Pusiakowa Posted July 27, 2008 Author Posted July 27, 2008 [quote name='ewka i haker']dosc gadania zdjecia!!!!!1[/quote] [quote name='agaciaaa']Cześć :) zgadzam sie z przedmówczynią :lol:[/quote] [quote name='ewka i haker']no co jest??[/quote] skad mialam wam wziac wczoraj i 25 zdjecia jak nie bylo mnie w domu?! .
Pusiakowa Posted July 27, 2008 Author Posted July 27, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']juz wrociłas do domu??:D[/quote] tak , ale chce spowrotem! :-( bede tesknila za wszystkim! :-(
Sweet Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 to fajnie ze wrociłas:) ale nie fajnie jest dla tego kto byl na wakacjach wracac... Ja wyjeżdżam 4 sierpnia na tydzien na zlot dogomaniaków:D:D Dawaj nam fotki:)
ewka i haker Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 my sie zegnamy bo jedziemy z hakerem nad morze:D
Pusiakowa Posted July 27, 2008 Author Posted July 27, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']to fajnie ze wrociłas:) ale nie fajnie jest dla tego kto byl na wakacjach wracac... Ja wyjeżdżam 4 sierpnia na tydzien na zlot dogomaniaków:D:D Dawaj nam fotki:)[/quote] no wlasnie .. :( . Ja bym zostala tam jeszcze tydzien! bede tesknila za tymi ratownikami .. tak fajnie sie z nimi gadalo :razz: . chlapali nas .. a jak plywalysmy w wodzie to oni na nas skakali tzn. bardzo blisko nas zeby nas ochlapac.. albo wycieczka kajakowa .. zajeb.iscie bylo :loveu: . a jak bylismy na tej wycieczce kajakowej .. to Kamil plynal lodka troszke przed nami .. i sie zapytalam czy chce chipsy (reszta odemnie bo juz nie moglam :evil_lol:) powiedzial ze chce .. i na podziekowanie nas ochlapal (tzn. mnie i moja Kuzynke) a najlepsze bylo to ze wszytsko lecialo na mnie bo siedzialam z przodu!. :cool3: ciocia mowila ze moze pojedziemy tam za rok (ale morze jest glebokie i szerokie :( )..! byloby zajebiscie , jesli oczywiscie bylby Kamil i Mateusz :razz: . aha.. :D:D . zaraz dam ze spaceru ;) . (ale on byl jeszcze przed wyjazdem :razz:) [quote name='ewka i haker']wlasnie fotki[/quote] zaraz dam ze spaceru ;) . (ale on byl jeszcze przed wyjazdem :razz:)
Pusiakowa Posted July 27, 2008 Author Posted July 27, 2008 [quote name='ewka i haker']my sie zegnamy bo jedziemy z hakerem nad morze:D[/quote] to milego wyjazdu :cool3: . a bedziecie mieli dostep do kompa?
Sweet Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 O to super musiało byc:D:D a ja chce zdjecie Kamila:D i Mateusza tez moze byc:D hehe:)
Pusiakowa Posted July 27, 2008 Author Posted July 27, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']O to super musiało byc:D:D a ja chce zdjecie Kamila:D i Mateusza tez moze byc:D hehe:)[/quote] no bylo , bylo .. fajnie sie ulozylo ze my mialysmy takie kontakty z nimi :) . wszystko pokolei .. zdjecie Mateusza i Kamila mam tylko z meczu... z ogniska jest na mojej kuzynki aparacie .. pozniej przesle mi na e-maila ;) .
