba :eviltong:[/quote]
Kalolcia:loveu::loveu::loveu: ja juz chce zlot:multi: i nasze psiaki będą szaleć:loveu: i my będziemy szaleć w naszym domku.. rozniesiemy go, o!:diabloti::cool3:

Posted

[quote name='basia bonnie']Kalolcia:loveu::loveu::loveu: ja juz chce zlot:multi: i nasze psiaki będą szaleć:loveu: i my będziemy szaleć w naszym domku.. rozniesiemy go, o!:diabloti::cool3:[/quote]
Zaczynam robić listę rzeczy potrzebnych xD masz jakieś pomysły?? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Okamia']Zaczynam robić listę rzeczy potrzebnych xD masz jakieś pomysły?? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]
Tez wlasnie mam zamiar zrobic taka liste... ;) jeszcze trza sie wybrac na zakupy! i dla siebie i dla psa hehe :) i właśnie nie mam pojęcia co wziac..:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='basia bonnie']Tez wlasnie mam zamiar zrobic taka liste... ;) jeszcze trza sie wybrac na zakupy! i dla siebie i dla psa hehe :) i właśnie nie mam pojęcia co wziac..:evil_lol::evil_lol:[/quote]

ja mam zamówioną wizytę u weta xD i zakraplanie będzie :evil_lol: nie wiem jakie akcesoria brać ;)

Posted

[quote name='Okamia']ja mam zamówioną wizytę u weta xD i zakraplanie będzie :evil_lol: nie wiem jakie akcesoria brać ;)[/quote]
ja jutro ide po odkleszczacz:evil_lol: i odrobacze Bonnie :) i kupie tabletki neutralizujące zapach cieczki,na wypadek gdyby dostała, ale nie powinna, bo w maju miała cieczke..ale lepiej dmuchać na zimne, bo teraz juz nie zdąże wysterylkować.. :(
a dla psa..hmm miski,zabawki,legowisko(chyba ze spi w poscieli:loveu:)karme,szczotke,jakies woreczki na psie kupy(kompletnie nie wiem skad wziac...:/) hmmm co jeszcze?:cool3: aaa kaganiec, ksiazeczke zdrowia..

Posted

jezu, ale gadaniny macie :P i macie szczęści, że macie kasę na te zakupy :(

bo u mnie jest tak, że mama:
1. nie chce dać kasy na zakupy dla psa
2. NIE CHCE Z NIM Iść DO WETA!!! Bo twierdzi, że nie trzeba ;/ ;/

Posted

[quote name='M&T']jezu, ale gadaniny macie :P i macie szczęści, że macie kasę na te zakupy :(

bo u mnie jest tak, że mama:
1. nie chce dać kasy na zakupy dla psa
2. NIE CHCE Z NIM Iść DO WETA!!! Bo twierdzi, że nie trzeba ;/ ;/[/quote]
mi tez nie chciala dac... no ale sama potem stwierdzila ze musze kupic jej takie przenosne miseczki,smaczki, worek karmy na zlot, odkleszczyc, odrobaczyc, kupic kaganiec, wysterylizowac!!..;)

a co bierzecie na psie kupy?..

Posted

[quote name='basia bonnie']mi tez nie chciala dac... no ale sama potem stwierdzila ze musze kupic jej takie przenosne miseczki,smaczki, worek karmy na zlot, odkleszczyc, odrobaczyc, kupic kaganiec, wysterylizowac!!..;)

a co bierzecie na psie kupy?..[/quote]

z internetu zamawiam bo u mnie nie idzie dostać xD a ile u Ciebie kosztują te tabletki?? Musze z wetem pogadać może tez mi takie sprowadzi :cool3:
Ja jeszcze nie mam kasy ale mój wet mnie zna i mieszkamy koło siebie więc mogę zawsze na raty iść brać :evil_lol: jak mi nie dadzą tyle ile będzie trzeba :lol: a tabletki na robaki kosztują 3 10 zeta więc źle nie jest :roll:

