Monia70 Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Lesterku, aniołku. Czuwaj teraz nad małym przez całe życie. Quote
Pusiaczka Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 Nom czuwaj czuwaj :) Mały tera śpi :) A u ciebie kochaniutki co słychać :) Tobię Moniu dziękuję za jak zwykle ciepłe słowa :) Quote
Pusiaczka Posted May 8, 2008 Author Posted May 8, 2008 Witaj Lesterku :) Przepraszam za moją długą nieobecność :( Dziękuję że się troszczysz o naszego Afika :) Gdybyś teraz był to byście się razem bawili napewno :) U mnie cieplusio lecz u ciebie napewno bardziej :) Dziękujemy Olu że o nas pamiętasz :) Quote
Pusiaczka Posted June 20, 2008 Author Posted June 20, 2008 Cześć Lesterku :) Przepraszam za moją nieobecność lecz byłam nad morzem w Pustkowie tam niema komputerów,kafejek więc niemiałam jak wejść. Dzisiaj miałam zakończenie roku szkolnego moje oceny nie były najgorsze ani najlepsze lecz w 3 gimnazjum chciała bym wyjść naprawde dobrze na ocenach i testach aby potem dobrze mi się wiodło. Afik coraz bardziej rozrabia coraz większy łobuz i niemogę go nauczyć się załatwiać na polu bo woli w domu. Cóż tu jeszcze pisać no niewiem mam nadzieję że ci się dobrze wiedzie i że od czasu do czasu wspominasz mnie. Quote
Monia70 Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 W wasze święto maleńki. Pamietam.Na zawsze. Quote
Pusiaczka Posted March 4, 2009 Author Posted March 4, 2009 Lesterku wiem nie byłam u ciebie długo i za to Cię przepraszam. Mam nadzieję że za tenczowym mostem wiedzie Ci się bardzo dobrze. Afik jutro ma 1 urodzinki tak się ciesze że jest z nami cały i zdrowy. Oczywiścię wciąż nam brakuje Ciebie ostatnio mama wspominała jaką miałeś ładną sierść po szamponie dla ludzi wgl. Cię wspominaliśmy :( W szkole dzięki tobie idzie mi dobrze chociaż mogło by być lepiej ;] Afik właśnie gryzie kostke.Zaraz będę go wyczesywać :) Bardzo mi Ciebie brakuje byś miał kolege gdybyś żył :( <*> Quote
Recommended Posts