Izabela124. Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Hejos gordonowa Tęsknisz za nami?hihi Quote
Rahl Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 [quote name='Martynia&Pusio']tak? :oops: nie widzialam , albo sie nie zaladowaly :roll: . zaraz poogladam! :razz: EDIT:Tysia - psiepsiękna :loveu: .[/quote] nooo :lol: [quote name='Izabela124.']Hejos gordonowa Tęsknisz za nami?hihi[/quote] A hejka Izoldo Och, a jakbym mogła nie tęsknić :placz: Quote
Izabela124. Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Hej Musimy się spotkać hihi Czekam na fotki Quote
Rahl Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 [quote name='Izabela124.']Hej Musimy się spotkać hihi Czekam na fotki[/quote] Oj musimy, ale dzieli nas cała Polska :placz: Cud, że w ogóle uda mi się spotkać z jedną (choiaż to tylko 99% szansy...) Quote
Sweet Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 no raczej sie uda ale jeszcze wszystko sie okaze niedługo przed wystawą pewnie z tydzien przed..:) Quote
Rahl Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']no raczej sie uda ale jeszcze wszystko sie okaze niedługo przed wystawą pewnie z tydzien przed..:)[/quote] no pewnie musi się udać :D Tylko fajni by było, gdybyś mogła jakoś nocować, bo tak tylko przyjechać pobyć z dwie, trzy godzinki na wystawie chwile u mnie i znowu pojechać to tak głupio :roll: Quote
Sweet Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 no wiem ze tak głupio ale w ostatecznosci lepsze to niz nic:) bo jak bym została na noc to po wystawie mogłybysmy sie przejsc gdzies na miasto np i z Martusią:):) ale to tylko tak mówie:evil_lol: chciałabym zostac ale to zalezy od mamy... zarazie mysle tez nad PKS'em bo zawsze bezpieczniej i moze samą by mnie mama puściła... musze pozprawdzac w necie tylko rozkład bo pociag znalazłam juz jak co i ma tylko 6 przystanków po drodze wiec tak w miare za duzo osób nie dosiądzie sie:) Quote
Rahl Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']no wiem ze tak głupio ale w ostatecznosci lepsze to niz nic:) bo jak bym została na noc to po wystawie mogłybysmy sie przejsc gdzies na miasto np i z Martusią:):) ale to tylko tak mówie:evil_lol: chciałabym zostac ale to zalezy od mamy... zarazie mysle tez nad PKS'em bo zawsze bezpieczniej i moze samą by mnie mama puściła... musze pozprawdzac w necie tylko rozkład bo pociag znalazłam juz jak co i ma tylko 6 przystanków po drodze wiec tak w miare za duzo osób nie dosiądzie sie:)[/quote] NO ajniasto by było jeszcze pokazać Ci Wrocław i zajść przy okazzji do ciekawyh miejsc (no chyba, że już większość zwiedzałaś i nie ma co najfajniejszych rzeczy ci pokazywać :eviltong::eviltong:) no i spotkać sie z Martunią :loveu: Może jednak się uda namówić :multi: Quote
Sweet Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 heh:) we wrocławiu nie bylam nigdy tylko w zoo:evil_lol: tak naprawde to dwa dni to mało na zobaczenie wszystkiego ale jakos cos dało by rade pewnie:) no jakos napewno:) a pksy mi za bardzo nie pasują bo godziny mają takie nijakie;/ pociągiem lepiej bo jest o 7.40 wyjeżdża z poznania a o 10.05 jest juz we wrocławiu:) a pks to jest ok.6 i po 8 we wrocławiu albo potem po 8 z poznania i po 12 we wrocławiu eh zobaczymy jek to bedzie wszystko:) i jak bede wiedziec dokładnie to ci dam znac:D:D no a co u bardusia??:D dawno nie bylo jego fot..:) Quote
Rahl Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']heh:) we wrocławiu nie bylam nigdy tylko w zoo:evil_lol: tak naprawde to dwa dni to mało na zobaczenie wszystkiego ale jakos cos dało by rade pewnie:) no jakos napewno:) a pksy mi za bardzo nie pasują bo godziny mają takie nijakie;/ pociągiem lepiej bo jest o 7.40 wyjeżdża z poznania a o 10.05 jest juz we wrocławiu:) a pks to jest ok.6 i po 8 we wrocławiu albo potem po 8 z poznania i po 12 we wrocławiu eh zobaczymy jek to bedzie wszystko:) i jak bede wiedziec dokładnie to ci dam znac:D:D no a co u bardusia??:D dawno nie bylo jego fot..:)[/quote] No, no to ryneczek i inne ważne miejsca w Vratislawii się zwiedzi :lol: niestety, ale zawsze te dwa dni to coś :cool3: Chyba lepiej pociągiem podróż jest mniej męcząca :lol:;) No właśnie ;] :D A u Barda ok, śpi sobie :cool3: Hmmm... przedwczoraj dawałam :diabloti: Postaram się jakieś dać, ale ja nawet jeszcze nie odrobiłam lekcji itd. :p Ej a sprawdź czy masz jakiś pociąg/pks żeby wrócić do domu xD Quote
