Jump to content
Dogomania

Nasze gordonowo! Reaktywacja galerii.

Recommended Posts

• Replies 6.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękuję wszystkim
[quote name='Martunia']Szkoda, że go nie bierzesz. :(
Ja czekam jeszcze na więcej informacji dot. zlotu, wtedy obaczę, czy pojadę, czy nie... :roll: hmmmm... :roll:[/quote]
Niestety, no ale może kiedyś umówimy się na spacerek i go zobaczysz...? ;)
Aha, fajnie by był gdybyś pojechała :)

Ja już po szczepieniach, było strasznie! :placz: Tak wkłuwała tą igłę że och i ach :shake::shake: Malo brakowało a bym sie rozdarła... :oops: Bo ja się boję szczepionek:oops:.
I w dodatku jeszcze będę chyba w lokalnych, wrocławskich faktach:angryy: Bo tak nagrywali jak stałam na korytarzu... Oby mnie nie było:roll:. Za niedługo muszę iść skończyć nadrabiać lekcje...
nie mogę się doczekać jutra :loveu::loveu:. Bo... najprawdopodobniej pojadę do schroniska niedaleko mnie :lol: (niestety, nie w celu adopcji, tylko tak popatrzeć, ew. porobić zdjęcia potrzebującym psom czy się na chwilkę pobawic... ). PIerwszy raz :PP
Ok, lekkko sie rozpisałam, a teraz delektuję się bake rolsami oraz napojem 7up :eviltong::loveu::loveu:.
No, no to ja kończe xd.

Posted

[quote name='Martunia']No fajnie by było się na spacer umówić. :D
Ha, włączę dzisiaj tvp3 wrocław i Cię poszukam! :D
O do schroniska jedziesz. ;) Ja byłam raz, całą klasą w sp byliśmy..[/quote]
moze wiosna? :)
bo teraz w zime tak nieprzyjemnie... :shake:
ja tez to dzisiaj wlacze i bede siebie szukac xd
No jadę, jadę :). Ale szkoda, że wolontariuszem mozna zostc o 15 rż (no chyba, ze sie zmienilo). W kazdym badz razie zapytam sie jeszcze i moze jakas nieuzywana zabawke Barda przywioze im :)

Posted

Właśnie też chciałam napisać, że może jak by było cieplej, bo rzeczywiście w zimie tak nieprzyjemnie.. ;)
O! Ja szukałam gdzieś tego, od którego wieku można się dostać jako wolontariuszka, ale nie miałam, jak znaleźć, albo czytałam, że nie ma, czy od 20 lat.. :shake: Ale i tak kawałek do schroniska mam, bym musiała trochę jechać..

Posted

[quote name='efciq']oj Asiul nie było takie straaaszne szczepienie :shake: ja też chce do schroniska :-([/quote]
Było straszne, i już :eviltong:.
Spoko, zabiorę cię i zamkniemy razem z jakimś pieskiem i zostawimy :loveu::loveu::evil_lol::evil_lol:
[QUOTE] Właśnie też chciałam napisać, że może jak by było cieplej, bo rzeczywiście w zimie tak nieprzyjemnie.. ;-)
O! Ja szukałam gdzieś tego, od którego wieku można się dostać jako wolontariuszka, ale nie miałam, jak znaleźć, albo czytałam, że nie ma, czy od 20 lat.. :shake: Ale i tak kawałek do schroniska mam, bym musiała trochę jechać..[/QUOTE]
Ja gdzieś tak słyszałam, nie wiem czy na pewno z tym wiekiem ;-). Ale jutro się zapytam i napiszę ;).
No, tobie to trochę nie na rękę, bo ja raz dwa autobusem kilka przystanków, przejść się 5 minut i już wchodzę do schroniska.. ;). Łącznie droga by mi zajęła ok. 20 minut :).

Posted

[quote name='efciq']Twoja propozycja mi sie podoba :lol:[/quote]
a jak cię zostawimy z super agreswnym psem to też ci sie bedzie podobać ?:loveu::loveu:

Posted

Ok, dzięki. ;)
No właśnie, a mi droga by zajęła z 3 razy dłużej. :eviltong: Szkoda, że bliżej schroniska nie ma, bo chętnie bym pomagała zwierzakom. Gdzieś z pół roku temu bardzo mi zależało, by tam pracować jako wolontariuszka, szukałam w necie informacji na ten temat, ale oczywiście nic nie znalazłam (a raczej znalazłam, ale mijają się z prawdą). Nadal bym chciała, ale trochę mi nie po drodze, niestety. :(

Posted

Hmm zależy od nauki i wolnego czasu. Nie zawsze mam bardzo dużo, ale uczyć się muszę niestety.. I tak bardzo bym chciała tam pomagać. ;) Tylko musze wiedzieć, od ilu lat można.