Posted

[quote name='Okamia']z internetu zamawiam bo u mnie nie idzie dostać xD a ile u Ciebie kosztują te tabletki?? Musze z wetem pogadać może tez mi takie sprowadzi :cool3:
Ja jeszcze nie mam kasy ale mój wet mnie zna i mieszkamy koło siebie więc mogę zawsze na raty iść brać :evil_lol: jak mi nie dadzą tyle ile będzie trzeba :lol: a tabletki na robaki kosztują 3 10 zeta więc źle nie jest :roll:[/quote]
z neta zamawiasz torebki na kupy? z jakiej stronki? :)
Tabletki tylko w necie widziałam.. 25zł 30 sztuk, ale właściwie to chyba ich nie kupie,bo Bonnie miała cieczke w maju,wiec niemozliwe by miala w sierpniu,a zaraz po zlocie idzie na sterylke, wiec sie moga zmarnowac :P hehe ja tez mam taka wetke,ze jak nie mam przy sobie to moge jej doniesc :) ale ona taka niezbyt jest.. znaczy po jakies tam preparaty to moge isc, ale np. psa do sterylki bym jej juz nie dała..:roll: Boni pojedzie do swietnej lecznicy 35km ode mnie :P ale przynajmniej będe spokojna i wiem,że będzie w dobrych rękach:)

Posted

[quote name='basia bonnie']z neta zamawiasz torebki na kupy? z jakiej stronki? :)
Tabletki tylko w necie widziałam.. 25zł 30 sztuk, ale właściwie to chyba ich nie kupie,bo Bonnie miała cieczke w maju,wiec niemozliwe by miala w sierpniu,a zaraz po zlocie idzie na sterylke, wiec sie moga zmarnowac :P hehe ja tez mam taka wetke,ze jak nie mam przy sobie to moge jej doniesc :) ale ona taka niezbyt jest.. znaczy po jakies tam preparaty to moge isc, ale np. psa do sterylki bym jej juz nie dała..:roll: Boni pojedzie do swietnej lecznicy 35km ode mnie :P ale przynajmniej będe spokojna i wiem,że będzie w dobrych rękach:)[/quote]
Jeszcze nie zamawiałam ale gdzieś widziałam i przeglądałam :roll:
chyba na allegro daj linka na tabletki bo chyba zamówię bo moja ma teraz cieczkę więc do zlotu może jeszcze mieć a we wrześniu idzie na sterylkę aby nie było różnych dziwów :evil_lol:

Posted

[quote name='Okamia']Jeszcze nie zamawiałam ale gdzieś widziałam i przeglądałam :roll:
chyba na allegro daj linka na tabletki bo chyba zamówię bo moja ma teraz cieczkę więc do zlotu może jeszcze mieć a we wrześniu idzie na sterylkę aby nie było różnych dziwów :evil_lol:[/quote]
Aha,jakbys znalazla to daj link plis;)
[url]http://www.karusek.com.pl/produkt.php?prod_id=2112&action=prod[/url] tu masz tabletki :) sterylka dobra rzecz, spokoj na zawsze:)

Posted

[quote name='basia bonnie']mi tez nie chciala dac... no ale sama potem stwierdzila ze musze kupic jej takie przenosne miseczki,smaczki, worek karmy na zlot, odkleszczyc, odrobaczyc, kupic kaganiec, wysterylizowac!!..;)

a co bierzecie na psie kupy?..[/quote]

A moja mama powiedziała, że wystarczy mu to, co ma, a do weta nie trzeba, bo jest zdrowy i ma wszystkie aktualne szczepienia i ja jak zwykle przesadzam :angryy::angryy::angryy:

Posted

[quote name='M&T']A moja mama powiedziała, że wystarczy mu to, co ma, a do weta nie trzeba, bo jest zdrowy i ma wszystkie aktualne szczepienia i ja jak zwykle przesadzam :angryy::angryy::angryy:[/quote]

