Jump to content
Dogomania

jesien czy zima nas i tak nic nie zatrzyma ;D.królik [*] ;(.FILMIK ze slalomem 544 ;)

Recommended Posts

Posted

[quote name='Asia&gordonisko']Ja tez wszystk obejrzalam :)[/quote]
a podoba sie? :razz:
[CENTER][B][/B]
[B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Zaraz jade do babci na wies :) .[/SIZE][/FONT][/B]
[B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]nie bede miala neta , niestety ..[/SIZE][/FONT][/B]
[B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]i jade bez Puszka , bo jade z wujkiem ciocia i dwoma kuzynami ich autem . wiec nie byliby zadowoleni gdyby potem mieli cale auto w siersci :evil_lol: .[/SIZE][/FONT][/B][/CENTER]

• Replies 5.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sliczne dwa pusiaki:D:D
ee... kamil to byl ten co ma 17 wiec sadze ze ten w ciemniejszych włosach a mateusz ten w jaśniejszych?
zgadłam?
ja nigdy nie zgaduje wiec pewnie jest na odwrót:evil_lol:

Posted

Cześć :) nadrobiłam fotki! ;)

[url]http://i277.photobucket.com/albums/kk71/Martyna_018/S6300808.jpg[/url] ziew jest świetny :lol:

[url]http://i277.photobucket.com/albums/kk71/Martyna_018/S6300807.jpg[/url] :loveu::loveu:

Posted

[quote name='Martynia&Pusio']

[CENTER][B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Zaraz jade do babci na wies :) .[/SIZE][/FONT][/B]
[B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]nie bede miala neta , niestety ..[/SIZE][/FONT][/B]

[B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]i jade bez Puszka , bo jade z wujkiem ciocia i dwoma kuzynami ich autem . wiec nie byliby zadowoleni gdyby potem mieli cale auto w siersci :evil_lol: .[/SIZE][/FONT][/B][/CENTER]
[/quote]

To teraz my u ciebie odkurzamy i czekamy,
odpoczywaj,:multi::multi:
i nabieraj sił na wakacjach :cool3::cool3:

Posted

[quote name='agaciaaa']Wracaj już! :razz: ;)[/quote]
Martyna wraca w poniedziałek:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

[quote name='xxSweetGirl93xx']sliczne dwa pusiaki:D:D
ee... kamil to byl ten co ma 17 wiec sadze ze ten w ciemniejszych włosach a mateusz ten w jaśniejszych?
zgadłam?
ja nigdy nie zgaduje wiec pewnie jest na odwrót:evil_lol:[/quote]
dziekuje :D:D .
zgadlas :cool3: .
[quote name='ewka i haker']super fotki
sa moze male takie obroze??
milego pobytu[/quote]
dziekuje :D .
niewiem .. wisiala tylko jedna taka ale moze na zapleczu maja ;) .

[quote name='agaciaaa']Cześć :) nadrobiłam fotki! ;)

[URL]http://i277.photobucket.com/albums/kk71/Martyna_018/S6300808.jpg[/URL] ziew jest świetny :lol:

[URL]http://i277.photobucket.com/albums/kk71/Martyna_018/S6300807.jpg[/URL] :loveu::loveu:[/quote]
czesc!
cieszkam sie ;] .
dziekuje :lol:
[quote name='Izabela124.']HEjjka
To udanego pobytu życzę[/quote]
Hej ;] .
dziekuje .
[quote name='Cheritka']To teraz my u ciebie odkurzamy i czekamy,
odpoczywaj,:multi::multi:
i nabieraj sił na wakacjach :cool3::cool3:[/quote]
dziekuje :) .

Posted

[quote name='xxSweetGirl93xx']witam:) wróciłam wreszcie ale nadrbie jutro u was bo nie mam dzisiaj siły...[/quote]
witam :) .
[quote name='Asia&gordonisko']Kiedy wracasz :placz:?;)[/quote]
przeciez jestem w domu:diabloti::diabloti:
[quote name='agaciaaa']Wracaj już! :razz: ;)[/quote]
ale ja jestem w domu :diabloti:
[quote name='Asia&gordonisko']Martyna wraca w poniedziałek:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:[/quote]
dzieki ze przekazalas ;) .
[quote name='xxSweetGirl93xx']o nareszcie:)
tesknimy:([/quote]
[SIZE=3]Ja tez za wami bardzo tesknilam!:( nie moglam sie doczekac kiedy wroce!. zaraz zrobie sesje zdjeciowa Puszkowi i jakies widoczki i sprobuje wstawic .. bo niewiem czy photo bedzie dzialal! . :cool3: jesli oczywiscie chcecie?[/SIZE]