Sweet Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 heh:) no pociągiem napewno jest szybciej:) i częściej jezdzi:) fajnie:D:D oj to odrabiaj ja juz odrobiłam moje a za niecałą godzinke jade zawieźć kabiego do fryzjera:D:D mam mam:D przynajmniej pociąg to napewno:) nie pamietam dokładnie o której ale w okolicach 15 sprawdzałam zeby na noc nie byc w domu i jak cos sie jeszcze pouczyc mozna po pszyjezdzie.. Quote
Rahl Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']heh:) no pociągiem napewno jest szybciej:) i częściej jezdzi:) fajnie:D:D oj to odrabiaj ja juz odrobiłam moje a za niecałą godzinke jade zawieźć kabiego do fryzjera:D:D mam mam:D przynajmniej pociąg to napewno:) nie pamietam dokładnie o której ale w okolicach 15 sprawdzałam zeby na noc nie byc w domu i jak cos sie jeszcze pouczyc mozna po pszyjezdzie..[/quote] Nooo :D Problem w tym, że jestem chora na lenia pospolitego :placz::mad::evil_lol: a poza tym i tak nie odrobię bo w czasie pisania tego posta pożyczyłam koledze zeszyty bo on jest chory :diabloti::multi::multi: Ooo to dobrze :cool3: Quote
Sweet Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 hehe;) ja tez mam lenia:evil_lol: ale daje rade:) hehe;) a to tak:) jak ci odda to odrobisz:) no nawet ci powiem dokładnie bo sprawdziłam przed chwilką:D 16:35 18:57 o tak bym byla w domu i wyjechała z wrocławia..:) Quote
Sweet Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 nom:):) hehe:) a tak co powiesz jeszcze???:D Quote
Martunia Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Hej! :hand: Tak! Fajnie by było jakbyśmy się tam spotkały. :) I właśnie pochodziłybyśmy sobie po mieście etc. :) Aduś, czyli możesz jechać na tą wystawę na pewno? :D Zobaczę Was!!! :multi::multi::multi: Quote
Rahl Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 a nic ciekawego a ty? :D hmmm... weź lepiej napisz do mnie na gg bo nas jeszcze posądzą o nabijanie postów :roll::angryy: Quote
Rahl Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 [quote name='Martunia']Hej! :hand: Tak! Fajnie by było jakbyśmy się tam spotkały. :) I właśnie pochodziłybyśmy sobie po mieście etc. :) Aduś, czyli możesz jechać na tą wystawę na pewno? :D Zobaczę Was!!! :multi::multi::multi:[/quote] Oj świetnie by było :multi::multi::multi: Quote
Sweet Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 hehe jeszcze nie na 100% ale pewnie i tak pojadę nie wiem czym jak i gdzie ale sie dowiem:) martuś:loveu: asiul:loveu: Quote
Rahl Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']hehe jeszcze nie na 100% ale pewnie i tak pojadę nie wiem czym jak i gdzie ale sie dowiem:) martuś:loveu: asiul:loveu:[/quote] hmmm... gdzie? Na wystawe, Bielany Wrocławskie i pozwiedzać pozostały Wrocław :cool3: :evil_lol: Quote
Sweet Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 oj nie w tym sensie gdzie:evil_lol: ale tak to napewno to co napisałas jak juz dojade to mi pokazesz:D musze mojemu maludzie kupic cos na wystawie jesli dojade:D hehe:) Quote
Rahl Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 he he he ;) Ależ my ostatnio gadamy :cool3::loveu::loveu::loveu: Quote
Sweet Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 hehe:) no cóż ale jak tak gadamy to w koncu nam sie skonczą tematy i nie bedzie o czym gadac...:evil_lol: ale to chyba nie możliwe:evil_lol: Quote
Martunia Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Musisz pojechać, Ada! :D No tak, Wrocław zawsze na ostatku. :evil_lol: Ale ok. A to będzie albo w sobotę albo w niedzielę, tak? Czy w oba dni się widzimy? Quote
Rahl Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']hehe:) no cóż ale jak tak gadamy to w koncu nam sie skonczą tematy i nie bedzie o czym gadac...:evil_lol: ale to chyba nie możliwe:evil_lol:[/quote] oj, to niemożliwe :evil_lol: [quote name='Martunia']Musisz pojechać, Ada! :D No tak, Wrocław zawsze na ostatku. :evil_lol: Ale ok. A to będzie albo w sobotę albo w niedzielę, tak? Czy w oba dni się widzimy?[/quote] Hmmm... mi pasuje w każdy dzień :evil_lol: Quote
Recommended Posts