Pusiakowa Posted July 30, 2008 Author Posted July 30, 2008 [quote name='Asia&gordonisko']Ja tez wszystk obejrzalam :)[/quote] a podoba sie? :razz: [CENTER][B][/B] [B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Zaraz jade do babci na wies :) .[/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]nie bede miala neta , niestety ..[/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]i jade bez Puszka , bo jade z wujkiem ciocia i dwoma kuzynami ich autem . wiec nie byliby zadowoleni gdyby potem mieli cale auto w siersci :evil_lol: .[/SIZE][/FONT][/B][/CENTER]
Sweet Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 sliczne dwa pusiaki:D:D ee... kamil to byl ten co ma 17 wiec sadze ze ten w ciemniejszych włosach a mateusz ten w jaśniejszych? zgadłam? ja nigdy nie zgaduje wiec pewnie jest na odwrót:evil_lol:
ewka i haker Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 super fotki sa moze male takie obroze?? milego pobytu
agaciaaa Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 Cześć :) nadrobiłam fotki! ;) [url]http://i277.photobucket.com/albums/kk71/Martyna_018/S6300808.jpg[/url] ziew jest świetny :lol: [url]http://i277.photobucket.com/albums/kk71/Martyna_018/S6300807.jpg[/url] :loveu::loveu:
Cheritka Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 [quote name='Martynia&Pusio'] [CENTER][B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Zaraz jade do babci na wies :) .[/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]nie bede miala neta , niestety ..[/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]i jade bez Puszka , bo jade z wujkiem ciocia i dwoma kuzynami ich autem . wiec nie byliby zadowoleni gdyby potem mieli cale auto w siersci :evil_lol: .[/SIZE][/FONT][/B][/CENTER] [/quote] To teraz my u ciebie odkurzamy i czekamy, odpoczywaj,:multi::multi: i nabieraj sił na wakacjach :cool3::cool3:
Sweet Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 witam:) wróciłam wreszcie ale nadrbie jutro u was bo nie mam dzisiaj siły...
Rahl Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 [quote name='agaciaaa']Wracaj już! :razz: ;)[/quote] Martyna wraca w poniedziałek:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:
Pusiakowa Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']sliczne dwa pusiaki:D:D ee... kamil to byl ten co ma 17 wiec sadze ze ten w ciemniejszych włosach a mateusz ten w jaśniejszych? zgadłam? ja nigdy nie zgaduje wiec pewnie jest na odwrót:evil_lol:[/quote] dziekuje :D:D . zgadlas :cool3: . [quote name='ewka i haker']super fotki sa moze male takie obroze?? milego pobytu[/quote] dziekuje :D . niewiem .. wisiala tylko jedna taka ale moze na zapleczu maja ;) . [quote name='agaciaaa']Cześć :) nadrobiłam fotki! ;) [URL]http://i277.photobucket.com/albums/kk71/Martyna_018/S6300808.jpg[/URL] ziew jest świetny :lol: [URL]http://i277.photobucket.com/albums/kk71/Martyna_018/S6300807.jpg[/URL] :loveu::loveu:[/quote] czesc! cieszkam sie ;] . dziekuje :lol: [quote name='Izabela124.']HEjjka To udanego pobytu życzę[/quote] Hej ;] . dziekuje . [quote name='Cheritka']To teraz my u ciebie odkurzamy i czekamy, odpoczywaj,:multi::multi: i nabieraj sił na wakacjach :cool3::cool3:[/quote] dziekuje :) .
