Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam,

klub HPAT ma przyjemność zaprosić wszystkich zainteresowanych frisbee na seminarium dla początkujących, które poprowadzi Darek ‘Drado’ Radomski :) .

Seminarium odbędzie się 14 kwietnia w niedzielę. Przewidywana ilość miejsc - 10 par -przewodnik + pies.

Koszt : 80 zł
Teren : Szałsza k/Gliwic

O talerze nie trzeba się martwić ;) .

Dokładniejsze informacje odnośnie terenu z mapką i dojazdem środkami komunikacji miejskiej, godziną rozpoczęcia będą podowane mailem wkrótce.

Zgłoszenia można wysyłać na : [email][email protected][/email]

W mailu prosze podać: imię i nazwisko oraz imię i rasę psa.

Pozdrawiamy,
HPAT

Posted

[quote name='Cimi']Witam,

klub HPAT ma przyjemność zaprosić wszystkich zainteresowanych frisbee na seminarium dla początkujących, które poprowadzi Darek ‘Drado’ Radomski :) .

Seminarium odbędzie się 14 kwietnia w niedzielę. Przewidywana ilość miejsc - 10 par -przewodnik + pies.

[/quote]

Kurcze, szkoda, ze tak daleko ode mnie........

• 1 month later...
Posted

W ostatniej chwili kilka par zrezygnowało i na sobotę - [b]12 kwietnia[/b] - mamy[b] trzy[/b] wolne miejsca. Może jacyś chętni? Serdecznie zapraszam!

Posted

A można zapisać taką parę: Ja - nigdy nie rzucałam talerzem, pies - ponad roczny haszczak, który nigdy na oczy nie widział talerza, ale uwielbia sie bawić i jest wulkanem energii. Chiałabym spróbować sie z nim troszkę w to pobawic, chociaż wiem, że rasa nie ma predyspozycji.

Guest ajsonowa
Posted

[B]mokisia[/B], nie zastanawiaj sie tylko sie zgłaszaj! Wszystko wyjdzie w praniu :razz:

Posted

[quote name='Asti']Napisz, jak bylo, bo mi tego seminarium strasznie żal, tak chciałam jechać:placz:[/quote]
było [SIZE=4]SUPER!!!![/SIZE] :multi: kto nie był, niech żałuje...

Guest ajsonowa
Posted

było [SIZE=2][B]BOMBOWO[/B][/SIZE]!!! :bigcool:
nie żałuje ani troche, że tłukłam się na śląsk :diabloti:

[B] Darku[/B], super super i jeszcze raz super! Dzieki za wszystko nareszcie ktoś pomogł mi skorygować moje błedy :loveu:

[B] Hanysiaki[/B], do zobaczyska we Wrocku (macie okazje zaprezentować coście sie nauczyli:razz:) i na obozowisku :loveu: i tez wieeeeeelkieeee dzieki !!! :laugh2_2:
Ja chce jeszcze :modla:

Posted

Potwierdzam, bylo faktycznie super:cool2:, oprocz wspanialego twarzystwa (hm, poczulem sie od dobre pare lat mlodszy;)) dowiedzielismy sie kilku naprawde ciekawych rzeczy. Przynajmniej moge powidziec to o sobie, to seminarim to dla mnie milowy krok w nauce frisbee. Dzieki wielkie organizatorom no i przede wszystkim Darkowi za cierpliwosc i chec przekazania co tu mowic "wiedzy tajemnej":lol:
Jedynie co mozna by bylo dodac to szkoda ze w tym roku Darek nie ma juz nic w planie dla nas...

Wieslaw & Leksus

Guest ajsonowa
Posted

[quote name='Wies_13']
Jedynie co mozna by bylo dodac to szkoda ze w tym roku Darek nie ma juz nic w planie dla nas...

Wieslaw & Leksus[/quote]

w takim wypadku pozostaje podgladanie innych na zawodach, albo youtube.com --> search: dogfrisbee :eviltong: i cwiczenia, cwiczenia...

Posted

[quote name='ajsonowa']w takim wypadku pozostaje podgladanie innych na zawodach, albo youtube.com --> search: dogfrisbee :eviltong: i cwiczenia, cwiczenia...[/quote]

Madralinska :lol:, a Ty myslisz ze co ja robie od kilku miesiecy...? Patrze, patrze, ogladam i ogladam(w Internecie oczywiscie) az mi sie nieraz w oczach mieni (ale to starosc:placz:) i wiele rzeczy widze, ale pewne niuanse sa niewidoczne. Nawet nie masz pojecia ile czasu spedzilem analizujac jak podawany (rzucany) jest dysk przy skoku/odbicu psa od plecow - nie mailem pojecia o floaterze. Wiem to moze sie wydawac dziwne ale taka prawda...

pozdrawiam
Wieslaw

Posted

[quote name='Wies_13']

Wieslaw & Leksus[/quote]
Ooo, a dlaczego? Nie będzie już organizowanych seminariów??

Posted

wiesz, ogólnie zbliża się sezon sportowych imprez - w związku z czym ciężko z czasem. Rozmawialiśmy z Darkiem, może udałoby się coś w porze zimowej, o ile znajdziemy odpowiednią halę :)

Posted

Bardzo dziękuję za miłe słowa, spędziłem z Wami wspaniałe dwa dni. Jest mi przykro, że trudno wycisnąć ze mnie wolne terminy, ale kalendarz nie jest z gumy. Dziewczyny (Agata, Bogusia) wykazały naprawdę wiele samozaparcia, żeby mnie "przydusić". Mam nadzieję, że publiczność dogfrisbee niebawem pozna przynajmniej kilka z talentów, które objawiły się podczas tego seminarium!