Jump to content
Dogomania

Nasze gordonowo! Reaktywacja galerii.

Recommended Posts

• Replies 6.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Martunia']Jeszcze się zobaczy, to zależy od Ady. ^^
Będziesz Aduś tylko w jeden dzień?[/quote]
No tak :D
A to czy będzie w jeden czy dwa to jest niewiadome :shake:

Posted

[quote name='xxSweetGirl93xx']no w sumie to mam zamiar w śród dogomaniaków zaraz szukac transportu moze ktos ma jedno miejsce wolne i by mnie zabrał i potem z powrotem tez:)[/quote]
oooo, fajny pomysł! :lol: :cool3: Ale pisząc to mam nadzieję, że masz na myśli dwa dni :evil_lol:
A ja chwilka i znikam bo mama mi się każe uczyć największych szczegółów z tematu z przyry :shake:

Posted

tak mam na mysli dwa dni ale jak sie nie uda na dwa to chociaz sobota..
próbowałam sobie załatwic miejsce z kabiego fryzjerką ale nie mają miejsca juz i jadą tylko na niedziele...
narazie nikt nie odpisał na moje pytanie o transport...
ok
ja kabiego jade odebrac

Posted

[quote name='Martunia']Czyli jeszcze nie wiadomo, na ile Ada jedzie, tak? :eviltong: Mi się już miesza.
Do wystawy jeszcze jest trochę czasu. :)[/quote]
Tak ;)
ALe mimo wszysto jednak lepiej będzie zalatwic sobie cos wczesniej a nie na ostatnia chwile :eviltong::eviltong: przeciez to jest juz chyba za 20 dni :multi::multi:

Posted

[quote name='Martunia']Łeee. :( No to poczekamy jakoś.
A tak to jak w szkole? Jak matma idzie? :D[/quote]
Mam nadzieję, że w najliższym czasie będzie może jakaś okazjon :cool3:
A w szkole masakra, już na początku dają nam wycisk a co dopiero będzie w połowie roku szkolnego :placz: Ale ja się jakoś staram i muszę wytrwać :shake:
Dzisiaj była kartka z anglika, prosta tak, że śmiać się chciało :evil_lol:
A z matmą... noł koment... Babsztyl okropny, gdybym ja nie wiedziała tego co tłumaczy w życiu bym tego nie zrozumiała :scared: podobno mój poprzedni wychowawca nas chciał, ale dyrka :angryy::angryy:,... ona w ogóle nie zważa na skargi, prośby czy jakieś inne opinie uczniów :placz: Robi po swojemu wszystko :angryy::angryy:

Posted

[quote name='agaciaaa']Witamy się :multi:[/quote]

[quote name='łapeczek']czesc Asiu ;][/quote]

[quote name='xxSweetGirl93xx']hejo asiulll:loveu:[/quote]

[quote name='Pusiakowa']Hej :multi: .
prosze o fotki :loveu:[/quote]

[quote name='xxSweetGirl93xx']gdzie cie wywiało asiul??:([/quote]
cześć kochani...
dopiero skończyłam się uczyć :placz::placz: Mam dość już całej szkoły, szczególnie niemieckiego który powtarzam miliony razy a dalej nic nie rozumiem :placz: Dzisiaj nam babsztyl od matmy zrobił kartkę, jutro ma by ztego przeklętego niemca :placz: Jestem strasznie zmęczona, a jeszcze najgorsze przede mną ... mama mi zrobi rewolucje i będzie mnie pytać z niemca :grab: Ratujcie mnie!!!!!!!

Posted

hej Asiu :loveu:

jeju, współczuję Ci z tym niemcem :shake::shake:
też się niemieckiego uczę, ale nie mam z nim problemów, bo mi łatwo do głowy języki wchodzą :eviltong: