agaciaaa Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Ładnie Ci z tym przedziałkiem na bok :) [url]http://i297.photobucket.com/albums/mm209/gordonowa/fotencje261.jpg[/url] ale mu sie fafelki rozplaszczyly :loveu: Quote
Martunia Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 Szkoda, że go nie bierzesz. :( Ja czekam jeszcze na więcej informacji dot. zlotu, wtedy obaczę, czy pojadę, czy nie... :roll: hmmmm... :roll: Quote
Rahl Posted November 13, 2008 Author Posted November 13, 2008 Dziękuję wszystkim [quote name='Martunia']Szkoda, że go nie bierzesz. :( Ja czekam jeszcze na więcej informacji dot. zlotu, wtedy obaczę, czy pojadę, czy nie... :roll: hmmmm... :roll:[/quote] Niestety, no ale może kiedyś umówimy się na spacerek i go zobaczysz...? ;) Aha, fajnie by był gdybyś pojechała :) Ja już po szczepieniach, było strasznie! :placz: Tak wkłuwała tą igłę że och i ach :shake::shake: Malo brakowało a bym sie rozdarła... :oops: Bo ja się boję szczepionek:oops:. I w dodatku jeszcze będę chyba w lokalnych, wrocławskich faktach:angryy: Bo tak nagrywali jak stałam na korytarzu... Oby mnie nie było:roll:. Za niedługo muszę iść skończyć nadrabiać lekcje... nie mogę się doczekać jutra :loveu::loveu:. Bo... najprawdopodobniej pojadę do schroniska niedaleko mnie :lol: (niestety, nie w celu adopcji, tylko tak popatrzeć, ew. porobić zdjęcia potrzebującym psom czy się na chwilkę pobawic... ). PIerwszy raz :PP Ok, lekkko sie rozpisałam, a teraz delektuję się bake rolsami oraz napojem 7up :eviltong::loveu::loveu:. No, no to ja kończe xd. Quote
Martunia Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 No fajnie by było się na spacer umówić. :D Ha, włączę dzisiaj tvp3 wrocław i Cię poszukam! :D O do schroniska jedziesz. ;) Ja byłam raz, całą klasą w sp byliśmy.. Quote
Rahl Posted November 13, 2008 Author Posted November 13, 2008 [quote name='Martunia']No fajnie by było się na spacer umówić. :D Ha, włączę dzisiaj tvp3 wrocław i Cię poszukam! :D O do schroniska jedziesz. ;) Ja byłam raz, całą klasą w sp byliśmy..[/quote] moze wiosna? :) bo teraz w zime tak nieprzyjemnie... :shake: ja tez to dzisiaj wlacze i bede siebie szukac xd No jadę, jadę :). Ale szkoda, że wolontariuszem mozna zostc o 15 rż (no chyba, ze sie zmienilo). W kazdym badz razie zapytam sie jeszcze i moze jakas nieuzywana zabawke Barda przywioze im :) Quote
Efciq Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 oj Asiul nie było takie straaaszne szczepienie :shake: ja też chce do schroniska :-( Quote
Martunia Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 Właśnie też chciałam napisać, że może jak by było cieplej, bo rzeczywiście w zimie tak nieprzyjemnie.. ;) O! Ja szukałam gdzieś tego, od którego wieku można się dostać jako wolontariuszka, ale nie miałam, jak znaleźć, albo czytałam, że nie ma, czy od 20 lat.. :shake: Ale i tak kawałek do schroniska mam, bym musiała trochę jechać.. Quote
Rahl Posted November 13, 2008 Author Posted November 13, 2008 [quote name='efciq']oj Asiul nie było takie straaaszne szczepienie :shake: ja też chce do schroniska :-([/quote] Było straszne, i już :eviltong:. Spoko, zabiorę cię i zamkniemy razem z jakimś pieskiem i zostawimy :loveu::loveu::evil_lol::evil_lol: [QUOTE] Właśnie też chciałam napisać, że może jak by było cieplej, bo rzeczywiście w zimie tak nieprzyjemnie.. ;-) O! Ja szukałam gdzieś tego, od którego wieku można się dostać jako wolontariuszka, ale nie miałam, jak znaleźć, albo czytałam, że nie ma, czy od 20 lat.. :shake: Ale i tak kawałek do schroniska mam, bym musiała trochę jechać..[/QUOTE] Ja gdzieś tak słyszałam, nie wiem czy na pewno z tym wiekiem ;-). Ale jutro się zapytam i napiszę ;). No, tobie to trochę nie na rękę, bo ja raz dwa autobusem kilka przystanków, przejść się 5 minut i już wchodzę do schroniska.. ;). Łącznie droga by mi zajęła ok. 20 minut :). Quote
Rahl Posted November 13, 2008 Author Posted November 13, 2008 [quote name='efciq']Twoja propozycja mi sie podoba :lol:[/quote] a jak cię zostawimy z super agreswnym psem to też ci sie bedzie podobać ?:loveu::loveu: Quote
Martunia Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 Ok, dzięki. ;) No właśnie, a mi droga by zajęła z 3 razy dłużej. :eviltong: Szkoda, że bliżej schroniska nie ma, bo chętnie bym pomagała zwierzakom. Gdzieś z pół roku temu bardzo mi zależało, by tam pracować jako wolontariuszka, szukałam w necie informacji na ten temat, ale oczywiście nic nie znalazłam (a raczej znalazłam, ale mijają się z prawdą). Nadal bym chciała, ale trochę mi nie po drodze, niestety. :( Quote