Pusiakowa Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']witam:) wróciłam wreszcie ale nadrbie jutro u was bo nie mam dzisiaj siły...[/quote] witam :) . [quote name='Asia&gordonisko']Kiedy wracasz :placz:?;)[/quote] przeciez jestem w domu:diabloti::diabloti: [quote name='agaciaaa']Wracaj już! :razz: ;)[/quote] ale ja jestem w domu :diabloti: [quote name='Asia&gordonisko']Martyna wraca w poniedziałek:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:[/quote] dzieki ze przekazalas ;) . [quote name='xxSweetGirl93xx']o nareszcie:) tesknimy:([/quote] [SIZE=3]Ja tez za wami bardzo tesknilam!:( nie moglam sie doczekac kiedy wroce!. zaraz zrobie sesje zdjeciowa Puszkowi i jakies widoczki i sprobuje wstawic .. bo niewiem czy photo bedzie dzialal! . :cool3: jesli oczywiscie chcecie?[/SIZE]
Rahl Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 [quote name='Martynia&Pusio'] [SIZE=3]Ja tez za wami bardzo tesknilam!:( nie moglam sie doczekac kiedy wroce!. zaraz zrobie sesje zdjeciowa Puszkowi i jakies widoczki i sprobuje wstawic .. bo niewiem czy photo bedzie dzialal! . :cool3: jesli oczywiscie chcecie?[/SIZE][/quote]zdjęcia ! :cool3:
Pusiakowa Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 [quote name='Asia&gordonisko']zdjęcia ! :cool3:[/quote] [quote name='xxSweetGirl93xx']pewnie ze chcemy:D dawaj zdjecia:D[/quote] rzadne .. tesknilam , tak dlugo cie nie bylo , w koncu jestes! . tylko odrazu zdjecia! :diabloti: za kare beda jutro :razz: . Dzis zamowilismy sobie szeleczki :cool3: . [URL]http://www.karusek.com.pl/produkt.php?action=prod&prod_id=2073[/URL] . mam nadzieje ze na srode dojda :razz: . juz nie moge sie doczekac :p . nasze pierwsze szeleczki :lol: . [B][/B] [CENTER][B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=7][COLOR=darkorange]d[SIZE=5][COLOR=darkorchid]o[SIZE=6][COLOR=seagreen]g[SIZE=7][COLOR=red]o[SIZE=5][COLOR=#00bfff]b[SIZE=6][COLOR=plum]r[SIZE=5][COLOR=#808000]a[SIZE=7][COLOR=palegreen]n[SIZE=6][COLOR=pink]o[SIZE=5][COLOR=#add8e6]c[SIZE=7][COLOR=indigo]![/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][/CENTER]
Pusiakowa Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 [quote name='ewka i haker']witamy fajnie ze wrocilas[/quote] witamy :) . chociaz jedna :D:D .
Sweet Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 czepaiasz sie:) trzeba było sie domyslic ze teskniłam:evil_lol: ale mi kara:evil_lol:
Pusiakowa Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']czepaiasz sie:) trzeba było sie domyslic ze teskniłam:evil_lol: ale mi kara:evil_lol:[/quote] ja dopiero moge sie zaczac czepiac :razz: . a tesknilas? :razz: dobra to ine jest kara powiedzialam tak bo juz mi sie dzis nie chce wgrywac!. caly dzien i wieczor nadrabiania i jutro pewnie tez .. masakra! :shake: . padam z nog .. i jeszcze strasznie mnie noga boli w kolanie! :-( tak ze chyba zaraz z bólu sie rozrycze .. :-(:placz: . i nawet nie wiem od czego .. nigdzie sie nie walnelam ani nic .
Sweet Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 ciebie to ja sie nie boje:evil_lol: nie:evil_lol: no dobra teskniłam :) aaa... tez tak miałam kiedys z noga mascią posmaruj...
Pusiakowa Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']ciebie to ja sie nie boje:evil_lol: nie:evil_lol: no dobra teskniłam :) aaa... tez tak miałam kiedys z noga mascią posmaruj...[/quote] mnie nie musisz sie bac :) . ale mojego psa i krolika to juz tak :diabloti::diabloti: . a wiesz ty co ! :placz: ja za toba zawsze tesknie! :razz: a ty :mad: . oj bys sie wstydzila :shake: . :diabloti: to tesknilas czy nie juz sie pogubilam?:-( o to chodiz ze nie mam masci! :razz: jutro musze kupic! :razz: dobra juz ide bo mnie brat wygania :roll: . [CENTER][B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=7][COLOR=darkorange]d[SIZE=5][COLOR=darkorchid]o[SIZE=6][COLOR=seagreen]g[SIZE=7][COLOR=red]o[SIZE=5][COLOR=#00bfff]b[SIZE=6][COLOR=plum]r[SIZE=5][COLOR=#808000]a[SIZE=7][COLOR=palegreen]n[SIZE=6][COLOR=pink]o[SIZE=5][COLOR=#add8e6]c[SIZE=7][COLOR=indigo]! [/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][/CENTER]
Sweet Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 e tam twoich zwierzaków tez sie nie boje:evil_lol: oj no żartowałam:) bardzo teskniłam:(:( ten niedobry brat...;/ ale pozdrów go odemnie:evil_lol:
agaciaaa Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Cześć :multi: fajnie że wróciłaś :) (:diabloti:)
Recommended Posts