Sweet Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 O ja wrociłam a ciebie nie ma no wiesz co:P ty mendo:P hehe:) nie no żartuje;) baw sie dobrze i przywieź zdjecia;)
Rahl Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Niedawno esemesowałam z Martyną, wróci najprawdopodobniej 13
Rahl Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Nienawidze tego braku możliwości edycji :angryy::angryy: 13 lipca, za dwa dni
Pusiakowa Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 [quote name='Asia&gordonisko']Do napisania, Martyna;) Miłego pobytu :D[/quote] dziekuje , byl mily (; [quote name='Izabela124.']Hej Ja również życzę udanych wakacji[/quote] Hej. dziekuje ;] . byly bardzo udane . [quote name='magdyska25']Tej to dobrze (zazdroszczę:eviltong:). Duuużo fotek poprosimy za karę:p[/quote] heh . mam ponad 300 ze wsii . [quote name='infers1995']Właśnie fotki![/quote] heh . [quote name='ewka i haker']milych wakacji i duzo fot[/quote] dziekuje byly mile . jest duzo ponad 300 ;) . [quote name='Pimpek']Witamy się Pusiaki :cool3: Ale wariacje xD Ja też pasek miałam, żółwik :evil_lol:[/quote] Witamy . ;DD zolwik . xD [quote name='agaciaaa']Mam nadzieje, że dobrze sie bawisz ;)[/quote] bardzo dorze sie bawilam . [quote name='xxSweetGirl93xx']O ja wrociłam a ciebie nie ma no wiesz co:P ty mendo:P hehe:) nie no żartuje;) baw sie dobrze i przywieź zdjecia;)[/quote] hehe . juz wrocilam ... mendo :evil_lol: dzieki , bawilam . mam ponad 300 [quote name='Izabela124.']Witanko :) :) :)[/quote] Hej . [quote name='xxSweetGirl93xx']tej kiedy wracasz wreszcie?? tesknimy:(:(:([/quote] wrocilam . (: rowniez tesknilam [quote name='infers1995']Czekamy na Twój powrót:multi:[/quote] wrocilam . [quote name='Izabela124.']Tęsknimy....[/quote] rowniez tesknilam . [quote name='Asia&gordonisko']Niedawno esemesowałam z Martyną, wróci najprawdopodobniej 13[/quote] tak , tak . wrocilam wczoraj , ale dogomania nie dzialala ! [quote name='Asia&gordonisko']Nienawidze tego braku możliwości edycji :angryy::angryy: 13 lipca, za dwa dni[/quote] 13 lipca? wczooraj! xD [quote name='xxSweetGirl93xx']o to juz niedługo:) nareszcie:):)[/quote] hehe [quote name='Izabela124.']My już doczekac się nie mozemy[/quote] JESTEM JUZ! . [quote name='agaciaaa']Czekamy ;)[/quote] JESTEM. [quote name='ewka i haker']witamy 13chyba dzis[/quote] tak , tak wrocilam wczoraj ale dogomania nie dzialala .!
Pusiakowa Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 wlasnie zobaczylam na aparat i zdjec jest tylko sto cos . :placz::placz::placz: tata wszystko pokasowal . a mialam takie fajne zdjecia ! . tyle psów i wszystko skasowal :placz: .
Sweet Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 szkoda ze tata skasowął ci tyle zdjec:( ale daj to co masz chociaz:)
Pusiakowa Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 [quote name='ewka i haker']:(:(:(:(:(:(:(:([/quote] :-( [quote name='xxSweetGirl93xx']szkoda ze tata skasowął ci tyle zdjec:( ale daj to co masz chociaz:)[/quote] dam , dam ale pozniej ;) lub od jutra zaczne dawac :lol: . Przedchwilka bylam na spacerze z Puszkiem [psem ;P] I juz nawet spokojnie na spacer nie mozna wyjsc! :crazyeye: . Ja ide z Puszkiem na smyczy a tu jacys 'madrzy' chlopacy wypuscili z ogrodzenia pitt bulla (czy jak to sie pisze) Odrazu podbiegl do Puszka! Njapierw sie powachali a potem ten pitt zaczal warczec i rzucil sie na Puszka ... :placz: Puszek zacal sie bronic , ale zawinal sie wokol moich nog. w koncu wzieli tego psa!. Cale szczescie ran nie ma :multi:!. Ja sie poryczalam , potem idziemy jakies dwa bezdomne psy :shake::shake: . Odrazu podbiegly do nas . Zaczelam biec z Puszkiem one za nami a Puszek sie denerwowal.. az przebieglismy na druga strone to pobiegly spowrotem!.
Rahl Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 [quote name='Martynia&Pusio'] Przedchwilka bylam na spacerze z Puszkiem [psem ;P] I juz nawet spokojnie na spacer nie mozna wyjsc! :crazyeye: . Ja ide z Puszkiem na smyczy a tu jacys madrzy chlopacy wypuscili z ogrodzenia pitt bulla (czy jak to sie pisze) Odrazu podbiegl do Puszka! Njapierw sie powachali a potem ten pitt zaczal warczec i rzucil sie na Puszka ... :placz: Puszek zacal sie bronic , ale zawinal sie wokol moich nog. w koncu wzieli tego psa!. Cale szczescie ran nie ma :multi:!. Ja sie poryczalam , potem idziemy jakies dwa bezdomne psy :shake::shake: . Odrazu podbiegly do nas . Zaczelam biec z Puszkiem one za nami a Puszek sie denerwowal.. az przebieglismy na druga strone to pobiegly spowrotem!.[/quote] Ojejciu, bida moja kochana :glaszcze: Też ostatnio miałam podobną sytuację :mad::mad:
Pusiakowa Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 [quote name='Asia&gordonisko']Ojejciu, bida moja kochana :glaszcze: Też ostatnio miałam podobną sytuację :mad::mad:[/quote] dziekuje :calus: . ech :-(:-(:-( . moje osiedle powinno sie nazywac 'osiedle agresywnych psów' . wgl boje sie wychodzic na spacer z moim psem! bo juz nie raz tak bylo ze Puszek gryzl sie z psem!. :placz:
agaciaaa Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Szkoda, że fotki przepadły, na szczeście nie wszystkie ;) Ehhh ci odpowiedzialni posiadacze psów...:shake:
Pusiakowa Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 [quote name='agaciaaa']Szkoda, że fotki przepadły, na szczeście nie wszystkie ;) Ehhh ci odpowiedzialni posiadacze psów...:shake:[/quote] bo tata chcial miec na wesele miejsce a na weselu zrobil 5 zdjec :angryy: . zgadzam sie z Toba...:shake:
Pusiakowa Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 Trzeba wprowadzic wakacyjna atmosfere :lol: . [IMG]http://i277.photobucket.com/albums/kk71/Martyna_018/S6300489.jpg[/IMG] I jak? :cool3:
Rahl Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 He he fajne zdjęcie :loveu: Ale ładny baner :cool3: Ciekawe kto go robił... :diabloti:
Recommended Posts