Posted

[quote name='Martunia']Ok, dzięki. ;)
No właśnie, a mi droga by zajęła z 3 razy dłużej. :eviltong: Szkoda, że bliżej schroniska nie ma, bo chętnie bym pomagała zwierzakom. Gdzieś z pół roku temu bardzo mi zależało, by tam pracować jako wolontariuszka, szukałam w necie informacji na ten temat, ale oczywiście nic nie znalazłam (a raczej znalazłam, ale mijają się z prawdą). Nadal bym chciała, ale trochę mi nie po drodze, niestety. :([/quote]
;)
No, niestety... Ja też ok. pół roku temu szukałam w necie ;).
Hmmm...ale w weekendy byś mogła jeżdzić ;)?

Posted

[quote name='Martunia']Hmm zależy od nauki i wolnego czasu. Nie zawsze mam bardzo dużo, ale uczyć się muszę niestety.. I tak bardzo bym chciała tam pomagać. ;) Tylko musze wiedzieć, od ilu lat można.[/quote]
no tak, ale zawsze można poświęcić jeden dzień, sobotę/niedzielę na schroniskowanie :D. A w drugi się uczyć ;). Czasami trudne, no ale do zrobienia:lol:. Chociaż... może ja tego nie rozumiem, jestem dopiero w 6 klasie :roll:.
Te posty... ach :angryy::angryy::angryy:

Posted

Nie no, masz rację. :D Ale w liceum będę miała więcej nauki (o wiele..) i nie wiem, czy udałoby mi się naukę pogodzić ze schroniskiem.. Nie chcę się zapisywać do wolontariatu, a potem po kilku miesiącach wypisać. :-(

Posted

Ale masz fajnie :loveu: jatez w tamtewakacje chciałm pomagać wschronisku wyprowadzac psiaki dzwoniliśmydomysłowicbo tam jest najbliższe schronisko i powiedzieli że wogule nie przyjmują zadnych wolontariuszy :-(:shake:

Posted

[quote name='Martunia']Nie no, masz rację. :D Ale w liceum będę miała więcej nauki (o wiele..) i nie wiem, czy udałoby mi się naukę pogodzić ze schroniskiem.. Nie chcę się zapisywać do wolontariatu, a potem po kilku miesiącach wypisać. :-([/quote]
Hmmm... mój bra jest w liceum i wbrew pozorom w liceum nie ma tak strasznie dużo nauki. Co prawda, jest może trochę więcej niż w gimnazjum (a na pewno jest jej wiecej niz w podstwówce). Trzeba sie troche wysilic - co prawda to prawda, ale Piotrek ma czas na wiele więcej rzeczy niż mogłoby mi sie wydawać :lol::lol:. Z resztą sama zobaczysz, czy będzie ci starczyło czasu ;). W każdym bądź razie - trzymam kciuki :cool3:.

Posted

[quote name='anitaaa i bartis']Ale masz fajnie :loveu: jatez w tamtewakacje chciałm pomagać wschronisku wyprowadzac psiaki dzwoniliśmydomysłowicbo tam jest najbliższe schronisko i powiedzieli że wogule nie przyjmują zadnych wolontariuszy :-(:shake:[/quote]
Uuuu, to głupio :shake::shake: :calus:

Posted

Dzięki. :) No tak, pewnie tak dużo, że na nic czasu nie będę miała, to nie jest. Ale muszę się przygotować, że będzie trochę więcj niż w gimnazjum. Hmm a to z Twoim bratem, rozumiem, że bez aluzji żadnych? :evil_lol:

Posted

[quote name='Martunia']Dzięki. :) No tak, pewnie tak dużo, że na nic czasu nie będę miała, to nie jest. Ale muszę się przygotować, że będzie trochę więcj niż w gimnazjum. Hmm a to z Twoim bratem, rozumiem, że bez aluzji żadnych? :evil_lol:[/quote]
He he ;)
Hmmm... a o co ci chodzi z tymi aluzjami, ja tylko dałam przykład :evil_lol::evil_lol::evil_lol:.
Ale na pewno jest bez żadnych aluzji ;).