Moja mam martwi się tak wiesz... Zwłaszcza że Kelly ostatnio miała robaki przez Sybera... na szczęście nie w pełni rozwinięte ale miała :angryy: i dlatego teraz się z nim nie bawimy już i ostatnio powiedziałam jego właścicielowi parę słów gdy mi podbiegł do Kelly na ruchliwej ulicy bo chciał się bawić :angryy: bo ten czub puszcza go luzem a ten lata gdzie chce :angryy:

Basiu znalazłam to o czym mówiłam :razz:
[url]http://www.karusek.com.pl/produkt.php?prod_id=2980&action=prod[/url]

Posted

[quote name='M&T']A moja mama powiedziała, że wystarczy mu to, co ma, a do weta nie trzeba, bo jest zdrowy i ma wszystkie aktualne szczepienia i ja jak zwykle przesadzam :angryy::angryy::angryy:[/quote]
powiedz mamie,że tylko chcesz tabletki na odrobaczenie i ew. odpchelenie i odkleszczenie :)
[quote name='Okamia']Moja mam martwi się tak wiesz... Zwłaszcza że Kelly ostatnio miała robaki przez Sybera... na szczęście nie w pełni rozwinięte ale miała :angryy: i dlatego teraz się z nim nie bawimy już i ostatnio powiedziałam jego właścicielowi parę słów gdy mi podbiegł do Kelly na ruchliwej ulicy bo chciał się bawić :angryy: bo ten czub puszcza go luzem a ten lata gdzie chce :angryy:

Basiu znalazłam to o czym mówiłam :razz:
[URL]http://www.karusek.com.pl/produkt.php?prod_id=2980&action=prod[/URL][/quote]
:angryy::angryy:

Oo dzieki, zamawiasz?:cool3:

Posted

[url]http://www.karusek.com.pl/produkt.php?prod_id=6202&action=prod[/url]
Jeszcze takie znalazłam ;)

Na razie nie bo muszę resztę za zlot wpłacić i kupić Fiprex na kleszcze i pchły :/

Posted

Hehe Karola ja tez musze kupic na kleszcze,a potem sie zastanowie czy to kupic czy nie..:P :)

Martynek :evil_lol:, hmm no w zoologach chyba nie sprzedaja, pojdziesz do weta powiesz ze chcesz tabletke na odrobaczenie, powiesz wage psa i wet Ci da ;) 1 tab. kosztuje 5 czy 10zł.

Posted

[quote name='M&T']mi się wydaje, że Mickey ma robaki...a żeby kupić tabletki na odrobaczenie, to trzeba iść do weta, czy nie?[/quote]

Trzeba ale one kosztują z 10 zeta za 3 (przynajmmniej u mojego weta ;) )

Posted

[quote name='basia bonnie']
Martynek :evil_lol:, hmm no w zoologach chyba nie sprzedaja, pojdziesz do weta powiesz ze chcesz tabletke na odrobaczenie, powiesz wage psa i wet Ci da ;) 1 tab. kosztuje 5 czy 10zł.[/quote]

Martynek?? Ojjj Basiu, już drugi raz :mad::mad: :diabloti:

ok, to teraz wystarczy zważyć Mickiego xD

Posted

[quote name='M&T']Martynek?? Ojjj Basiu, już drugi raz :mad::mad: :diabloti:

ok, to teraz wystarczy zważyć Mickiego xD[/quote]
no dopsz, Tofisiu :loveu: lepiej?:cool3: chyba,ze wolisz kolejny wierszyk na przeprosiny? :grins:

Hahah to moze byc ciekawe:evil_lol:

Posted

[quote name='basia bonnie']no dopsz, Tofisiu :loveu: lepiej?:cool3: chyba,ze wolisz kolejny wierszyk na przeprosiny? :grins:

Hahah to moze byc ciekawe:evil_lol:[/quote]

OMG :evil_lol:

Basiu, Które woreczki zamawiasz??