Pusiakowa Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 [quote name='gordonowa']Oj a żeby mi się chciało wchodzić do syfolandii (czyt. pokoju brata:diabloti:) coby zgrać je na drugi komputer :shake:[/quote] to niech ci sie zachce :cool3::diabloti: . Quote
Rahl Posted September 13, 2008 Author Posted September 13, 2008 [quote name='Pusiakowa']to niech ci sie zachce :cool3::diabloti: .[/quote] wiesz, jak ja wchodze do tego pokoju to juz przez sam zapach mnie mdli, a jak jeszcze otworzę oczy... :placz: Quote
Pusiakowa Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 [quote name='gordonowa']wiesz, jak ja wchodze do tego pokoju to juz przez sam zapach mnie mdli, a jak jeszcze otworzę oczy... :placz:[/quote] to popsikaj jakims perfumem :diabloti::diabloti: Quote
Martunia Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 No zimno, zimno.. co prawda na dworze nie byłam, bo wychodzić nie mogę, ale to czuć i widać na termometrze. :evil_lol: Co u rozrabiaków? :D Quote
Rahl Posted September 13, 2008 Author Posted September 13, 2008 U nas wszystko dobrze, psiapsióła wyciągnęła mnie na koncert feela, dzisiaj będzie na dachu Arkad Wrocławskich :cool3:. Szczerze, to jest tak zimno , że niezyt chce mi sie tam iść... Quote
Sweet Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 hej asiull:loveu: co tam?? aparat ci sie popsuł?:( bo nie doczytałam... Quote
Martunia Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Też słyszałam o tym koncercie, ale po 1. jest zimno. Po 2. nie przepadam za tym zespołem. Po 3. kuruję się. :eviltong: Quote
Rahl Posted September 13, 2008 Author Posted September 13, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']hej asiull:loveu: co tam?? aparat ci sie popsuł?:( bo nie doczytałam...[/quote] słeet! :loveu: A nic... Nie, nie... maj broder wziął go do Hiszpanii... Quote
Rahl Posted September 13, 2008 Author Posted September 13, 2008 [quote name='Martunia']Też słyszałam o tym koncercie, ale po 1. jest zimno. Po 2. nie przepadam za tym zespołem. Po 3. kuruję się. :eviltong:[/quote] No jest... ja też nei przepadam za feelem, ale czego się nie robi dla przyjaciółki :) Quote
Martunia Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 A o której będzie ten koncert? Czy był? :eviltong: Quote
Rahl Posted September 13, 2008 Author Posted September 13, 2008 [quote name='Martunia']A o której będzie ten koncert? Czy był? :eviltong:[/quote] Będzie o 21 :lol::lol: Quote
Sweet Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 jej to on do hiszpanii pojechał??:cool3: sam czy z kims?? strasznie mu zazdroszcze:(:(:( czemu mnie nie wziął:evil_lol: Quote
Rahl Posted September 13, 2008 Author Posted September 13, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']jej to on do hiszpanii pojechał??:cool3: sam czy z kims?? strasznie mu zazdroszcze:(:(:( czemu mnie nie wziął:evil_lol:[/quote] Z klasą ;) Ja tez :placz: He he he :evil_lol: Quote
Sweet Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 ej no on ma za dobrze:( :placz: :placz: ja tez chce do hiszpanii to moje marzenie zeby tam pojechac..:( teraz mam zamiar isc do liceum zebym miała jezyk hiszpanski do uczenia sie musze wybrac taką szkołe:D juz znalazłam jedna i nawet z profilem jaki chce:D hehe:) heh:D:D Quote
Rahl Posted September 14, 2008 Author Posted September 14, 2008 Było świetnie :loveu::loveu:. Żałuję, że trwał tylko godzine :-(. Ten koncert zmienił moje nastawienie do tego zespołu! :multi: Quote
Martunia Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 O no to widzę, że wrażenia super. :) Nie było zimno? :eviltong: Quote
Rahl Posted September 14, 2008 Author Posted September 14, 2008 [quote name='Martunia']O no to widzę, że wrażenia super. :) Nie było zimno? :eviltong:[/quote] Nioo :D poza tym, że przez połowe koncertu nawet sceny nie widziałam :diabloti: ALe to przez takich głupich ludziów :angryy: a potem udało mi się stanąć tak, że nawet wokaliste widziałam :cool3::evil_lol: Hmmm... szczerze mówiąc, to było bardzo ciepło! :lol: Quote
Martunia Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 O no to fajnie, fajnie. :) A co u Barda i Tysi? :D Quote
Rahl Posted September 14, 2008 Author Posted September 14, 2008 [quote name='Martunia']O no to fajnie, fajnie. A co u Barda i Tysi? :D[/quote] No, fajnie, fajnie :lol::lol: Tysia śpi koło mnie, w moim pokoju a Bardon śpi na dole :cool3::cool3: :) Quote
Efciq Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 hej! a propo Tyśki to moja mama ostatnio za nią zatęskniła :razz: Quote
Rahl Posted September 14, 2008 Author Posted September 14, 2008 [quote name='efciq']hej! a propo Tyśki to moja mama ostatnio za nią zatęskniła :razz:[/quote] co mówisz :crazyeye: Twoja mama? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Przeca ona nie przepada za kotami :crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Rahl Posted September 14, 2008 Author Posted September 14, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']hejo asiull:loveu:[/quote] hejo grilluś :loveu: Quote
Recommended Posts