Cimi Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Witam, klub HPAT ma przyjemność zaprosić wszystkich zainteresowanych frisbee na seminarium dla początkujących, które poprowadzi Darek ‘Drado’ Radomski :) . Seminarium odbędzie się 14 kwietnia w niedzielę. Przewidywana ilość miejsc - 10 par -przewodnik + pies. Koszt : 80 zł Teren : Szałsza k/Gliwic O talerze nie trzeba się martwić ;) . Dokładniejsze informacje odnośnie terenu z mapką i dojazdem środkami komunikacji miejskiej, godziną rozpoczęcia będą podowane mailem wkrótce. Zgłoszenia można wysyłać na : [email][email protected][/email] W mailu prosze podać: imię i nazwisko oraz imię i rasę psa. Pozdrawiamy, HPAT Quote
PATIszon Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 [quote name='Cimi']Witam, klub HPAT ma przyjemność zaprosić wszystkich zainteresowanych frisbee na seminarium dla początkujących, które poprowadzi Darek ‘Drado’ Radomski :) . Seminarium odbędzie się 14 kwietnia w niedzielę. Przewidywana ilość miejsc - 10 par -przewodnik + pies. [/quote] Kurcze, szkoda, ze tak daleko ode mnie........ Quote
Cimi Posted February 24, 2008 Author Posted February 24, 2008 Mała pomyłka. 13 kwietnia w niedzielę, a nie jak wcześniej 14. Quote
Russellka Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Kurcze dla mnie też za daleko :( A tak bym chciała pojechać ;( Quote
Cimi Posted April 9, 2008 Author Posted April 9, 2008 W ostatniej chwili kilka par zrezygnowało i na sobotę - [b]12 kwietnia[/b] - mamy[b] trzy[/b] wolne miejsca. Może jacyś chętni? Serdecznie zapraszam! Quote
Asti Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 My będziemy w sobotę :cool3: Kto chce poznać Nexiorstwo? Quote
Mokisia Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 A można zapisać taką parę: Ja - nigdy nie rzucałam talerzem, pies - ponad roczny haszczak, który nigdy na oczy nie widział talerza, ale uwielbia sie bawić i jest wulkanem energii. Chiałabym spróbować sie z nim troszkę w to pobawic, chociaż wiem, że rasa nie ma predyspozycji. Quote
Guest ajsonowa Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 [B]mokisia[/B], nie zastanawiaj sie tylko sie zgłaszaj! Wszystko wyjdzie w praniu :razz: Quote
Asti Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Napisz, jak bylo, bo mi tego seminarium strasznie żal, tak chciałam jechać:placz: Quote
Aten@ Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 [quote name='Asti']Napisz, jak bylo, bo mi tego seminarium strasznie żal, tak chciałam jechać:placz:[/quote] było [SIZE=4]SUPER!!!![/SIZE] :multi: kto nie był, niech żałuje... Quote
Guest ajsonowa Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 było [SIZE=2][B]BOMBOWO[/B][/SIZE]!!! :bigcool: nie żałuje ani troche, że tłukłam się na śląsk :diabloti: [B] Darku[/B], super super i jeszcze raz super! Dzieki za wszystko nareszcie ktoś pomogł mi skorygować moje błedy :loveu: [B] Hanysiaki[/B], do zobaczyska we Wrocku (macie okazje zaprezentować coście sie nauczyli:razz:) i na obozowisku :loveu: i tez wieeeeeelkieeee dzieki !!! :laugh2_2: Ja chce jeszcze :modla: Quote
Wies_13 Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Potwierdzam, bylo faktycznie super:cool2:, oprocz wspanialego twarzystwa (hm, poczulem sie od dobre pare lat mlodszy;)) dowiedzielismy sie kilku naprawde ciekawych rzeczy. Przynajmniej moge powidziec to o sobie, to seminarim to dla mnie milowy krok w nauce frisbee. Dzieki wielkie organizatorom no i przede wszystkim Darkowi za cierpliwosc i chec przekazania co tu mowic "wiedzy tajemnej":lol: Jedynie co mozna by bylo dodac to szkoda ze w tym roku Darek nie ma juz nic w planie dla nas... Wieslaw & Leksus Quote
Toller Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Też potwierdzam - zabawa przednia, sporo się nauczyliśmy - oby więcej takich imprez! :multi: Quote
Guest ajsonowa Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 [quote name='Wies_13'] Jedynie co mozna by bylo dodac to szkoda ze w tym roku Darek nie ma juz nic w planie dla nas... Wieslaw & Leksus[/quote] w takim wypadku pozostaje podgladanie innych na zawodach, albo youtube.com --> search: dogfrisbee :eviltong: i cwiczenia, cwiczenia... Quote
Wies_13 Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 [quote name='ajsonowa']w takim wypadku pozostaje podgladanie innych na zawodach, albo youtube.com --> search: dogfrisbee :eviltong: i cwiczenia, cwiczenia...[/quote] Madralinska :lol:, a Ty myslisz ze co ja robie od kilku miesiecy...? Patrze, patrze, ogladam i ogladam(w Internecie oczywiscie) az mi sie nieraz w oczach mieni (ale to starosc:placz:) i wiele rzeczy widze, ale pewne niuanse sa niewidoczne. Nawet nie masz pojecia ile czasu spedzilem analizujac jak podawany (rzucany) jest dysk przy skoku/odbicu psa od plecow - nie mailem pojecia o floaterze. Wiem to moze sie wydawac dziwne ale taka prawda... pozdrawiam Wieslaw Quote
Toller Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 [quote name='Wies_13'] Jedynie co mozna by bylo dodac to szkoda ze w tym roku Darek nie ma juz nic w planie dla nas... Wieslaw & Leksus[/quote] Ooo, a dlaczego? Nie będzie już organizowanych seminariów?? Quote
Aten@ Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 wiesz, ogólnie zbliża się sezon sportowych imprez - w związku z czym ciężko z czasem. Rozmawialiśmy z Darkiem, może udałoby się coś w porze zimowej, o ile znajdziemy odpowiednią halę :) Quote
drado Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Bardzo dziękuję za miłe słowa, spędziłem z Wami wspaniałe dwa dni. Jest mi przykro, że trudno wycisnąć ze mnie wolne terminy, ale kalendarz nie jest z gumy. Dziewczyny (Agata, Bogusia) wykazały naprawdę wiele samozaparcia, żeby mnie "przydusić". Mam nadzieję, że publiczność dogfrisbee niebawem pozna przynajmniej kilka z talentów, które objawiły się podczas tego seminarium! Quote
Toller Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Czyli teraz przydusić się Ciebie nie da? :( Bo Tollery dusić będą :eviltong::cool3: Quote
Aten@ Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 [quote name='Toller']Bo Tollery dusić będą :eviltong::cool3:[/quote] tylko Go nie uduście! ;) Quote
Toller Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 [quote name='Aten@']tylko Go nie uduście! ;)[/quote] Zobaczy się - Tollery są zdeterminowane, szczególnie frakcja warszawska :diabloti::razz: Quote
Recommended Posts