Rahl Posted January 24, 2009 Author Posted January 24, 2009 bateria się ładuje :eviltong: i być może zaraz na lodowisko pojadę :). Quote
Pusiakowa Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 no to milej zabawy :) a potem daj nam fotki :cool3: :diabloti: Quote
agaciaaa Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Spóźnione wszystkiego naaaaj dla Bardusia ;) :loveu: i czekam na fotki, bo strasznie dawno nie było :razz: Quote
Izabela124. Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Ja również życzę spóźnione wszystkiego najlepszego:multi::multi::multi: Quote
Sweet Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Aśku miały być fotki:mad::razz::razz: masz ferie i tak się ociągasz no nie ładnie nie ładnie kochana:diabloti::razz::razz: Quote
Pusiakowa Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 [quote name='Sweetaśna']Aśku miały być fotki:mad::razz::razz: masz ferie i tak się ociągasz no nie ładnie nie ładnie kochana:diabloti::razz::razz:[/quote] no wlasnie! :mad: chcemy Barda :placz: Quote
Pusiakowa Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Aśka tu naobiecywała i uciekła :mad: :diabloti: Quote
Shetanka Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='Pusiakowa']Aśka tu naobiecywała i uciekła :mad: :diabloti:[/quote] Kara musi być :diabloti: Quote
Bartiśkowa_ Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [I][B]Wracaj do nas z tymi zdjęciami[/B][/I] :mad: Quote
Pusiakowa Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 [quote name='Shetanka']Kara musi być :diabloti:[/quote] fochniemy sie :diabloti: Quote
Bartiśkowa_ Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 [quote name='Pusiakowa']fochniemy sie :diabloti:[/quote] no właśnie :razz::diabloti: Quote
Pusiakowa Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 [quote name='anitaaa i bartis']no właśnie :razz::diabloti:[/quote] foch foch foch foch foch foch foch forever :diabloti: Quote
Rahl Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 Nie zanidbuję tylko odpoczywałam na feriach od dogo :diabloti:. Mam kilka info... najpierw tragiczna, czy może dobra? a, niech będzie dobra... DZISIAJ MIJA ROK OD KIEDY JESTEM NA DOGO!!! :laola: a ta druga, to.. hyym... słyszeliście może w tv albo czytaliście o 12letniej dziewczynie która zabiła się na nartach we Włoszech? Na tych feriach, w środę... to... była moja koleżanka z równoległej klasy... :placz: [*] Jezu, tak mi przykro, pójdę na jej pogrzeb, przecież się znałyśmy... mało, ale... :placz: Nie mogę się z tym pogodzić .. Jej klasa dzisiaj cala zapłakana, w szkole mamy żałobę... [*] :placz: Quote
Izuuus Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Heh.. przykro mi.. (') Z tego co czytałam przyczyną wypadku było złe wiązanie nart :shake: Swoja drogą każdy chyba wie, (ten kto jeździ) że jak jest źle ustawiona waga to narty się wypinają.. :shake: Quote
Martunia Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Ja co prawda nie słyszałam (cały dzień byłam poza domem) o tym wypadku, ale bardzo mi przykro z powodu tego wypadku. :( [*] Quote
M&T Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Przykro słyszeć takie wiadomości :( [*] No a tak przy okazji to gratulacje, że tyle już na tej dgmani wytrzymałaś :evil_lol: Quote
Pusiakowa Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Heej! :multi: to nie trzeba bylo obiecywac fotek :mad::diabloti: strasznie mi przykro [*] :-( Quote
Recommended Posts