Posted

[quote name='Martynia&Pusio']

[SIZE=3]Ja tez za wami bardzo tesknilam!:( nie moglam sie doczekac kiedy wroce!. zaraz zrobie sesje zdjeciowa Puszkowi i jakies widoczki i sprobuje wstawic .. bo niewiem czy photo bedzie dzialal! . :cool3: jesli oczywiscie chcecie?[/SIZE][/quote]zdjęcia ! :cool3:

Posted

[quote name='Asia&gordonisko']zdjęcia ! :cool3:[/quote]

[quote name='xxSweetGirl93xx']pewnie ze chcemy:D dawaj zdjecia:D[/quote]
rzadne .. tesknilam , tak dlugo cie nie bylo , w koncu jestes! . tylko odrazu zdjecia! :diabloti: za kare beda jutro :razz: .

Dzis zamowilismy sobie szeleczki :cool3: .
[URL]http://www.karusek.com.pl/produkt.php?action=prod&prod_id=2073[/URL] .
mam nadzieje ze na srode dojda :razz: . juz nie moge sie doczekac :p . nasze pierwsze szeleczki :lol: .
[B][/B]
[CENTER][B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=7][COLOR=darkorange]d[SIZE=5][COLOR=darkorchid]o[SIZE=6][COLOR=seagreen]g[SIZE=7][COLOR=red]o[SIZE=5][COLOR=#00bfff]b[SIZE=6][COLOR=plum]r[SIZE=5][COLOR=#808000]a[SIZE=7][COLOR=palegreen]n[SIZE=6][COLOR=pink]o[SIZE=5][COLOR=#add8e6]c[SIZE=7][COLOR=indigo]![/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][/CENTER]

Posted

[quote name='xxSweetGirl93xx']czepaiasz sie:) trzeba było sie domyslic ze teskniłam:evil_lol:
ale mi kara:evil_lol:[/quote]
ja dopiero moge sie zaczac czepiac :razz: .
a tesknilas? :razz:
dobra to ine jest kara powiedzialam tak bo juz mi sie dzis nie chce wgrywac!. caly dzien i wieczor nadrabiania i jutro pewnie tez .. masakra! :shake: . padam z nog ..
i jeszcze strasznie mnie noga boli w kolanie! :-( tak ze chyba zaraz z bólu sie rozrycze .. :-(:placz: . i nawet nie wiem od czego .. nigdzie sie nie walnelam ani nic .

Posted

[quote name='xxSweetGirl93xx']ciebie to ja sie nie boje:evil_lol:
nie:evil_lol:
no dobra teskniłam :)
aaa...
tez tak miałam kiedys z noga mascią posmaruj...[/quote]
mnie nie musisz sie bac :) . ale mojego psa i krolika to juz tak :diabloti::diabloti: .
a wiesz ty co ! :placz: ja za toba zawsze tesknie! :razz: a ty :mad: . oj bys sie wstydzila :shake: . :diabloti:
to tesknilas czy nie juz sie pogubilam?:-(
o to chodiz ze nie mam masci! :razz: jutro musze kupic! :razz:
dobra juz ide bo mnie brat wygania :roll: .

[CENTER][B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=7][COLOR=darkorange]d[SIZE=5][COLOR=darkorchid]o[SIZE=6][COLOR=seagreen]g[SIZE=7][COLOR=red]o[SIZE=5][COLOR=#00bfff]b[SIZE=6][COLOR=plum]r[SIZE=5][COLOR=#808000]a[SIZE=7][COLOR=palegreen]n[SIZE=6][COLOR=pink]o[SIZE=5][COLOR=#add8e6]c[SIZE=7][COLOR=indigo]! [/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][/CENTER]

Posted

e tam twoich zwierzaków tez sie nie boje:evil_lol:
oj no żartowałam:)
bardzo teskniłam:(:(
ten niedobry brat...;/
ale pozdrów go odemnie:evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...