Pusiakowa Posted July 17, 2008 Author Posted July 17, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']:) a dobrze nudy:D a u ciebie to w sumie wiem bo pisałas u mnie w galerii ze zjadłas wór czereśni i sie ze mną nie podzieliłas:evil_lol:[/quote] nie wor tylko woreczek :diabloti: . a chcesz? bo sa jeszcze :cool3:
Sweet Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 wór czy woreczek jedno i to samo:evil_lol: no pewnie ze chce:D mozesz mi podac kilka:D:D
Pusiakowa Posted July 17, 2008 Author Posted July 17, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']wór czy woreczek jedno i to samo:evil_lol: no pewnie ze chce:D mozesz mi podac kilka:D:D[/quote] no niewiem :lol:. ogolnie to Ci powiem ze piszemy na dwie galerie :evil_lol: . juz daje . :razz: prosze: [IMG]http://i277.photobucket.com/albums/kk71/Martyna_018/czeresnie.jpg[/IMG] smacznego! :p
Sweet Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 :) no tez zauwazyłam:P zaraz bedziemy pisac w dwóch miejscach to sam:evil_lol: hehe:) O dziekuje:D jakie smakowite:D
Pusiakowa Posted July 17, 2008 Author Posted July 17, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']:) no tez zauwazyłam:P zaraz bedziemy pisac w dwóch miejscach to sam:evil_lol: hehe:) O dziekuje:D jakie smakowite:D[/quote] hehe :evil_lol: . nie ma za co ;) . bo odemnie :p :evil_lol: .
Sweet Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 :D no wiadomo ze jak od ciebie to przepyszne beda;D normalnie az sie niemoge ich najeść:evil_lol:
Pusiakowa Posted July 17, 2008 Author Posted July 17, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']:D no wiadomo ze jak od ciebie to przepyszne beda;D normalnie az sie niemoge ich najeść:evil_lol:[/quote] no a jak by inaczej :D . no widzisz .. ;)
Pusiakowa Posted July 17, 2008 Author Posted July 17, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']nom:D hehe;) dasz nam jeszcze zdjec??:D[/quote] ;) . ok . Juz laduje :lol: .
Pusiakowa Posted July 17, 2008 Author Posted July 17, 2008 [quote name='infers1995']nie najadłem się ty jednym zdjęciem:-([/quote] a kto powiedzial ze one byly dla Ciebie :diabloti::diabloti:? :razz:
agaciaaa Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Cześć :) Widziałam fotki :) fajne skoki :lol: [url]http://i277.photobucket.com/albums/kk71/Martyna_018/S6309622.jpg[/url] Maciek jest świetny :loveu:
Sweet Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 witam:D:D ja tylko na chwile bo zaraz ide ogladac dalej serial:) a co u ciebie słychac?:D
Pusiakowa Posted July 18, 2008 Author Posted July 18, 2008 [quote name='agaciaaa']Cześć :) Widziałam fotki :) fajne skoki :lol: [URL]http://i277.photobucket.com/albums/kk71/Martyna_018/S6309622.jpg[/URL] Maciek jest świetny :loveu:[/quote] czesc . bardzo sie ciesze :) . hehe :lol: . dziekuje :cool3: . ale niestety caly pogryziony :-( .
Pusiakowa Posted July 18, 2008 Author Posted July 18, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']witam:D:D ja tylko na chwile bo zaraz ide ogladac dalej serial:) a co u ciebie słychac?:D[/quote] witam , witam :D:D . ahh ten twoj serial :evil_lol: . a dobrze .. dzis bylam w zoo :lol: . Nie ma to jak zwierzatka :cool3: . i bylam w kinie na Kung fu panda :p . i musze powiedziec ze fajne i .. smieszne :razz: . a wiecie ze bedzie Madagaskar 2 ? ;) napewno pójde :cool1: .
Rahl Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 Madagaskar 2 :crazyeye::crazyeye: jedynka leciała dawno temu, co ich wzięło na dwójkę :cool3:? Edit: no i zapomniałabym o najważniejszym :D OBEJRZANE ;-)
Pusiakowa Posted July 19, 2008 Author Posted July 19, 2008 [quote name='Asia&gordonisko']Madagaskar 2 :crazyeye::crazyeye: jedynka leciała dawno temu, co ich wzięło na dwójkę :cool3:? Edit: no i zapomniałabym o najważniejszym :D OBEJRZANE ;-)[/quote] no . a to sie ich spytaj co ich wzielo :cool3: .:evil_lol: hehe ;) .
