Pusiakowa Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 [quote name='Klaudysiaczek']Kurcze, zawsze pudelki na koniec :shake:[/quote] bo byly w drugi dzien .. (chyba) :eviltong: . Jak ja lubie odpowiadac za kogos :cool3::eviltong: . Asiu nie obrazisz sie .. przeciez wiesz , ze mam to wrodzone :diabloti: :evil_lol: . xD Quote
faza14 Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Jejku, jakie boskie fotenki :loveu::loveu: a ja załapałam lenia i nie mam motywacji na fotki :evil_lol: Quote
Efciq Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Fajniaste fotki :lol: tak,pudelki były w niedziele :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Cześć :) [URL]http://i297.photobucket.com/albums/mm209/gordonowa/IMG_0129.jpg[/URL] świetna fotka :loveu: nie za dobrze mu? ;) Wystawowe też widziałam :) Quote
Rahl Posted October 3, 2008 Author Posted October 3, 2008 Przepraszam że wszystkim nie odpisuje ale siędzę nie na moim kompie a tu net tak zamula że szok ;/. No bo mam gości :roll:. Hmmm. Dzięki wszystkim za skomentowanie fot, najzyżej jutro wam wszystkim odpisze :). Dobra kochani dobranoc ;*. Quote
Sweet Posted October 4, 2008 Posted October 4, 2008 hej asiu:) mam nadzieje ze dasz nam fotki niedługo:) co u ciebie po za tym ze masz gosci?:D Quote
Rahl Posted October 5, 2008 Author Posted October 5, 2008 Jezu nareszcie sie dorwalam do dogo, a u mnie słiciul nic ciekawego, goście pojechali a jutro do szkoły :(. Łaaaaa cud świata dogomania działa :multi: Quote
Sweet Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 no własnie jakis cud:D to fajnie.. a do szkoły to i ja musze isc:( Quote
Efciq Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 Myślałam, że już nigdy się nie włączy dogo :evil_lol: ahhh jutro szkoła na samą myśl robi mi się nie dobrze :roll: Quote
Rahl Posted October 5, 2008 Author Posted October 5, 2008 Cześć dziewczynki :). No normalnie któryś tam już cud świata :D:D. No, szkoła ;/. Ja nawet nie wiem czy juro mam jakiś sprawdzian :| Ale naumiałam się na wszystko :P Quote
Illusion Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Cześć! :multi: Raduję się z Wami, wreszcie Dogo działa! :multi: Kiedy jakieś nowe fotki będą? :) Quote
Martunia Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 No wreszcie Dogo działa.. Będą fotki? :cool3: Quote
Rahl Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 Oj nie wiem czy będą fotki bo mam ten tydzień kompletnie zawalony nauką :( Codziennie jakiś sprawdzian, tylko teaz się trochę wyrwałam od nauki, bo zaraz idę na rolki z koleżanką :multi: Pozdrawiam wszystkich :) Quote
Illusion Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 To przyjemnej przejażdżki na rolkach ;). Quote
Sweet Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 szkoda ze nie uda ci sie dodac juz zadnych fotek w tym tygodniu:( ale liczny ze w weekedn uda ci sie znaleźć dla nas czas:) Miłej przejażdżki:) Buźka kochanie;* Quote
Martunia Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Ehh ta nauka.. Fajnie, że masz czas np. na jeżdżenie na rolkach. :D A na fotki poczekamy. ^^ Quote
M&T Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Hej Asiul :loveu::loveu: Co tam u ciebie? :):) Quote
Rahl Posted October 7, 2008 Author Posted October 7, 2008 [quote name='RCookie']To przyjemnej przejażdżki na rolkach ;).[/quote] A dziękuję :). [quote name='Sweetaśna']szkoda ze nie uda ci sie dodac juz zadnych fotek w tym tygodniu:( ale liczny ze w weekedn uda ci sie znaleźć dla nas czas:) Miłej przejażdżki:) Buźka kochanie;*[/quote] No niestety :(. [quote name='Martunia']Ehh ta nauka.. Fajnie, że masz czas np. na jeżdżenie na rolkach. :D A na fotki poczekamy. ^^[/quote] Oj ale za to jeżdżenie na rolkach nieźle musiałam odpłacić :roll: Uczyłam się potem 4 godziny bez przerwy, do 22 :grab: [quote name='M&T']Hej Asiul :loveu::loveu: Co tam u ciebie? :):)[/quote] Hej Miciul :loveu::loveu: [CENTER][B] U mnie nieźle, sprawdzian z matematyki poszedł mi średniawo:roll:. Za to sprawdzian z niemca poszedł mi lepiej(:-o :-o :crazyeye: :-o :-o). Miałam mieć sprawdzian z historii ale kochana pani przełożyła nam na za tydzień :multi: (Ufff... to dobrze bo wczoraj głównie do matmy się uczyłam a szczerze na niemiecki to [U]w[/U] [U]ogóle[/U] się nie uczyłam, tak jak na histre) I w ogóle wyszło tak, że w tym tygodniu mamy jeszcze tylko jeden spr. i spokój! :multi: Cieszę się :). Spróbuję z fotobuketem, może... [/B][/CENTER] Quote
Rahl Posted October 7, 2008 Author Posted October 7, 2008 Nistety, fotobuket nie postanowił być miły i dobry więc załadował tylko 4 zdjęcia:( [IMG]http://i297.photobucket.com/albums/mm209/gordonowa/wystawa_08149.jpg[/IMG] [IMG]http://i297.photobucket.com/albums/mm209/gordonowa/wystawa_08150.jpg[/IMG] [IMG]http://i297.photobucket.com/albums/mm209/gordonowa/wystawa_08151.jpg[/IMG] [IMG]http://i297.photobucket.com/albums/mm209/gordonowa/wystawa_08152.jpg[/IMG] PRZYKRO MI :( Quote
Martunia Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Głupi photobucket. :razz: Ale za to zdjęcia super. O no to widzę, że w szkole dobrze poszło. :cool3: Jej, 4 godziny? :-o Ja bym chyba nie wytrzymała. Za długo się nie mogę uczyć, bo nie wytrzymuję. :evil_lol: Quote
Rahl Posted October 7, 2008 Author Posted October 7, 2008 OJ uwierz że ja po tych 4 godzinach byłam na wyczerpaniu psychicznym :shake:. A teraz musiałam się jeszcze godzinkę uczyć do innych przedmiotów :roll: :(... Ta szkoła mnie zamęczy :grab: A ja muszę znaleźć jakiś inny serwis hostingowy gdzie można wrzucać dużo zdjęć na raz... Bo ten fotobuket za często wali fochy :mad:. Quote
Efciq Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 tak, ja też tylko wkuwam i wkuwam :shake: śliczne zdjęcia, ale mało :angryy: mi też ciągle pada photobucket :shake: Quote
Rahl Posted October 7, 2008 Author Posted October 7, 2008 No, a mama się mnie ciągle pyta "Czy nie za mało się nauczyłaś?!" :shake: shake: :shake: No ile można :hmmmm: :mad: Oj mało, ale cóż zrobię :(. Quote
Martunia Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 No ja bym nie wytrzymała.. nawet przerwę bym sobie zrobiła. :lol: A co u Tysi i Barda? Quote
Recommended Posts