Sweet Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 [quote name='gordonowa']hej ho! No szczęśliwej kary :D:D. Pisałam dzisiaj drugi etap zDolnego ślazączka :cool3:. Był cholernie trudny, więc nie liczę na przejście do wojewódzkiego etapu :shake:. A pisałam powiatowy :cool3:. Musieliśmy jechać autobusem na orzechową, bo w tamtejszej szkole był ten powiatowy ;). A w ostatnim zadaniu, gdzie było obliczyć ile km na godzine idzie jakiś tam pan, to mi wyszło, że on w spacerowym tempie (!!) szedł 20km/h :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Mam nadzieję, że nie będę ostatnia :) W weekend fotki :p.[/quote] hejo:) pewnie dobrze ci poszło:p:p hehe:D nie no tempo to miał spacerowe nie ma co:evil_lol::evil_lol: a co u was??:D wymiziaj barda:D Quote
agaciaaa Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Witamy się :) jak tam zdrówko Bardusia, już wszystko dobrze? Quote
Cavy Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Jaki świetny filmik z Bardo :evil_lol: :loveu: Quote
Rahl Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 [quote name='deer_1987']No to kciuki trzymamy!![/QUOTE] Dzięki :). [QUOTE]hejo pewnie dobrze ci poszło hehe nie no tempo to miał spacerowe nie ma co a co u was?? wymiziaj barda[/QUOTE] Nieprawda ;):eviltong:. :evil_lol::evil_lol: Ok ;-). [QUOTE] Witamy się jak tam zdrówko Bardusia, już wszystko dobrze?[/QUOTE] A wszystko już ok, chwała Bogu z Bardem dobrze :). [QUOTE]Jaki świetny filmik z Bardo [/QUOTE] He he :evil_lol: [QUOTE]Co u ciebie kochchana ?? [/QUOTE] Cześć :loveu:. A u mnie wszstko ok, tylko cybacały tusz mi dzisiaj pójdzie na zadanie domowe :angryy::angryy: Quote
Pusiakowa Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Hej Asiuul ! :loveu: no to tempo niezle :evil_lol::evil_lol: Ja równiez trzymam kciuki :kciuki: . Quote
Pusiakowa Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Mam nadzieje ze Asiolinek sie nie obrazi jesli napisze , ze ona jest na dyskotece szkolnej :lol: . Pewnie sie swietnie bawi :) . Mówila , ze wróci okolo 20 . :cool3: Wtedy ja pomeczymy o fotki :diabloti::diabloti: . Quote
Rahl Posted November 21, 2008 Author Posted November 21, 2008 [quote name='Martunia']Ja też trzymam kciuki. :) :thumbs:[/QUOTE] Dzięki :). [quote name='PusSz']Hej Asiuul ! no to tempo niezle Ja równiez trzymam kciuki .[/QUOTE] Hehe ;) [quote name='globalnydog193'] Daj cosik Gordona[/QUOTE] Potem dam ;). [quote name='Pusz']Mam nadzieje ze Asiolinek sie nie obrazi jesli napisze , ze ona jest na dyskotece szkolnej . Pewnie sie swietnie bawi . Mówila , ze wróci okolo 20 . Wtedy ja pomeczymy o fotki .[/QUOTE] A skądże miałabym się obrazić? :evil_lol: Jezu, tylko nie fotki :placz::placz: dajcie mi żyć :grab: :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 [quote name='gordonowa']Jezu, tylko nie fotki :placz::placz: dajcie mi żyć :grab: :evil_lol:[/quote] FOTKI, FOTKI, FOTKI!!! :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Rahl Posted November 21, 2008 Author Posted November 21, 2008 [quote name='agaciaaa']FOTKI, FOTKI, FOTKI!!! :diabloti::diabloti::diabloti:[/QUOTE] Jezu... to znowu sie stało fotek im sie zachciało wciąż jest niby za mało Wszyscy chcą A człowiek chce odpocząć Więc mnie nachodzą Sesję fotek mam rozpocząć Ludzie, bądźcie trochę bystrzy No bo 10 stron wstecz Fotek ogrom wam zabłyszczy i z prośbami sio mi, precz! Bo ja chcę żyć, tak jak każdy inny człek! ... :evil_lol::evil_lol: :evil_lol: [QUOTE]Tak Tak Czekamy[/QUOTE] Patrzta doo góry :evil_lol: Quote
taxelina Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Ale to 10 stron temu.. ja chce na 424 albo 425 fotki :D Quote
Pusiakowa Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 wierszyk fajny :lol: FOTKI , FOTKI , FOTKI! :diabloti::diabloti: Quote
Rahl Posted November 21, 2008 Author Posted November 21, 2008 Nie moge wam dać fotem bo mam schodic z koma :D:D mwahahahaaha :Evil_lol: Odbija mi :rotlf: no, dobranoc! :hand: Quote
agaciaaa Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 [quote name='gordonowa']Jezu... to znowu sie stało fotek im sie zachciało wciąż jest niby za mało Wszyscy chcą A człowiek chce odpocząć Więc mnie nachodzą Sesję fotek mam rozpocząć Ludzie, bądźcie trochę bystrzy No bo 10 stron wstecz Fotek ogrom wam zabłyszczy i z prośbami sio mi, precz! Bo ja chcę żyć, tak jak każdy inny człek! [/quote] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pusiakowa Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Ale jutro fotki nam dasz nie masz wyjscia ! :diabloti: Quote
Efciq Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Witamy rano :multi: fajny wierszyk zgłoś się do mam talent :evil_lol: FOTKI,FOTKI !! Quote
Pusiakowa Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Hejo Asiula ! :loveu: no idz do drugiej edycji mam talent :evil_lol::evil_lol::evil_lol: . A teraz to chyba .............. FOTKI,FOTKI,FOTKI! :diabloti::diabloti: Quote
Bartiśkowa_ Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 o ludzie ale się uśmiałam z tego wiersza Asia jesteś niemożliwa :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [I][SIZE=1][COLOR=cyan]Foty chcemy :diabloti:[/COLOR][/SIZE][/I] Quote
Rahl Posted November 22, 2008 Author Posted November 22, 2008 Odnalazłam w majne aparacie funkcję makro, więc teraz was zamęczę artystycznymi fotkami :diabloti: Ale potem jadę na spacerek do Galowic, gdzie jest rzeka, więc możecie się spodziewać fotosków :razz: [IMG]http://i297.photobucket.com/albums/mm209/gordonowa/inne414.jpg[/IMG] [IMG]http://i297.photobucket.com/albums/mm209/gordonowa/inne415.jpg[/IMG] [IMG]http://i297.photobucket.com/albums/mm209/gordonowa/inne416.jpg[/IMG] [IMG]http://i297.photobucket.com/albums/mm209/gordonowa/inne417.jpg[/IMG] [IMG]http://i297.photobucket.com/albums/mm209/gordonowa/inne418.jpg[/IMG] cdn :D:D Quote
Rahl Posted November 22, 2008 Author Posted November 22, 2008 O kurde, ale duży rozmiar ;/. Czekajcie, muszę je zmniejszyć:(... EDit: nie no, wszystko popsułam ;| fotki dam dopiero jak wrócimy z Galowic... Quote
Recommended Posts