Sweet Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 No fajnie:D ciekawe czy jak za rok pojedziecie to tez będą:) Ja jestem niecierpliwa bo jestem ciekawska i ciekawi mnie jak wygladali:evil_lol: hehe:)
Pusiakowa Posted July 27, 2008 Author Posted July 27, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']No fajnie:D ciekawe czy jak za rok pojedziecie to tez będą:) Ja jestem niecierpliwa bo jestem ciekawska i ciekawi mnie jak wygladali:evil_lol: hehe:)[/quote] :D . musza! :cool3: :evil_lol: . hehe .. :) niestety mam zla wiadomosc .. fotobuket odmawia pracy :shake:
Sweet Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 no własnie mi tez odmawia pracy;/ sucharsko... ja ładuje teraz na imageshack.us
Pusiakowa Posted July 28, 2008 Author Posted July 28, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']no własnie mi tez odmawia pracy;/ sucharsko... ja ładuje teraz na imageshack.us[/quote] ech ;/ . aha .. :lol: zaraz sprobuje na fotobukecie :cool3: . a jak nie .. to sprubuje na imageszacku :razz:
Sweet Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 to próbuj:D moze sie wgra:D:D czekamy na foty jak pójdzie:D
Pusiakowa Posted July 28, 2008 Author Posted July 28, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']to próbuj:D moze sie wgra:D:D czekamy na foty jak pójdzie:D[/quote] ani to , ani to nie chce .. ;/ a ja jestem smutna .. :( sledzilam watek Maksia od poczatku do konca .. nic nie pisalalm lecz sledzilam ten watek.. i wierzylam w niego bardzo mocno! ze wyjdzie z tych ataków! :-( ze bedzie zyl!. ale odszedl od nas za TM:-( . [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=113669&page=44[/URL] . to jego watek .
Sweet Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 :( a mi photobucket ładował bo dodałam foty niedawno... dziwne... ojej:( zaraz tam poczytam bo nie wiem o co chodzi...:(
Pusiakowa Posted July 28, 2008 Author Posted July 28, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']:( a mi photobucket ładował bo dodałam foty niedawno... dziwne... ojej:( zaraz tam poczytam bo nie wiem o co chodzi...:([/quote] aha .. ech ;/ . dobrze .. Maksiu [*] biegaj wesoly po wiecznie zielonych lakach! :-(
Sweet Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 smutna jest jego historia ale pewnie tam gdzie teraz jest jest mu lżej.. co powiesz??
Pusiakowa Posted July 28, 2008 Author Posted July 28, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']smutna jest jego historia ale pewnie tam gdzie teraz jest jest mu lżej.. co powiesz??[/quote] pociesza mnie tylko to ze teraz nie cierpi!. a roztapiam sobie lod z kostek :evil_lol: . a ty??
Sweet Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 :) masz bardzo ambitną zabawe:evil_lol: hehe:) ja sobie odpoczywam bo ostatnio jestem strasznie niewyspana za późno chodze spac... i ręka mnie boli:( a jak zdjecia ładuja sie??
Pusiakowa Posted July 28, 2008 Author Posted July 28, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']:) masz bardzo ambitną zabawe:evil_lol: hehe:) ja sobie odpoczywam bo ostatnio jestem strasznie niewyspana za późno chodze spac... i ręka mnie boli:( a jak zdjecia ładuja sie??[/quote] no , ciezka roota wiesz ..:evil_lol::evil_lol: aha .. to kladz sie wczesniej :cool3: . :diabloti: no wlasnie co ci sie z nia stalo?! bo na zdjeciu masz ja w bandazu :-(
Sweet Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 [quote name='Martynia&Pusio']no , ciezka roota wiesz ..:evil_lol::evil_lol: aha .. to kladz sie wczesniej :cool3: . :diabloti: no wlasnie co ci sie z nia stalo?! bo na zdjeciu masz ja w bandazu :-([/quote] no nstrasznie ciezka....:evil_lol::evil_lol: chyba tak zrobie ale dopeiro w srode bo we wtorek ostatni raz ogladam cos wieczorem:evil_lol: nie wiem własnie ale strasznie boli mnie w nadgarstku jak ruszam ale jak nie to tez...:shake: a w bandazu bo mascia posmarowana... boli bardziej niz skrecona noga;/ ale nic nie zrobiłam sobie z nią:shake:
Recommended Posts