Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='unikatowydiament']Hejka :)

Oscar miał podobną wagę,ale zdecydowanie lepiej wygląda w niższej,waga zimowa to 30/do 32 kg a letnia to 30 kg

Tylko ze Rico ma lepszą budowę ciała i nawet w obecnej wadze super wygląda

Pozdrawiamy[/QUOTE]

Hejka:multi:

Dziękuje,o Oscarek tez wagowo cielaczek ;)
Mój dopiero od niedawna tak wygląda bo to ogólnie jest straszny niejadek, trzeba go prosic zeby jadł istny cyrk:diabloti: wiec jak ma swoje fochy jedzeniowe to troszke z wagi leci.

• 2 weeks later...
  • Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Bullila.nl'][URL]http://img843.imageshack.us/img843/299/zdjcie0127rw.jpg[/URL]
jaki dumny ten Twoj slodziak:evil_lol::loveu:[/QUOTE]

Witaski :)

Taki aktorzyna z Niego:evil_lol:

Posted

[quote name='unikatowydiament']To widzę że one to wszystkie takie tadki nie jadki,mój też mój mnieć cosik dodane do suchej,bo inaczej nawet nie zajrzy do miski,tylko będzie leżał obrażony.
Fo jak zwykle superaśne
pozdrawiam[/QUOTE]

Moj samej suchej karmy to nawet na oczy nie chce widziec i tak jak mowisz sa obrazy jak czegos nie ma dobrego wymiesznago z karma,kiedys to dwa dni byl obrazony i nie jadl:evil_lol:

pozdrawiamy:multi:

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Toffy']Jakie cudne spojrzenie :loveu: Ale teraz to już facet z niego :cool3:[/QUOTE]

Już zapomniałam jakim był maluszkiem ;), teraz to juz dorosły ponad trzy letni facio ;)

Posted

[quote name='klaudusia0219']jejku jaką on ma kochaną mordkę ! :loveu:[/QUOTE]

:oops: dziękuje i ciesze sie, że moj słodziaczek Ci sie podoba :)

Pozdrawiamy!!

Posted

[quote name='klaudusia0219']amstaffy to moja druga miłość zaraz za olbrzymami :D ! :loveu:[/QUOTE]

:) :) :) olbrzymki sa super i jest co kochac ;) takie maleństwo:cool3:

Posted

[quote name='kiti7']:) :) :) olbrzymki sa super i jest co kochac ;) takie maleństwo:cool3:[/QUOTE]

jak na ulicy wołam do mojego 'maluszka' (dopiero 6 mc ma :razz: )
"KICIU" to się ludzie na mnie jak na debilke patrzą hihi, ale on mnie się jeszcze taki malutki wydaje :loveu: