Jump to content
Dogomania

Nasze gordonowo! Reaktywacja galerii.

Recommended Posts

• Replies 6.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Martynia&Pusio']tak? :oops:
nie widzialam , albo sie nie zaladowaly :roll: .
zaraz poogladam! :razz:

EDIT:Tysia - psiepsiękna :loveu: .[/quote]
nooo :lol:
[quote name='Izabela124.']Hejos gordonowa
Tęsknisz za nami?hihi[/quote]
A hejka Izoldo
Och, a jakbym mogła nie tęsknić :placz:

Posted

[quote name='Izabela124.']Hej
Musimy się spotkać hihi
Czekam na fotki[/quote]
Oj musimy, ale dzieli nas cała Polska :placz: Cud, że w ogóle uda mi się spotkać z jedną (choiaż to tylko 99% szansy...)

Posted

[quote name='xxSweetGirl93xx']no raczej sie uda ale jeszcze wszystko sie okaze niedługo przed wystawą pewnie z tydzien przed..:)[/quote]
no pewnie musi się udać :D
Tylko fajni by było, gdybyś mogła jakoś nocować, bo tak tylko przyjechać pobyć z dwie, trzy godzinki na wystawie chwile u mnie i znowu pojechać to tak głupio :roll:

Posted

no wiem ze tak głupio ale w ostatecznosci lepsze to niz nic:)
bo jak bym została na noc to po wystawie mogłybysmy sie przejsc gdzies na miasto np i z Martusią:):) ale to tylko tak mówie:evil_lol:
chciałabym zostac ale to zalezy od mamy... zarazie mysle tez nad PKS'em bo zawsze bezpieczniej i moze samą by mnie mama puściła...
musze pozprawdzac w necie tylko rozkład bo pociag znalazłam juz jak co i ma tylko 6 przystanków po drodze wiec tak w miare za duzo osób nie dosiądzie sie:)

Posted

[quote name='xxSweetGirl93xx']no wiem ze tak głupio ale w ostatecznosci lepsze to niz nic:)
bo jak bym została na noc to po wystawie mogłybysmy sie przejsc gdzies na miasto np i z Martusią:):) ale to tylko tak mówie:evil_lol:
chciałabym zostac ale to zalezy od mamy... zarazie mysle tez nad PKS'em bo zawsze bezpieczniej i moze samą by mnie mama puściła...
musze pozprawdzac w necie tylko rozkład bo pociag znalazłam juz jak co i ma tylko 6 przystanków po drodze wiec tak w miare za duzo osób nie dosiądzie sie:)[/quote]
NO ajniasto by było jeszcze pokazać Ci Wrocław i zajść przy okazzji do ciekawyh miejsc (no chyba, że już większość zwiedzałaś i nie ma co najfajniejszych rzeczy ci pokazywać :eviltong::eviltong:) no i spotkać sie z Martunią :loveu:
Może jednak się uda namówić :multi:

Posted

heh:) we wrocławiu nie bylam nigdy tylko w zoo:evil_lol:
tak naprawde to dwa dni to mało na zobaczenie wszystkiego ale jakos cos dało by rade pewnie:)
no jakos napewno:)
a pksy mi za bardzo nie pasują bo godziny mają takie nijakie;/
pociągiem lepiej bo jest o 7.40 wyjeżdża z poznania a o 10.05 jest juz we wrocławiu:)
a pks to jest ok.6 i po 8 we wrocławiu albo potem po 8 z poznania i po 12 we wrocławiu
eh zobaczymy jek to bedzie wszystko:)
i jak bede wiedziec dokładnie to ci dam znac:D:D
no a co u bardusia??:D
dawno nie bylo jego fot..:)

Posted

[quote name='xxSweetGirl93xx']heh:) we wrocławiu nie bylam nigdy tylko w zoo:evil_lol:
tak naprawde to dwa dni to mało na zobaczenie wszystkiego ale jakos cos dało by rade pewnie:)
no jakos napewno:)
a pksy mi za bardzo nie pasują bo godziny mają takie nijakie;/
pociągiem lepiej bo jest o 7.40 wyjeżdża z poznania a o 10.05 jest juz we wrocławiu:)
a pks to jest ok.6 i po 8 we wrocławiu albo potem po 8 z poznania i po 12 we wrocławiu
eh zobaczymy jek to bedzie wszystko:)
i jak bede wiedziec dokładnie to ci dam znac:D:D
no a co u bardusia??:D
dawno nie bylo jego fot..:)[/quote]
No, no to ryneczek i inne ważne miejsca w Vratislawii się zwiedzi :lol:
niestety, ale zawsze te dwa dni to coś :cool3:
Chyba lepiej pociągiem podróż jest mniej męcząca :lol:;)
No właśnie ;]
:D
A u Barda ok, śpi sobie :cool3:
Hmmm... przedwczoraj dawałam :diabloti: Postaram się jakieś dać, ale ja nawet jeszcze nie odrobiłam lekcji itd. :p

Ej a sprawdź czy masz jakiś pociąg/pks żeby wrócić do domu xD

Posted

heh:)
no pociągiem napewno jest szybciej:)
i częściej jezdzi:)
fajnie:D:D
oj to odrabiaj ja juz odrobiłam moje a za niecałą godzinke jade zawieźć kabiego do fryzjera:D:D

mam mam:D przynajmniej pociąg to napewno:) nie pamietam dokładnie o której ale w okolicach 15 sprawdzałam zeby na noc nie byc w domu i jak cos sie jeszcze pouczyc mozna po pszyjezdzie..

Posted

[quote name='xxSweetGirl93xx']heh:)
no pociągiem napewno jest szybciej:)
i częściej jezdzi:)
fajnie:D:D
oj to odrabiaj ja juz odrobiłam moje a za niecałą godzinke jade zawieźć kabiego do fryzjera:D:D

mam mam:D przynajmniej pociąg to napewno:) nie pamietam dokładnie o której ale w okolicach 15 sprawdzałam zeby na noc nie byc w domu i jak cos sie jeszcze pouczyc mozna po pszyjezdzie..[/quote]
Nooo :D
Problem w tym, że jestem chora na lenia pospolitego :placz::mad::evil_lol: a poza tym i tak nie odrobię bo w czasie pisania tego posta pożyczyłam koledze zeszyty bo on jest chory :diabloti::multi::multi:
Ooo to dobrze :cool3:

Posted

hehe;)
ja tez mam lenia:evil_lol:
ale daje rade:)
hehe;)
a to tak:)
jak ci odda to odrobisz:)
no nawet ci powiem dokładnie bo sprawdziłam przed chwilką:D
16:35
18:57
o tak bym byla w domu i wyjechała z wrocławia..:)

Posted

Hej! :hand:
Tak! Fajnie by było jakbyśmy się tam spotkały. :) I właśnie pochodziłybyśmy sobie po mieście etc. :)
Aduś, czyli możesz jechać na tą wystawę na pewno? :D
Zobaczę Was!!! :multi::multi::multi:

Posted

[quote name='Martunia']Hej! :hand:
Tak! Fajnie by było jakbyśmy się tam spotkały. :) I właśnie pochodziłybyśmy sobie po mieście etc. :)
Aduś, czyli możesz jechać na tą wystawę na pewno? :D
Zobaczę Was!!! :multi::multi::multi:[/quote]
Oj świetnie by było :multi::multi::multi:

Posted

[quote name='xxSweetGirl93xx']hehe
jeszcze nie na 100% ale pewnie i tak pojadę nie wiem czym jak i gdzie ale sie dowiem:)
martuś:loveu: asiul:loveu:[/quote]
hmmm... gdzie? Na wystawe, Bielany Wrocławskie i pozwiedzać pozostały Wrocław :cool3: :evil_lol:

Posted

oj nie w tym sensie gdzie:evil_lol: ale tak to napewno to co napisałas jak juz dojade to mi pokazesz:D
musze mojemu maludzie kupic cos na wystawie jesli dojade:D
hehe:)

Posted

[quote name='xxSweetGirl93xx']hehe:)
no cóż ale jak tak gadamy to w koncu nam sie skonczą tematy i nie bedzie o czym gadac...:evil_lol: ale to chyba nie możliwe:evil_lol:[/quote]
oj, to niemożliwe :evil_lol:
[quote name='Martunia']Musisz pojechać, Ada! :D
No tak, Wrocław zawsze na ostatku. :evil_lol: Ale ok. A to będzie albo w sobotę albo w niedzielę, tak? Czy w oba dni się widzimy?[/quote]
Hmmm... mi pasuje w każdy dzień :evil_lol: