Martunia Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Jeszcze się zobaczy, to zależy od Ady. ^^ Będziesz Aduś tylko w jeden dzień? Quote
Rahl Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 [quote name='Martunia']Jeszcze się zobaczy, to zależy od Ady. ^^ Będziesz Aduś tylko w jeden dzień?[/quote] No tak :D A to czy będzie w jeden czy dwa to jest niewiadome :shake: Quote
Martunia Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Aha... no to wszystko uzgodni się gdzieś tak pewnie przed wystawą. :) Ale fajnie! :multi: Quote
Sweet Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 no w sumie to mam zamiar w śród dogomaniaków zaraz szukac transportu moze ktos ma jedno miejsce wolne i by mnie zabrał i potem z powrotem tez:) Quote
Rahl Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']no w sumie to mam zamiar w śród dogomaniaków zaraz szukac transportu moze ktos ma jedno miejsce wolne i by mnie zabrał i potem z powrotem tez:)[/quote] oooo, fajny pomysł! :lol: :cool3: Ale pisząc to mam nadzieję, że masz na myśli dwa dni :evil_lol: A ja chwilka i znikam bo mama mi się każe uczyć największych szczegółów z tematu z przyry :shake: Quote
Sweet Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 tak mam na mysli dwa dni ale jak sie nie uda na dwa to chociaz sobota.. próbowałam sobie załatwic miejsce z kabiego fryzjerką ale nie mają miejsca juz i jadą tylko na niedziele... narazie nikt nie odpisał na moje pytanie o transport... ok ja kabiego jade odebrac Quote
Martunia Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Czyli jeszcze nie wiadomo, na ile Ada jedzie, tak? :eviltong: Mi się już miesza. Do wystawy jeszcze jest trochę czasu. :) Quote
Rahl Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 [quote name='Martunia']Czyli jeszcze nie wiadomo, na ile Ada jedzie, tak? :eviltong: Mi się już miesza. Do wystawy jeszcze jest trochę czasu. :)[/quote] Tak ;) ALe mimo wszysto jednak lepiej będzie zalatwic sobie cos wczesniej a nie na ostatnia chwile :eviltong::eviltong: przeciez to jest juz chyba za 20 dni :multi::multi: Quote
Sweet Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 heh:) no jeszcze nie wiadomo na ile uda sie mój przyjazd ale mam nadzieje ze sie uda:) Quote
Martunia Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 No fotki by się przydały. :cool3: Ja też mam nadzieję, że się uda! :multi: Quote
Rahl Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 narzekacie :diabloti: fotek nie ma kiedy zrobić :shake: Okazji żadnych ni mo:-( Quote
Martunia Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Łeee. :( No to poczekamy jakoś. A tak to jak w szkole? Jak matma idzie? :D Quote
Rahl Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 [quote name='Martunia']Łeee. :( No to poczekamy jakoś. A tak to jak w szkole? Jak matma idzie? :D[/quote] Mam nadzieję, że w najliższym czasie będzie może jakaś okazjon :cool3: A w szkole masakra, już na początku dają nam wycisk a co dopiero będzie w połowie roku szkolnego :placz: Ale ja się jakoś staram i muszę wytrwać :shake: Dzisiaj była kartka z anglika, prosta tak, że śmiać się chciało :evil_lol: A z matmą... noł koment... Babsztyl okropny, gdybym ja nie wiedziała tego co tłumaczy w życiu bym tego nie zrozumiała :scared: podobno mój poprzedni wychowawca nas chciał, ale dyrka :angryy::angryy:,... ona w ogóle nie zważa na skargi, prośby czy jakieś inne opinie uczniów :placz: Robi po swojemu wszystko :angryy::angryy: Quote
Martunia Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Fajnie, że z angielskim było łatwo. :) Tylko szkoda, że nie macie tego nauczyciela... No cóż. :-( U nas też lepszy był rok temu... Quote
Rahl Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 Wszystko co dobre szybko się kończy ;/ :placz:No ale cóż, trzeba żyć i iść przed siebie :p Quote
Pusiakowa Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Hej :multi: . prosze o fotki :loveu: Quote
Rahl Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 [quote name='agaciaaa']Witamy się :multi:[/quote] [quote name='łapeczek']czesc Asiu ;][/quote] [quote name='xxSweetGirl93xx']hejo asiulll:loveu:[/quote] [quote name='Pusiakowa']Hej :multi: . prosze o fotki :loveu:[/quote] [quote name='xxSweetGirl93xx']gdzie cie wywiało asiul??:([/quote] cześć kochani... dopiero skończyłam się uczyć :placz::placz: Mam dość już całej szkoły, szczególnie niemieckiego który powtarzam miliony razy a dalej nic nie rozumiem :placz: Dzisiaj nam babsztyl od matmy zrobił kartkę, jutro ma by ztego przeklętego niemca :placz: Jestem strasznie zmęczona, a jeszcze najgorsze przede mną ... mama mi zrobi rewolucje i będzie mnie pytać z niemca :grab: Ratujcie mnie!!!!!!! Quote
Sweet Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 o boże asiu współczuje ci:( ja mam jutro kartkówke z matmy ale na szczescie łatwe tematy.. a niemca to i ja nie rozumiem:( trzymaj sie dasz rade:) Quote
Martunia Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Dobry wieczór. ;) Ojj biedna. :( Już od razu kartkówki zadają.. U mnie pewnie będzie z fizyki niezapowiedziana, ale lepiej nie krakać.. :-( Jakoś Ci pójdzie. :) Quote
M&T Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 hej Asiu :loveu: jeju, współczuję Ci z tym niemcem :shake::shake: też się niemieckiego uczę, ale nie mam z nim problemów, bo mi łatwo do głowy języki wchodzą :eviltong: Quote
Recommended Posts