Sweet Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 [quote name='Martynia&Pusio']witam , witam :D:D . ahh ten twoj serial :evil_lol: . a dobrze .. dzis bylam w zoo :lol: . Nie ma to jak zwierzatka :cool3: . i bylam w kinie na Kung fu panda :p . i musze powiedziec ze fajne i .. smieszne :razz: . a wiecie ze bedzie Madagaskar 2 ? ;) napewno pójde :cool1: .[/quote] ja dopiero dzisiaj odpisuje:) no ja mam kilka seriali:D hehe;) jak nie mam co robic to ogladam albo jak jest ciekawy odcinek:D a dawno nie ogladałam o fajnie:D daj fotki z zoo:D moje kolezanki tez na tym byly i mówiły ze fajne:) dzisiaj jade do nich wieczorkiem no własnie słyszałam a raczej widziałam taką makiete w kinie... ciekawe jakie bedzie:D co tam??
Cheritka Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 Przyszłam pooglądać zdjęcia, a tu......... tylko narzekania na tatę :cool3:. Nie dawaj mu aparatu i do dzieła, a my na wakacje, pilnuj naszej galeryjki :eviltong:
agaciaaa Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 [quote name='Martynia&Pusio'] dziekuje :cool3: . ale niestety caly pogryziony :-( .[/quote] Kto go pogryzł? :roll:
Pusiakowa Posted July 20, 2008 Author Posted July 20, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']ja dopiero dzisiaj odpisuje:) no ja mam kilka seriali:D hehe;) jak nie mam co robic to ogladam albo jak jest ciekawy odcinek:D a dawno nie ogladałam o fajnie:D daj fotki z zoo:D moje kolezanki tez na tym byly i mówiły ze fajne:) dzisiaj jade do nich wieczorkiem no własnie słyszałam a raczej widziałam taką makiete w kinie... ciekawe jakie bedzie:D co tam??[/quote] hehe . :D ale mam malo bo bateria padla ;/ to milego wieczorku wydaje sie na fajne :) dobrze .. ;] [quote name='Cheritka']Przyszłam pooglądać zdjęcia, a tu......... tylko narzekania na tatę :cool3:. Nie dawaj mu aparatu i do dzieła, a my na wakacje, pilnuj naszej galeryjki :eviltong:[/quote] hehe :cool3: . milych wakacji :lol: . no niestetynie bede mogla gdyz tez jade na wakacje..:eviltong: [quote name='agaciaaa']Kto go pogryzł? :roll:[/quote] jak to koty gryza sie nawzajem .. :-( [CENTER][B]Plany zmienione! nie pojechalam do babci , ale zaraz wyjezdzam na Kaszuby :) .[/B] [B]bede za tydzien :lol: .[/B] [B]ale podobno sa tam komputery i internet to bedziemy w kontakcie..[/B] [B]i jak beda te komputery i ten internet to dam wam zdjecia z zoo i wczorajszego wspolnego spacerku :) . ( dowiecie sie pozniej z kim :lol:)[/B] [B]Papa ;* .[/B][/CENTER]
Pusiakowa Posted July 21, 2008 Author Posted July 21, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']O fajnie:):) milego wyjazdu:) czekamy na fotki:)[/quote] Jest tu bradzo fajnie , domki sa super :cool3: . dziekuje :):) . na komputerach nie ma mzliwosci dania fotek ... moze pozniej ciocia da mi laptopa zebym sobie posiedziala to [B]moze[/B] dam fotki .. ;) .
Pusiakowa Posted July 21, 2008 Author Posted July 21, 2008 [quote name='ewka i haker']milego pobytu podrawiam[/quote] dziękuje . :) równiez pozdrawiam :cool3: . dzisiaj jezdzilam na koniu :loveu: . nawet sama! :razz: jezdzilam stępem i kłusem :lol: . fajnei było :loveu: . jutro i w środę tez idę :) . a teraz jest karaoke i jest super! .tylko troszke głośno :cool3: . a jacy fajni ratownicy tu są ;) . :razz:
Recommended Posts