Martunia Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 Hmm zależy od nauki i wolnego czasu. Nie zawsze mam bardzo dużo, ale uczyć się muszę niestety.. I tak bardzo bym chciała tam pomagać. ;) Tylko musze wiedzieć, od ilu lat można. Quote
Rahl Posted November 13, 2008 Author Posted November 13, 2008 [quote name='Martunia']Ok, dzięki. ;) No właśnie, a mi droga by zajęła z 3 razy dłużej. :eviltong: Szkoda, że bliżej schroniska nie ma, bo chętnie bym pomagała zwierzakom. Gdzieś z pół roku temu bardzo mi zależało, by tam pracować jako wolontariuszka, szukałam w necie informacji na ten temat, ale oczywiście nic nie znalazłam (a raczej znalazłam, ale mijają się z prawdą). Nadal bym chciała, ale trochę mi nie po drodze, niestety. :([/quote] ;) No, niestety... Ja też ok. pół roku temu szukałam w necie ;). Hmmm...ale w weekendy byś mogła jeżdzić ;)? Quote
Martunia Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 Post oczywiście musiał przeskoczyć, yhhh... :angryy: Quote
Rahl Posted November 13, 2008 Author Posted November 13, 2008 [quote name='Martunia']Hmm zależy od nauki i wolnego czasu. Nie zawsze mam bardzo dużo, ale uczyć się muszę niestety.. I tak bardzo bym chciała tam pomagać. ;) Tylko musze wiedzieć, od ilu lat można.[/quote] no tak, ale zawsze można poświęcić jeden dzień, sobotę/niedzielę na schroniskowanie :D. A w drugi się uczyć ;). Czasami trudne, no ale do zrobienia:lol:. Chociaż... może ja tego nie rozumiem, jestem dopiero w 6 klasie :roll:. Te posty... ach :angryy::angryy::angryy: Quote
Martunia Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 Nie no, masz rację. :D Ale w liceum będę miała więcej nauki (o wiele..) i nie wiem, czy udałoby mi się naukę pogodzić ze schroniskiem.. Nie chcę się zapisywać do wolontariatu, a potem po kilku miesiącach wypisać. :-( Quote
Bartiśkowa_ Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 Ale masz fajnie :loveu: jatez w tamtewakacje chciałm pomagać wschronisku wyprowadzac psiaki dzwoniliśmydomysłowicbo tam jest najbliższe schronisko i powiedzieli że wogule nie przyjmują zadnych wolontariuszy :-(:shake: Quote
Rahl Posted November 13, 2008 Author Posted November 13, 2008 [quote name='Martunia']Nie no, masz rację. :D Ale w liceum będę miała więcej nauki (o wiele..) i nie wiem, czy udałoby mi się naukę pogodzić ze schroniskiem.. Nie chcę się zapisywać do wolontariatu, a potem po kilku miesiącach wypisać. :-([/quote] Hmmm... mój bra jest w liceum i wbrew pozorom w liceum nie ma tak strasznie dużo nauki. Co prawda, jest może trochę więcej niż w gimnazjum (a na pewno jest jej wiecej niz w podstwówce). Trzeba sie troche wysilic - co prawda to prawda, ale Piotrek ma czas na wiele więcej rzeczy niż mogłoby mi sie wydawać :lol::lol:. Z resztą sama zobaczysz, czy będzie ci starczyło czasu ;). W każdym bądź razie - trzymam kciuki :cool3:. Quote
Rahl Posted November 13, 2008 Author Posted November 13, 2008 [quote name='anitaaa i bartis']Ale masz fajnie :loveu: jatez w tamtewakacje chciałm pomagać wschronisku wyprowadzac psiaki dzwoniliśmydomysłowicbo tam jest najbliższe schronisko i powiedzieli że wogule nie przyjmują zadnych wolontariuszy :-(:shake:[/quote] Uuuu, to głupio :shake::shake: :calus: Quote
Rahl Posted November 13, 2008 Author Posted November 13, 2008 [quote name='agaciaaa']Cześć Asia :multi:[/quote] Cześć Agata :multi::multi::multi:. Quote
Martunia Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 Dzięki. :) No tak, pewnie tak dużo, że na nic czasu nie będę miała, to nie jest. Ale muszę się przygotować, że będzie trochę więcj niż w gimnazjum. Hmm a to z Twoim bratem, rozumiem, że bez aluzji żadnych? :evil_lol: Quote
Rahl Posted November 13, 2008 Author Posted November 13, 2008 [quote name='Martunia']Dzięki. :) No tak, pewnie tak dużo, że na nic czasu nie będę miała, to nie jest. Ale muszę się przygotować, że będzie trochę więcj niż w gimnazjum. Hmm a to z Twoim bratem, rozumiem, że bez aluzji żadnych? :evil_lol:[/quote] He he ;) Hmmm... a o co ci chodzi z tymi aluzjami, ja tylko dałam przykład :evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Ale na pewno jest bez żadnych aluzji ;). Quote
Recommended Posts